Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ya beimde var göbeğimde hatta göğüslerime kadar bile ayva tüyüleri var tabi onları alamıyorum göbeğimin çevresindekileri ağdayla alıyorum geri kalanını da sarartıyorum harika bence sanki hiç bişey yokmuş gibi duruyo.ama 1 ay geçtikten sonra tekrar eski halini alıyo.ama olsun yinede bikiniyi bu halimle giyinebiliyorum.
haklısın canım seni çok iyi anlıyorum,benim de öyle her bir yerimde var.. moralim bozuluyor çok kötü,kafama takıyorum. evlendiğimde istemem bende kıl tüy.. en iyi çözüm lazer sanırım... inşAllah kurtuluruz canım opuyorumnanaktan
ya ben bi kere veet soğuk ağda badıyla aldım.1-1buçuk ayda anca çıktı.şimdi düşünüyorum acaba yine ağda bandıyla mı alsam yoksa sarartıcı mı kullansam daha iyi diye.sizce hangisi daha iyi?????
benim tüylerim şaka gibi. Bacaklarımda 1 tane bile tüy yoktur inanın yani şu ana kadar bacaklarımı aldığımı hiç hatırlamıyorum, kollarımda yüzümde var ama çok az, koltukaltımda çok çok az. Ama göbeğimde bir kıllanma var inanamazsınız ben şahsen inanamıyorum :sm_confused: yaz geldi mi artık sir ağda, epilatör, jilet elime ne geçerse alıyorum onları görmeye dayanamıyorum iğrenç tek bir çaresi var o da lazer. Ama ne yazıkki lazer epilasyonun en pahalı tuttuğu yer göbekmiş ( alan geniş olunca tabi ) ben yıllar önce sormuştum güzellik uzmanı seansı 800 tl demişti, o da indirimli ... öyle bi tek yoğun yerleri yapıncada komik oluyo tabi kafanın keli gibi parlıyo ortada oyüzden tüm göbek sırt yaptırmak gerekiyo. yani tam tersi olsaydı daha iyiydi en azından ucuza gelirdi lülülülülülü
benim tüylerim şaka gibi. Bacaklarımda 1 tane bile tüy yoktur inanın yani şu ana kadar bacaklarımı aldığımı hiç hatırlamıyorum, kollarımda yüzümde var ama çok az, koltukaltımda çok çok az. Ama göbeğimde bir kıllanma var inanamazsınız ben şahsen inanamıyorum :sm_confused: yaz geldi mi artık sir ağda, epilatör, jilet elime ne geçerse alıyorum onları görmeye dayanamıyorum iğrenç tek bir çaresi var o da lazer. Ama ne yazıkki lazer epilasyonun en pahalı tuttuğu yer göbekmiş ( alan geniş olunca tabi ) ben yıllar önce sormuştum güzellik uzmanı seansı 800 tl demişti, o da indirimli ... öyle bi tek yoğun yerleri yapıncada komik oluyo tabi kafanın keli gibi parlıyo ortada oyüzden tüm göbek sırt yaptırmak gerekiyo. yani tam tersi olsaydı daha iyiydi en azından ucuza gelirdi lülülülülülü
ben de ilk olarak 1 hafta once aldim.sir agdayla.