Göbek tüylerini alan var mı?

arkadaşlar bide merake dyorum ünlüler mankeler tüysüz kılsızz heryerlerini aldırıyolarmı acaba heryeri lazerlidir yada bi çogunun çünkü esmeri var onalrdada illaki sırtları belleri göbekleri kıllıydıı .
vede lazere iğğneliye agda yapıp mı gdilio

benim fazla yok çok az.
ben bi formül buldum çok memnunum sizede anlatayım.
epilatörle yoğun olan kısmını alıyorum ama tek tük bırakabilirsiniz alırken.kalınları alın inceler kalsın.kaydirigubbakcemile2
en çok yoğun kısım göbek deliğinin etrafında olur.
sonra tüğ sarartıcıyı sürün göbeğinize.iyice sararıcak belirgin olmayacaklar.
bu arada tüğ sarartıcı tüğleri beslemiyor.biz farkında olmadan tüğlerimiz uzuyor dökülüyor,yenileri çıkıyor yine uzuyor. sengözlerimebaksanab

bu tuyler herbiyerimisden portlemesimi lazim pfss ugras dur
allam bagyan olamk ne kadar zor yaf :umursamaz:
ben simdilik ellemiodum gobekteki tuyleri ama bu konuyu okuyunca alasim geldi aklima dustu yine hmm hangi yontemi denesemkine=D

Olabilir belki ama. digerlerini almamak zor. onları alırken epilatör digerini de alıyor.. o da sertleşiyor bu sefer.. ayrıca ben sarartıcı kullandım gercektende daha da koyulastırıyor. bilmiyorum belki ürün ii degildi ters etti yaptı. ben almadıgımda sesu nun sarartıcısıyla sarartırdım. daha da kalın suan..

artık aldıırıp krem sürcem tüy azaltıcı. alt bacagıma ii geldi inş gobegide halletcem. sonra en kotu igneli..

ahh... guzelım lazerlede gecmıyo ve dunya para. 8 seans yaptırdım hıc bıse olmadı. veeee la<erın etkı etmesı ıcın kıllarım bıkını bolgesı gıbı olması yanı kalın olması lazım yoksa hıc bıse olmuyo malesef. benımde tum vucudumda var sır agda dusunuorum artık en azından ucuz olacak parama yazık 1 mılyar para verıyorum her seanstamafoldumbengıtmıyolarda... kızlar sızden bı ıstegım var yardım edın lutfen ben bu kıllardan kurtulmak ıstıyorum kendımden tıksınıyorum bulent ersoyda bıle kıl yokkkkagda yaptıracam tum vucuduma sırt gobek bel bacak.... kalınlasmasından korkuyorum yaptıran varsa lutfen bıse yazsın bı bılgı versınmafoldumben

benimde göbeğimde çoktu kızlar lazer yaptırdım hiç yok diyemem en azından derim görünüyor artıkkaydirigubbakcemile3

off oof nedir anacım bizim bu çilemiz bilmiyorum ki. millette kıl tüy namına bişey olmuyor analarının karnından tüysüz çıkıyorlar,gavurlar da öyle deliriyorum resmen. ben şimdilik sir ağdayla aldırıyorum 1.5 2 ay gidiyor. seyrelmeye de başladı. sonra da ver elini lazer,napiim lazeri de deniycem. belki işe yarar.

Paranı sokağa atmak istiyorsan diyecek birşeyim yok ancak paran kıymetliyse ve az biraz da sabır sahibi isen öncelikle işinin ehli bir iğneli epilasyon uzmanı bulmanı öneririm.

Valla cogu kişi lazerde cagre degil diyo. gobegine lazer degilde igneli yaptır derim onun yararlı olma ihtimali daha yuksek sanırım

benm koyu ve sert.. ama hormon bouklugumda var.. smdi su epilixr kullanan arkadaslardan hiç memnun olmyayan yok sanırım o ve bikac tuy azaltıcı urun kullancam en kotu 1 sene sonra igneli yaptırcam bu zamanlar .. bilmiyorum denicem elbet biri oraya ii gelcek azmin sonu basarı

bayanlar benimde göbeğimde göğüs bölgemde belimde çok ufak tüyler varla yok arası görünüyorlar.özellikle göbeğimdekilerden çok rahatsız oluyorum. iğneli, lazer bunlar servet resmen .:):))) onların dışında sirağda yaptırmayı düşünüyorum. ama ozamanda bütün karnımı komple aldırmam gerekecek sanırım arada renk farkı olmaması için
sir ağda yaptıranlar var mı fikir verin arkadaşlarrrrrrrr nasıl baş ediyosunuzzz:bbo:

canım çok değilse elleme agda ile sertleşri Allah etmey
çok belli değilse elleme derim

yok yaav baya belli oluyorr:sinifsinif: sarartsam da olmaz ki daha çok beslendiği söyleniyor:çok üzgünüm: ne ypcam bilemedim ağdayı düşünüyorum en azından güzelce bi temizlenir ama sonra tekrardan al baştan :1no2:

birde kollarını ağdayla aldıran arkadaşım var . hiç sert çıkmıyor. üstelik çoğalmadılar da sadece belirli bir süre sonra tekrarlaması lazım.. açkçası oyüzden düşündüm ağdayıCADIARZU

gögüslerimde bile var tek tük lazer başka çağre yok...

benimde göbegimde ve göğsümde tüyler var sarı ama cok rahatsız ediyo beni :bbo: epilatörle aldım 1 defa biraz acıyor ama siyah ve sert cıkmadı aynı cıktı.eldivenle denemeyi düşünüyorum bide nasıl olur bilmıorum deneyen var mı acaba :uhm:

ayni sorun bendede var arkadaslar bide beyaz tenliyim killarda siyah sinir oluyorum alincada kil donmesi oluyor agdayla aliyorum epilatorle aldim kil donmesi yapti ama care zannedersem lazer olucak yoksa dayanilacak gibi degil

Eldivenle nasıl alıyorsunuz arkadaşlar?Kullananlar anlatabilirlermi acaba teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…