Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorunuzun kim olduğunu yazarmısının rica etsemArkadaşlar Merhaba,
Yıllardır kendime hep kompleks edindiğim konuydu bu... KÜÇÜK GÖĞÜSLER..!! Sürekli kendimle dalga geçerdimm,etrafımdakilere söylerdim silikon taktıracağım diye,ama bunu bigün cesaret edip gerçekleştirebileceğim hiç aklıma gelmezdi.!1 hafta sonra ameliyat olacağım ve günler yaklaştıkça stres olmaya başladım bilee.Hiç ameliyat olmamış,genel anestezi almamış biri olarak bıçak altına,genel anestezi altına yatmak ister istemez geriyor beni.Ama dr.um bana cok güven veriyor ,3 gün sonra işe başlayabileceğimi söylüyor ısrarlaa.Göğüs ölçüm 75 i bile tamamen doldurmuyor,Dr. um 200 cc damla şekilli(ameliyat sırasında belki 225 koyabilirmiş) silikon gel protezi kas altına koyacağını ve bunun benim ölçülerime cok uygun olacağını söylüor(omuzlarım dar ,boyum 1.65 ve 55 kilodayım)
Sizce 200cc küçük olur mu?Bide gerçekten cok ağrı oluyor mu(her nekdr agrı eşiğiyle alakalı olduğu söylensede merak ediyorum) 3 gün sonra işe gitmek mümkün müdür?
Deneyimli arkadaşlardan yardım ve destek bekliyorummmm.
ne güzel kararını vermişsin ameliyatına da az kalmış. Darısı bizim başımıza:) 200 cc yi dr uygun gördüyse iyidir canım ama burda pişman olanlarda var küçük taktırdım diye dr unla konuşup en azından 250 cc yaptırtabilirsin. Sevgiyle kal. gelişmeleri bildirirsin.
bende 29 mayısa günümü aldım onur erol dan..hem burun hem göğüs olucak inşallah..
çok korkuyorum ve heyecanlıyım:/
bende 29 mayısa günümü aldım onur erol dan..hem burun hem göğüs olucak inşallah..
çok korkuyorum ve heyecanlıyım:/
merhaba,evet tabiki kendisi yapıcak,orda başka dr larda var onlara yaptırınca fiyat değişiyo..ben burun ve göğüse 17000 vericem canım
teşekkür ederim canım...bende hala inanamıyorum 2 si beraber 3,5-4 saat sürücekmiş...
neyse olcak bitcek kurtulucam:))
günümü aldığıma bile inanamıyorum hala,darısı tüm bekleyenlere olsun beklemek iğrenç bişey
evet beklemek iğrenç bi durum cnm..benim ameliyatım haftaya cuma..cok az kaldıı..her gece rüyamda ameliyat olduğumu görüyorum..:))
Merhaba Samyeli,
teşekkür ediyorum.inş. sonucu güzel olur darısı başına diyorum... karar vermek ve dr.unu bulmakla işin %50 si bitiyooo
merhaba Samyeli..
Sen ne yaptin? karar veremedin sanirim dr konusunda? Umarim bulursun istedigin gibi.
yok cnm yanındaki doktorlara yaptırcak olsan başka bi fiyat veriyosun...benim 2 ablamda onur erola yaptırdığı için indirim yaptı bana...2si için fiyat verdi ayrı ayrı söylenmedi bana...