- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babam eski yugoslavya bugünkü kosova priştine göçmeni yani arnavut annem bosna hersek göçmeni yani boşnak..........tamamen melezim :)
Babam eski yugoslavya bugünkü kosova priştine göçmeni yani arnavut annem bosna hersek göçmeni yani boşnak..........tamamen melezim :)
benim annem de babam da göçmen.yalnız babam arnavut.baba tarafım kosovalı.babaannem priştinalı,dedem gilanlı,anneannem de makedonya iştipli.ben de kosovayı makedonyayı görmeyi çok ama çok istiyorum...
benimde gözüme çarptı.. yalnışlık olmuştur diye düşünüyorum.forumun adına sinir oldum açıkçası bulgar yazmışlar... biz bulgar değiliz sadece kanıyla canıyla savaşmaya gitmiş dedelerimiz sonradan dönememiş ve bir süreliğine o topraklarda yaşamışız diye bulgar olmuyoruz.... bulgaristan göçmeniyizbiz...... ve göçmen olduğum için çok mutluyum....
Ya biz de burgazdayiz, ben artık değilim tabi de, siz neresinde yaşıyorsunuzMerhabalar ben de Bulgaristan göçmeniyim. Dobriç(Tolbuhin) Tervel'de doğdum, 1996da Eskişehir'e geldik. Şimdi Lüleburgazda yaşıyorum.
Yaman'ın orada yaşıyoruz. Siz neredesiniz şimdi? Gördüğüm kadarıyla sizin de küçük bir bebeğiniz var tanışma imkanı olursa çok memnun olurumA burada böyle bir topik varmış
Merabalar, benim de annemler Yugoslavya Novi Pazarlı. Baba tarafım da Bulgaristan Türkü.
Ya biz de burgazdayiz, ben artık değilim tabi de, siz neresinde yaşıyorsunuz
Ben şimdi İstanbul'dayım. Ama ailem orada hala onlar da istasyon caddesi üzerinde oturuyor. Allah bağışlasın bebeğinizi ben de çok memnun olurum, belki denk gelirizYaman'ın orada yaşıyoruz. Siz neredesiniz şimdi? Gördüğüm kadarıyla sizin de küçük bir bebeğiniz var tanışma imkanı olursa çok memnun olurum
Teşekkür ederim sizin de bebeğinizi Allah bağışlasın Çok memnun oldumBen şimdi İstanbul'dayım. Ama ailem orada hala onlar da istasyon caddesi üzerinde oturuyor. Allah bağışlasın bebeğinizi ben de çok memnun olurum, belki denk geliriz