Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Mert ben nerdeyse 1 aydır kullanıyorum. Doktorum istediğin sütyeni takabilirsin sadece fazla bastırmasın ve dolgulu olmasın yeter dedi. Ama ilk taktığım zamanlar sıkıntı çekiyordum göğüsler hassas olduğu için biraz acıyordu artık alıştım takmadan dolaşmak işime geliyor ama daha önce ameliyat olan bi arkadaşım zorla kendini takmamaya alışırsan sonra daha fazla sıkıntı çekersin dedi diye takıyorum. Birde mutlaka yüz üstü yatmamı istiyor her konuştuğumuzda soruyor yatıyorsun dimi diye. Senin doktordan da böyle bi talep geldi mi???
aaa hadi hayırlısı bakalım emilyanao hangi doktora olacaksın ve ne kadar acaba merak ettimde bende düşünüyorum inş ii olurşutarafagittiMiacım ameliyat tarihim 21 şubatta.Bunu yazarken bile tuhaf oluyorum 21 şubat 21 şubat.İnanılmaz aşamaya bak düne kadar korkan ben bugün ameliyat tarihini söylüyorum.Miacım sormak istediğimde bana mentor marka takılacak fakat bunun çeşitleri var.Doktor bana yatay olanını önerdi daha hoş duruyor diye bildiğim kadarıyla.higt yani sadece göğsü öne çıkartanlar sence daha hoş değil mi?Üstelik ben higtı hoş buluyorum ve daha önce yatay silikonun nasıl göründüğüne dairde resim filan görmedim.İkisi arasındada ne fark olduğunu kestiremiyorum. Daha geniş ve basık olanımı oluyor yatay olanfisfisfis