• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüylerini alan var mı?

bütün göbek kıllarını bana verebilirsin, diğer tüysüz alanları da vermek şartıyla. bacaklarımı aldığımı hatırlamıyorum cümlesi ne güzel bi cümledir yaa...:gitme:

ne mutlu canım san a ya çok kıskandım seni bizde her ay uğarşıyoruz göbeğini ver tüm vucutmu al öptümö

hahaha allah iyiyliğinizi versin koptum gülmekten :dance: ya öyle demeyin ben bide bağırsak ameliyatı geçirdim 2-3 sene önce her göbeğimi aldığımda içim cız ediyo böyle sanki tüm dikiş izi açılacak gibi geliyoo .. bu arada her türlü göbek bacak kılı değişimine açığım, göbek kılı takas edilir kaydirigubbakcemile3

benim de göbeğim de tüyler vardı.ince ve sarı renkteydi ama beni rahatsız ediyodu.kendim almaya başladım.zamanla çoğaldı, kalınlaştı.doktora gittiğimde yumurtalıklarımda kist olduğunu öğrendim.diane 35 kullanmaya ve lazer tedavisine başladım.şu anda bitti çok şükür.
böyle bi durumla karşı karşıyaysanız, hormonlarım normalmiş diyerek geçiştirmeyin.bu estetik bir sorundan öte, ciddi bir sağlık sorununun göstergesi olabilir...

aslında almasam olur ama sinir oldugumdan kötükedihüsopudralı sir agda ile gögüs altından malum bölgeye kadar alıyorum yıllardır.ne coğalma ne azalma nede batık oldu.ayda 1 almak yetiyor zaten,ama şimdi forumda bişler okudum sogan suyu falan,onları yapıcam seyreltirse almam belki,ama böyle kaymak gibide seviyorum yaw:sm_cool:

ergenlik dönemine girdim gireli adetlerim düzensiz..
bu da hormonal bozukluklara yol açtı ardına kıllanma vs :S

diane 35 gibi haplar kullandım bırakınca adetlerim yine bozuldu tüylerinde önüne geçemedim tabi...
yolmaya devamm :1closedeyes:

aslında almasam olur ama sinir oldugumdan kötükedihüsopudralı sir agda ile gögüs altından malum bölgeye kadar alıyorum yıllardır.ne coğalma ne azalma nede batık oldu.ayda 1 almak yetiyor zaten,ama şimdi forumda bişler okudum sogan suyu falan,onları yapıcam seyreltirse almam belki,ama böyle kaymak gibide seviyorum yaw:sm_cool:

göğüs altından bikini bölgesine kdr neyle alıyorsun... ağdaylamı epilatörlemiCADIARZU
yada şöyle soruyum herkese, epilatörle göbeğimi alabilir miyimmkafamçokkarıştı

göğüs altından bikini bölgesine kdr neyle alıyorsun... ağdaylamı epilatörlemiCADIARZU
yada şöyle soruyum herkese, epilatörle göbeğimi alabilir miyimmkafamçokkarıştı

Aynen epilatörle almayı düşünüorum ama bide onlarla uğraşmak istemiorum kalınlaşırsa:1no2:

sadece belirli bir bölgeyi alınca diğer yerlere kıyasla bembeyaz oluyo.
göbeğimde beyaz bi yama var gibi.ben sarartıyorum göğüs altından sonrasını.
yıllardır yapıyorum ne azalma ne çoğalma olmadı.

hepsini almak lazım ozaman offf napıcazz kiii :SS:
acaba en yoğun yerleri alıp ta dıgeryerlerımı sarartsakkk

ben alıyorum epilatörle.çok rahatsız oluyodum.şimdi şükür 1 ayda çıkıyo nerdeyse alınca da fazla acımıyor.

ben alıyorum epilatörle.çok rahatsız oluyodum.şimdi şükür 1 ayda çıkıyo nerdeyse alınca da fazla acımıyor.

memnunsun değilmiiiii:uhm:
sakal gıbı cıkmıyordu r heralde.. hangi epilatörü kullanıorsun pekı hangı basşlıgını kullanmalyız karın bölgesınde :S

memnunsun değilmiiiii:uhm:
sakal gıbı cıkmıyordu r heralde.. hangi epilatörü kullanıorsun pekı hangı basşlıgını kullanmalyız karın bölgesınde :S

BRAUN SILK-EPİL 7185 XPRESSİVE WİNTER RESCUE EPİLATÖR kullanıyorum onu aldığımda 3 başlık vermişlerdi.bacak için olanı,genital bölge için olanı ve ayrıca bir başlık daha onunla alıyorum korkma sakal gibi çıkmıyor.

BRAUN SILK-EPİL 7185 XPRESSİVE WİNTER RESCUE EPİLATÖR kullanıyorum onu aldığımda 3 başlık vermişlerdi.bacak için olanı,genital bölge için olanı ve ayrıca bir başlık daha onunla alıyorum korkma sakal gibi çıkmıyor.

canım çok teşekkür ederim.... bakıcam bu ürüne... peki almaya kalksam nerelerde bulabilirim. istannbul avruupa yakasındayım.. en çok çeşit bulunan ürün hangi mağazadadır. ben biçok yere baktımda ama 2-3 çeşit vardı :S

canım çok teşekkür ederim.... bakıcam bu ürüne... peki almaya kalksam nerelerde bulabilirim. istannbul avruupa yakasındayım.. en çok çeşit bulunan ürün hangi mağazadadır. ben biçok yere baktımda ama 2-3 çeşit vardı :S

hiç bilmiyorum canım ama heryerde satılır ya çünkü marka.kesinlikle tavsiye ederim canım
sanada yardımcı olamadım özür dilerim yhakaydirigubbakcemile5

hiç bilmiyorum canım ama heryerde satılır ya çünkü marka.kesinlikle tavsiye ederim canım
sanada yardımcı olamadım özür dilerim yhakaydirigubbakcemile5

aaa olurmu.... internnetten araştırdım 8,10tane model varmış cnm.
onların arasından sende bana seçenek sundun. çok sağol :1hug:

Back