Pamuk çum, silikon taktırınca da mamografi çektirebilirsin hiçbir mahsuru yok. Sadece çekecek olan kişiye göğsünde silikon olduğunu belirtmen ve bu konuda tecrübeli yerlere yaptırman gerekiyor. Benim göğsümde silikon var ve ben taktırmadan önce doktorum silikonu verdi ben aklına gelebilecek her tür baskıyı uyguladım hatta çamaşır gibi kıvırıp sıktım yine de birşey olmadı. Jel silikon çok çok sağlam bir madde. Hatta şu anda henüz 1 aylık olmasına rağmen sürekli üzerine yatıyorum (doktorum öyle söyledi) hiçbirşey olmuyor. Bu konuda için rahat olsun canım. Tek olabilecek şey Allah korusun kesici bir maddenin göğsüne girip silikonu kesmesi ancak o zaman zarar görür. Duuyguu cum sıvı silikonun jel'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum benim doktorum da önermedi zaten. Çünkü zamanla sıvı kaybı olma olasılığı oluyor ve bu silikonun küçülmesine ve hatta bazen dışındaki kılıfın buruşup dışardan iz yapmasına sebep oluyormuş. Benim bir arkadaşımda sıvı silikon var koltuk altından taktırmıştı onda da görüntü çok çok doğal ama göğsü sıktığın zaman ortasında su dolu torba gibi bişey hissediyorsun. Jel silikonlarda öyle bir his olmuyor denedim kendimde :))
ikinize de sevgiler. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım...
ivycan ameliyat olalı bayagı olmuş öncelikle güle güle kullan çok şeyler yazmışın ameliyatın hakkında benim merak ettiğim şuan memnunmusun ve ne zaman aktik hale gelebildin ve ne zaman tam olarak agrıların geçti teşekkür ederim şimdiden:)canım sonucta bıcak altına yatıyorsun ve senin bir yerini kesip icine bir madde koyuyolar.. buna kesin karar verdikten sonra korkma..agrın sızın hepsi insallah gecici seyler.. sende uyuyamadıgın gece keske yaptırmasaydım diyip, oh keyfim yan gel diyip uyuyan birilerine özeniceksin ama gecici bunlar kendni üzme..benim henüz 3. günüm...ağrılarm da var biraz biraz..ama kötürümde değilim yani..misal gittim oy verdim geldim bugün ..zor mu ewet. ama olcak o kdr..önemli olan gercekten kendin icin isteip istemedigin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?