• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüylerini alan var mı?

slm

merak ttım

azalıyomu sir agdayla alıncaa.........

tsekr edeım

belki inanmıcaksınız ama dogumdan önceki hayatımda heryerimde tüyler vardı 1400gr dogmuşum atamamışım tüyleri vucudumdan hamileligimde çekinirdim usgye bakılırken gergin karın ama tüylü die şuan hiç yok ve gögüslerim komple tüysüz kladı minik minik tüylüydü vucudum hiçbişide sürmedim allah vergisi oldu hehe

tüm karın bölgesini jilet başlığıylamı alıyorsnuz bayanlar yoksa cımbız başlığıylamıııııı :S

nasıl yani karın bölgenizde tüyler mi var :/
sanırım acayip sordum.
kızlar onlar sarı sarı ve çok incecik değiller mi? çevremde hiç alan duymadım da şaşırdım başlığı görünce. bi de alınca daha çok çıkmıyolar mı?

ben tüm karın bölgesini alıyorum canım

ayy çok acımıyomu öyle..bide kalınlasmıyomu..ben de sadece gogus altından aşa dogru alıyorum ağdayla ama kenarlarda var ortası temiz tuhaf duruyo=(
dove ne guzel boyle bi problemden haberinin bile olmaması=( bende kol tuglerinin renginde cok da kalın degil ama ben rahatsız oluyorum=( doktorada gittim hiç bi sorun yokmus uff cok rahatsız edici ama=(

Son düzenleme:
belki inanmıcaksınız ama dogumdan önceki hayatımda heryerimde tüyler vardı 1400gr dogmuşum atamamışım tüyleri vucudumdan hamileligimde çekinirdim usgye bakılırken gergin karın ama tüylü die şuan hiç yok ve gögüslerim komple tüysüz kladı minik minik tüylüydü vucudum hiçbişide sürmedim allah vergisi oldu hehe

hamileik sayesinde mi oldu bu yani?

ayy çok acımıyomu öyle..bide kalınlasmıyomu..ben de sadece gogus altından aşa dogru alıyorum ağdayla ama kenarlarda var ortası temiz tuhaf duruyo=(
dove ne guzel boyle bi problemden haberinin bile olmaması=( bende kol tuglerinin renginde cok da kalın degil ama ben rahatsız oluyorum=( doktorada gittim hiç bi sorun yokmus uff cok rahatsız edici ama=(

belli bir zamandan sonra alışıyorsun canım.acımaz merak etme.birde alınca fazla uzamadan al ben öyle yapıyorum.uzunken daha çok acıyor.yerimseniben

ya kızlar ben bu sefer aldıgımda aldıgım yer hep boyle sivilce sivilce oldu:sinifsinif: neden oldu anlamadım sizde de oluyo mu nası önleyebilirim ben bunu ki fikriniz varmı bilmiyorumkismile

epilasyondan hemen sonra o bölgeyi yıkadıysan ondan olmuş olabilir.en az 7 saat su değmemesi gerek yeni alınan bölgeye

Tuy dokucu kremle aliyorum 3. haftada anca belirginlesiyorlar ve cok guzel oluyor baska hicbir yontem denemedim simdilik.

Back