Göbek tüylerini alan var mı?

bende ağda ile alıyordum snra gittimmm lazer yaptırdımmm =) zaten azdı 3 seansta BıTTıı=))

güneşlenme tüyleri artırıyor. önceden göbek bölgemde çok hafif tüylenme vardı. Fakat solaryuma girdikçe ve dışarda da güneşlendikçe bunlar iyice beslendi ve çoğaldılar. Lazerle aldırıyorum ve güneşlenmeye son verdim

bi orası kalmıştı almadığım kaydirigubbakcemile3
harbiden oraya da mı başlasam akannehir

ben hertarafımı alıorum valla deli gibi yonulmadık yer bırakmadımcnm benm hiç dert etme hiçte trsma çnkü acımıo hele bide ilk alcaksın ya tüyler zayıf oldu için hiççç acımıcak zaten sonra alışcaksın almaya alın alınn alalımmmm offff bıktım ama napaaaalımmmm

bende ağda ile alıyordum snra gittimmm lazer yaptırdımmm =) zaten azdı 3 seansta BİTTİİ=))

canım bişey sorucam,ben de sirle aldırdım ve sanki seyreldi gibiler ve ince tüyler var göbeğimde. lazer yaptırdım demişsin ya lazer göbekteki ince tüyleri görebiliyor mu ? yani sen lazer yaptırdığında tüylerin ince miydi ? teşekkür ederim cevap yazarsan opuyorumnanaktan

arkadasım bende bu konuyu sormuştum güzellk salonuna ince ve sarı tüyleri lazer asla göremiomş

arkadasım bende bu konuyu sormuştum güzellk salonuna ince ve sarı tüyleri lazer asla göremiomş

çok sağol cnm cvp verdiiin için. bende düşünüyorum şu lazer işini ciddi ciddi göbeğimdeki tüyler sarı değil ama simsiyah ve sert değiller. inşAllah lazer işe yarar bu tip tüylerde. son çarem o çünkü. kökten kurtulmak istiyorum bu beladan

Arkadaşlar yazılanların bir kısmını okudum. Ben de benzer bi sorun yaşıyorum ve size kesinlikle iğneli epilasyon demek istiyorum. Lazer kalın ve koyu renkli tüylerin dışında görmüyor; denedim ve bunu gördüm yani 4-5 seans gitmeme rağmen bir kaç kalın tüy dışında karnımda yaygın olarak olan o ince minik tüyleri asla azaltmadı. Hatta başına daha kötüsü gelenler de olmuş, o ince tüyleri lazerden etkilenip kalınlaşan insanlar bile var ki bunu bana bir lazer uzmanı da söylemişti. ığneli epilasyon genelde dakikası 1tl'den yapılan bir uygulama yani çok pahalı sayılmaz. Evet acı var ama iğnenin batmasını hissetmiyorsunuz bile sadece akım verildiği anda bir saniyelik bi acı oluyor ama bence değer çünkü bir kaç seans sonrasında o tüyler bir daha çıkmıyor. Kalın-ince her çeşit tüye de uygulanabilen bi yöntem. Ama amaa mutlaka uzmanını bulun, hem etkili uygulama yapılabilmesi açısından hem de acemi birileri yaptığında minik minik izler kalabiliyor.

merhaba. göbek bölgesindeki tüylerim lazerin görmeyeceği kadar açık renk ve ince.. ama almayınca da iğrenç duruyor. ben de iğneli düşünüyorum. iz kalmasından korkuyorum çok. arkdaşım genital bölgesine ğneli yaptırıyor ve geçen kalça kısmını gördüğümde şok geçirdim. hep leke idi. geçeceğini söyledi ama ben yine de çok çekiniyorum.

Ya kollara filan iğneli yapıldığında 2-3 hafta kalıyor ama sonra geçiyor. Yüzde filan çok daha çabuk geçiyor ama yapan kişiye göre farkediyo malesef, çekinmek de haklısınz aslında çünkü acemi birine denk gelindiğinde geri dönüşü zor oluyo o izlerin

güzellik salonunda yaptırıyorsam sir ağda ile aldırıyorum.
evdeysem acelem varsa epilatör ile alıyorum.
ancak yara oluyor bazen ya, küçük küçük sivilceler cikiyor.

ya kızlar bana da bı yol gosterın ya herkes bıse dıyo ınsan neye ınanıp ınanmamak konusunda kararsız kalıyorm ama kesınlkle de bu tuylerle yasamak ıstemıyrm.. arkadsın bı tanesı ıgnelı epılasyn dems.. ne kadar zamnda yapılıyor dakıkası 1 tl demıssın ama ... sir ağda nası bişe..:sinifsinif::umursamazpuyorumnanaktan

Gutto karınca yagı kremini kozmetik ürünleri satan yerde gordum. acaba agda yaptıktan sonra sürmek için alsam mı? siz nereden alıyorsunz eczane mi? fiyatı ne kdr bide??

of ben artık agda yapmaktan bıktım arkadşlar bari uzun süre dayansa gam yemicem cildim beyaz esmer de değilim saçlarım siyah tabi
tammen baacak kol göbek bel koltuklatı genital bölge cidden çok yorduldm vede zuuzn süre dayanmıyor yetti artık keşke göbegme belime bari hc dokunmasaydım çünkü çok fazla değildi başkalarına kıyasla bakıyrumda . ama takıntılarım yüzünden şmdi ugraşıyroum.
bence asla almayın göze batmıcak şekildeyse çünkü zamann ugraşma baş agrısıbaşka bişi diill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…