benim fazla yok çok az.
ben bi formül buldum çok memnunum sizede anlatayım.
epilatörle yoğun olan kısmını alıyorum ama tek tük bırakabilirsiniz alırken.kalınları alın inceler kalsın.kaydirigubbakcemile2
en çok yoğun kısım göbek deliğinin etrafında olur.
sonra tüğ sarartıcıyı sürün göbeğinize.iyice sararıcak belirgin olmayacaklar.
bu arada tüğ sarartıcı tüğleri beslemiyor.biz farkında olmadan tüğlerimiz uzuyor dökülüyor,yenileri çıkıyor yine uzuyor. sengözlerimebaksanab
haklısın canım seni çok iyi anlıyorum,benim de öyle her bir yerimde var.. moralim bozuluyor çok kötü,kafama takıyorum. evlendiğimde istemem bende kıl tüy.. en iyi çözüm lazer sanırım... inşAllah kurtuluruz canım opuyorumnanaktan
ahh... guzelım lazerlede gecmıyo ve dunya para. 8 seans yaptırdım hıc bıse olmadı. veeee la<erın etkı etmesı ıcın kıllarım bıkını bolgesı gıbı olması yanı kalın olması lazım yoksa hıc bıse olmuyo malesef. benımde tum vucudumda var sır agda dusunuorum artık en azından ucuz olacak parama yazık 1 mılyar para verıyorum her seanstamafoldumbengıtmıyolarda... kızlar sızden bı ıstegım var yardım edın lutfen ben bu kıllardan kurtulmak ıstıyorum kendımden tıksınıyorum bulent ersoyda bıle kıl yokkkkagda yaptıracam tum vucuduma sırt gobek bel bacak.... kalınlasmasından korkuyorum yaptıran varsa lutfen bıse yazsın bı bılgı versınmafoldumben
off oof nedir anacım bizim bu çilemiz bilmiyorum ki. millette kıl tüy namına bişey olmuyor analarının karnından tüysüz çıkıyorlar,gavurlar da öyle deliriyorum resmen. ben şimdilik sir ağdayla aldırıyorum 1.5 2 ay gidiyor. seyrelmeye de başladı. sonra da ver elini lazer,napiim lazeri de deniycem. belki işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?