Göbüşüme mutluluk kondu! :)

ayy ne güzel anlatmışsın..Çok tebrik ederim arkadaşım..darısı bizim başımıza..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.amin

ay bayıldım negüzel bir başlık göbüşümemutluluk kondu bittim bu yazıya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun

teşekkür ederim canımcım, allah isteyen herkese versin :Saruboceq:

Gözünüz aydın hayırlı olsun...Darısı hepimizin başına...
sağol tatlım darısı isteyen tüm kadınların başına, hepiniz için dua ediyorum kızlar ama siz de bol bol dua edin, bu mübarek günlerde.:Saruboceq:

tebrik ederim canım a.s.

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin.
Rabbim olmayanlarada versin inşallah.
tebrikler

canım sağlıkla kucakla inşallah tebrik ederim

ayy ne güzel anlatmışsın..Çok tebrik ederim arkadaşım..darısı bizim başımıza..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.amin

hepinize çok ama çokkkk teşekkür ederim kızlar, mutluluğum katlanarak büyüyor sayenizde. bebişim yok diye üzülenler sabretsin, dua etsin bol bol, elinden geleni yapıp ötesini Allah'a bıraksın. göreceksiniz bakın gerisi çorap söküğü.. opuyorumnanaktan

canım benim çok ama çokkkk teşekkür ederimmm senin o uğurlu listen olmasaydı belki de bu bebik ortalarda yoktu, sen liste yapmaya başladın, ben hamile kaldım valla hahahhahaaa
darısı senin ve ateşli fikfikçi diğer arkadaşlarımın başına inşallah tez zamandaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yıl olmadı daha tatlım yaaa 6 ay olduydu
geçen ay sigarayı bıraktım, ben onun da çok etkisinin olduğunu düşünüyorum, bu ay da işte sonuç malummm.
:CüvCüv:

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı, analı-babalı, sağlıklı büyümeyi nasip etsin bahtı açık olsun inşallah, bana da dua et canım.

allah saglıcakla kucagına aldırsın mutlulugunu daim etsin hayırlı olsun canım benim

kısssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss TIFF çok sevindimmmmmmmmmmmmm kıssssssssssssssssssssssssssssssssss Allahımmmmm topicteki herkesler hamiş olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a.s. tebrik ederimmmm... bana noluyosa benim gobusumde oglusumun tekmeleri atiyo ama yinede sanki kendi hamilelik haberimi almis gibi sevindim, anlatisinizdan galiba samimiyetinizden... Alllaaaaaahh tamamina erdirsin insallaaahhhhhh
olmayipta isteyenlerede versin bu mutlulugu insallah hayirlisiyla..

hayırlı olsun prenses :)) analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim..

aşk meleği göbüşüne kondu demek bence en güzel bebiş tatilde imal edilendir yaaa biz de mi tatile çıksak :) canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin kendine çok dikkat et ilk üç ay yorulma o bebiş çok kıymetli unutma :))))

hayırlı olsun bebeğin kocaman mutluluğun Allah tamamına erdirsin darısı da bizim başımıza

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı, analı-babalı, sağlıklı büyümeyi nasip etsin bahtı açık olsun inşallah, bana da dua et canım.

etmez miyim herkese dua ediyorum, hatta az sonra cuma vakti başlıcak ve ben hepimiz için dua edicem kızlar, sizler de beni unutmayın ama dualarınızda..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah saglıcakla kucagına aldırsın mutlulugunu daim etsin hayırlı olsun canım benim

canım Allah kucağına almayı nasip etsin.

sağolun kızlar yaaa, amin inşallahhhh.:Saruboceq::Saruboceq:

ahahahahaa aman da amannn olmasımmm gelmişşşş canım benimmmmmmmmm, pozitif arkadaşım benimmm. herkesler hamiş evetttt ve herkesler hamiş olacak, hamiş olmayan kimse kalmıcak, sırada sen varsın ona göre. dualarımdasınız canım benim.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ahahaaa canım yaaaa çok teşekkür ederim, allah senin de oğlunu sana bağışlasın inşallahhh, teyzesinden kocaman bi ısırık daha doğmadan.

hayırlı olsun prenses :)) analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim..
canım benim yaaa böle şeler demeyin şımarıom sona bak hehehheee, bende seni tebrik ediyorum canımcım tekrar, allah tamamına erdirsin inşallahhhh sağlıcakla. :Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

ay alemsin tatlım yaaa ne güldüm sözüne hahahahaa. valla diyorlardı da inanmıyordum, tatile çıkın çocuk yapın diye hakkaten yaaa oluyormuş, çünkü kafanız rahat, relax.. ıvır zıvır sinir stres eden hiçbişey yok, bence çocuk düşünen herkes bir de tatili denesin.. assos bebeği benim bebeğimmmmm zemuszemusopuyorumnanaktan

hayırlı olsun bebeğin kocaman mutluluğun Allah tamamına erdirsin darısı da bizim başımıza

amin canım çokkk teşekkür ederim.. a.s.

valla çok şeker birine benziyosun buradan.acayip relaxsın ya :lepi:
enerjine bayıldım.rabbim kolayca doğurmayı nasip etsin .kaç haftalık acabaayerimseniben

ne kadar icten yazmissin..
bebeginle omur boyu mutluluklar dilerm canim..

valla çok şeker birine benziyosun buradan.acayip relaxsın ya :lepi:
enerjine bayıldım.rabbim kolayca doğurmayı nasip etsin .kaç haftalık acabaayerimseniben

canım yaaa heyecanımı yansıtabiliyorsam ne mutlu bana. ilk annelik heyecanı işte yere göğe sığamıyor insan. tatlım bugün tam 4+4 olduk. miniciğiz anlayacağın. :ecrin_bebek:

ne kadar icten yazmissin..
bebeginle omur boyu mutluluklar dilerm canim..

amin canım yaaa çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese bekletmeden versin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ederim cnm
hikayede güzelmiş doğrusu
sağlıcakla meleğine kavuşman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…