Göbüşüme mutluluk kondu! :)

canımcımmm ben şimdi aldım hamile haberini ve çoook sevindim tatlım yaaa..
seni hiç bırakmasın bebişin,darısı da bizlerin başına inş.
öpüyorum tıfımm

canımcımmm ben şimdi aldım hamile haberini ve çoook sevindim tatlım yaaa..
seni hiç bırakmasın bebişin,darısı da bizlerin başına inş.
öpüyorum tıfımm

canım yaaa çok teşekkür ederim, amin canımcım inşallahhhhh. şimdi dualarım sizin için.. :Saruboceq::Saruboceq:

çiçeeeemmmmmmm accukk burlara da uğra bura benim topik olsun hehehhehe sositososito

saol tatlım amin :Saruboceq:

aşkım benimmm merak etme ben hep bakıyorummmm asayiş berkemalmi diyinnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım benimmmmmmm dünyalar güzeli annoşumm benimmmmmmmm opuyorumnanaktan

canım benim ne güzel anlatmışın öyle rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah................

canım benim ne güzel anlatmışın öyle rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah................

teşekkür ederim canım, Allah sana da tez vakitte bir bebikkkk nasip eder inşallahhhh..:Saruboceq:

güzel dileklerin için çok teşekkürler.allah kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle....

güzel dileklerin için çok teşekkürler.allah kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle....

amin canım çokkkk teşekkür ederim, darısı sizlerin başına inşallahh..
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…