canım tebrikler
Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inş.
tebrikler canım bebişini sağlıkla kucağına aldığın günleride paylaşırsın inşlh bizlerle kaç haftalık peki gittinmi doktora:ecrin_bebek:
canım tebrikler allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allah olmayanlarada versin.
canim tebrikler
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tekrıkler cnım :)
sevsinler senin o göbüşündeki melegini:1hug: tekrar tebrikler canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq: yine aynı heyecan ve yogun duygularla okudum yazdıklarını opuyorumnanaktan boyna fikfik, mucize meyve incir ve herseyi oluruna bırakmak demekki bu işin formulu buymus zemuszemus
çok teşekkür ederim kızlar, Allah hepinizden razı olsun. henüz doktora gidemedim randevu alabildim sadece o da taaa 1 ay sonraya 30 eylül.:uhm:
başka bir doktor araştırıyorum şimdilik, olmadı birinin özel muayenehanesine gidicem bakalım. SAT a göre 4+1 gözüküo.
sevsinler benim göbüşümdeki meleğimiii sevsinlerrr sevsinlerrrrrrrrr ateşli teyzeleri sevsinlerrrrrr alkisalkisalkishihoyyytdelikafadulden:dance::icecream::teytey:
canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinnn.
tebrikler canımmmm gözün aydınnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
darısı başımızaaaaa
amin tatlım yaaa ben de seni tebrik ederim, arkadaşlar psilokum daa taze anne, o da yeni öğrendiii eyyoooooooooooo!!! :hooray:tıffcığım çok tebrik ederim arkadaşım.mutluluğun hiç bitmesin inşallah.
Ne güzel anlatmışsın çocuk yapasım geldikaydirigubbakcemile3
valla herkese tavsiye ederim evliysen hiç düşünme derim tatlım.. a.s.
canım sağlıkla kucağına da alırsın inş..:1hug:
hahhahahaaa delüüü vur kız vur haketti namıssızzz 6 aydır fena oyaladı beni, bizi.. poposunu ısırmak da serbest teyzeleri güççük saatçikler yapalım poposunaaa ısırın kızmamseveriz tabikide opuyorumnanaktanopuyorumnanaktano poposuna poposunada vuralımda anasıda bizi parcalasın :roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy canım ya ne güzel yazmışsın öyle...inşllh sağlıkla kucağına alırsın meleğini