Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşım.
ben 2008 temmuz ayında ameliyat oldum forumda eskiyim.belki yazılarımı ve amelkiyat zamanımı takip etmişsindir..
buradaki arkadaşlara ameliyat olduğum günden beri olacak olanlara 300 cc deyip duruyorum. çünkü gerçekten 200 cc iyi olur diyen doktorlar var..ama sonra olmuyor..
benim doktorum 250 cc sana iyi gelir demişti ancak ısrarlarıma dayanamayarak
300 cc taktı.
ve sonuçta 8 ay içinde göğüsler biraz daha oturdular .
şimdi iyiki 300 taktırmışım diyorum.
bir arkadaşımla o doktora aynı zamanlarda ameliyat olduk. arkadaşım ısrarla 200 ben ise 300 cc taktırdık.
oda senin gibi aynı şeyden şikayetçi..
umarım kısa zamanda sorunun çözülür..
Doktorum Aret Çerçi Özkan
sevgiler..
arkadaşlar yaza bende amleiyat olmayı düşünenlerdenim ama bişey sorucam hem görünüş hem kıvam olarak doğal göğüsten bir farkı oluyormu kimseye söylemeyi düşünmüyorumdamirmirmirmir
Selam;desireist slm 2 ay oldu demişsin ya benim merak ettiğim bişey var dışardan temas çok etkiliyo mu şu an dokunulduğunda canın yanıyo mu yani eşinle olan ilişkin açısından ne kadar zaman sonra normale dönebildin??
selam
ben yaptırdım ılk sılıkon amelıyatım tam bır kabustu...
sımdı 15 gun once tekrar yaptırdım.Cok memnunum kendını ıyı hıssetmeyen herkes bence bu sılıkon gogus buyutme amelıyatını olmalı yeterkı dogru DR bulun gerısı cok kolay ınanın
Selam,
İlk ameliyatım kabustu demişsin de nedenini yazmamışsın..neden kabustu..komplikasyon mu oldeu..biraz detay yazar mısın? bir de kime yaptırdın... her ikisini de?
bunları bizimle paylaşırsan çok faydalı olacaktır....
şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar merhaba,
forumu hep okumama rağmen aranıza yeni katıldım. birbirinize olan desteğinize ve verdiğiniz bilgilere hayran kaldım. ben de estetik açıdan çok dertliyim ve tecrübelerinizle bana yardım etmenizi rica ediyorum. ben çok minyon ve ince bir bayanım, gögüslerim hiç bir zaman büyük olmadı ama son iki senedir olduğu gibi de degildi. son iki senede erimeye ve sarkmaya başladı, meme ucu nun etrafında çatlaklar oluştu. özelliklede sol gögsüm sağ gögsüme göre iyice düz kaldı. bu durum beni çok üzüyor ve kendime güvenimi çok sarsıyor, kendimi hasta gibi görüyorum. izmirde oturuyorum ve büyük bir ihtimalle ameliyatım izmirde olmalı bu nedenle izmirde önericeğiniz doktor varsa çok sevinirim ama istanbuldaki doktorlarınızdan cok memnun kalırsanız onu da bilmek isterim. ayrıca hem ugun fiyata hem de iyi sonuclarla karşılasan arkadaşlar beni haberdar ederlerse ailem hem ameliyata karşı hem de masraflarını tamamen ben karşılamak durumun da kalıcam bu nedenle fiyatı beni cok ilgilendiriyor. gögüslerimin çok doğal görünmesini ve komplikasyonların en az olmasını istiyorum bildiğiniz,ameliyat olduğunuz ve memnun kaldığınız bir doktor var mı? Lütfen yardım edin bana durumum artık keyfi olmaktan çıktı kızlar!!!
Ben de normal bir vücudum olsun istiyorum!
Şimdiden hepinize teşekkür ederim!!!
arkadaşlar merhaba,
forumu hep okumama rağmen aranıza yeni katıldım. birbirinize olan desteğinize ve verdiğiniz bilgilere hayran kaldım. ben de estetik açıdan çok dertliyim ve tecrübelerinizle bana yardım etmenizi rica ediyorum. ben çok minyon ve ince bir bayanım, gögüslerim hiç bir zaman büyük olmadı ama son iki senedir olduğu gibi de degildi. son iki senede erimeye ve sarkmaya başladı, meme ucu nun etrafında çatlaklar oluştu. özelliklede sol gögsüm sağ gögsüme göre iyice düz kaldı. bu durum beni çok üzüyor ve kendime güvenimi çok sarsıyor, kendimi hasta gibi görüyorum. izmirde oturuyorum ve büyük bir ihtimalle ameliyatım izmirde olmalı bu nedenle izmirde önericeğiniz doktor varsa çok sevinirim ama istanbuldaki doktorlarınızdan cok memnun kalırsanız onu da bilmek isterim. ayrıca hem ugun fiyata hem de iyi sonuclarla karşılasan arkadaşlar beni haberdar ederlerse ailem hem ameliyata karşı hem de masraflarını tamamen ben karşılamak durumun da kalıcam bu nedenle fiyatı beni cok ilgilendiriyor. gögüslerimin çok doğal görünmesini ve komplikasyonların en az olmasını istiyorum bildiğiniz,ameliyat olduğunuz ve memnun kaldığınız bir doktor var mı? Lütfen yardım edin bana durumum artık keyfi olmaktan çıktı kızlar!!!
Ben de normal bir vücudum olsun istiyorum!
Şimdiden hepinize teşekkür ederim!!!
Ufuk Bilkay izmirde iyi bir doktor canım. tavsiye ediyorum diye bir site var orada cok tavsiye almış.bu sitede de ufuk bilkay a yaptıran biri var o çok memnun kalmıştı. git bi onunla görüş bakalım. çok üzülme neasılsa çaresi var:) takma kafana ben ameliyat olmadım ama kararımı verdim kesin olucam insallah o yüzden içim rahat.Neslihan!!!! napıcaz canım biz inşallah kurtuluruz bu derdimizden izmirde bu işi gerçekten iyi yapan ve gözünü para bürümemiş güvenilir bir doktor buluruz inşallah ben artık evde bile sütyenle geziyorum ki dolgulu sütyenlerin bile en küçüğünün içi boş . yaz gelirse ne yapıcam bilmiyorum temmuzda en geç ameliyatımın olmasını istiyorum!!! dün gece oturup ağladım artık çok moralim bozuk.