• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüylerini alan var mı?

Ben de alıyorum aslnda aslnda çok yok ama ben rahatsız oluyorum sir ağdayla alıyorum 1ay çıkmıo nerdeyse...Çokkkkk güzel oluuyooo:hulya:

yaa bende 3-4 tane var ama siyah siyah rahatsız oluyoum bazen alasım geliyo
ama artıcak diye korkuyorum
ne yapayım kızlar alayım mı sizce?

arkadaşlar ya beimde var göbeğimde hatta göğüslerime kadar bile ayva tüyüleri var tabi onları alamıyorum göbeğimin çevresindekileri ağdayla alıyorum geri kalanını da sarartıyorum harika bence sanki hiç bişey yokmuş gibi duruyo.ama 1 ay geçtikten sonra tekrar eski halini alıyo.ama olsun yinede bikiniyi bu halimle giyinebiliyorum.

epilatörle mi alıyorsunuz:1ninca:
batık çıkmıyor mu tüyler kıla dönüşmüyor mu sonrakafamçokkarıştı
ağdayıda ben yapcak olsam bütün karnıma yapmam lazım ayva tüyler çok var öyle bikaçtane eldivenle çekip alıncak gibi deel:umursamaz:

arkadaşlar ya beimde var göbeğimde hatta göğüslerime kadar bile ayva tüyüleri var tabi onları alamıyorum göbeğimin çevresindekileri ağdayla alıyorum geri kalanını da sarartıyorum harika bence sanki hiç bişey yokmuş gibi duruyo.ama 1 ay geçtikten sonra tekrar eski halini alıyo.ama olsun yinede bikiniyi bu halimle giyinebiliyorum.

arkadaşım sarartıyorum demişsinya neyle sarartıyorsun acaba bizle paylaşırmısın

offff neden bu dertler hep kızlarda oluyor!!!neden erkeklerin böyle dertleri yok!!!koltuk altı,bikini bölgesi,bacaklar!!!HAK SIZ LIKKKKK!!!

arkadaslar aranızda hamıle olup göbek bölgesi tüylenenler varsa eger sakın almasınlar dogumdan sonra emzırırken döküluyo
ben hamıleyken baya bı tuylenmıstı sımdı emzırıyorum ve döküldü bılgınıze

haklısın canım seni çok iyi anlıyorum,benim de öyle her bir yerimde var.. moralim bozuluyor çok kötü,kafama takıyorum. evlendiğimde istemem bende kıl tüy.. en iyi çözüm lazer sanırım... inşAllah kurtuluruz canım opuyorumnanaktan

bide bunlar moralini bozarken bu tür derdi olmayan arkadaşlarının yorumları hepten canını sıkıyo insanın:(

ya ben bi kere veet soğuk ağda badıyla aldım.1-1buçuk ayda anca çıktı.şimdi düşünüyorum acaba yine ağda bandıyla mı alsam yoksa sarartıcı mı kullansam daha iyi diye.sizce hangisi daha iyi?????

ya ben bi kere veet soğuk ağda badıyla aldım.1-1buçuk ayda anca çıktı.şimdi düşünüyorum acaba yine ağda bandıyla mı alsam yoksa sarartıcı mı kullansam daha iyi diye.sizce hangisi daha iyi?????

bence ağdayla almaya devam et canım ben sarartıcı kullandım kollarımda ve yüzümde etkisi geçince çok daha koyu oluyor rengi

bende sir yaptım sivilcendi acayip kalın çıktı sinirlerim bozuluyor aynaya bakma istemiyorum.

benim tüylerim şaka gibi. Bacaklarımda 1 tane bile tüy yoktur inanın yani şu ana kadar bacaklarımı aldığımı hiç hatırlamıyorum, kollarımda yüzümde var ama çok az, koltukaltımda çok çok az. Ama göbeğimde bir kıllanma var inanamazsınız ben şahsen inanamıyorum :sm_confused: yaz geldi mi artık sir ağda, epilatör, jilet elime ne geçerse alıyorum onları görmeye dayanamıyorum iğrenç :kızgın: tek bir çaresi var o da lazer. Ama ne yazıkki lazer epilasyonun en pahalı tuttuğu yer göbekmiş ( alan geniş olunca tabi ) ben yıllar önce sormuştum güzellik uzmanı seansı 800 tl demişti, o da indirimli ... öyle bi tek yoğun yerleri yapıncada komik oluyo tabi kafanın keli gibi parlıyo ortada oyüzden tüm göbek sırt yaptırmak gerekiyo. yani tam tersi olsaydı daha iyiydi en azından ucuza gelirdi lülülülülülü

hımm benimde var :a015:
göbeğim altında şu çizgi oluyo ya oralarda ben de ağdayla alıyorum vala yılmadan alıcamda alıcam o çıkdsın ben yine alıcam işte zemuszemuskaydirigubbakcemile3

benim tüylerim şaka gibi. Bacaklarımda 1 tane bile tüy yoktur inanın yani şu ana kadar bacaklarımı aldığımı hiç hatırlamıyorum, kollarımda yüzümde var ama çok az, koltukaltımda çok çok az. Ama göbeğimde bir kıllanma var inanamazsınız ben şahsen inanamıyorum :sm_confused: yaz geldi mi artık sir ağda, epilatör, jilet elime ne geçerse alıyorum onları görmeye dayanamıyorum iğrenç :kızgın: tek bir çaresi var o da lazer. Ama ne yazıkki lazer epilasyonun en pahalı tuttuğu yer göbekmiş ( alan geniş olunca tabi ) ben yıllar önce sormuştum güzellik uzmanı seansı 800 tl demişti, o da indirimli ... öyle bi tek yoğun yerleri yapıncada komik oluyo tabi kafanın keli gibi parlıyo ortada oyüzden tüm göbek sırt yaptırmak gerekiyo. yani tam tersi olsaydı daha iyiydi en azından ucuza gelirdi lülülülülülü

bütün göbek kıllarını bana verebilirsin, diğer tüysüz alanları da vermek şartıyla. bacaklarımı aldığımı hatırlamıyorum cümlesi ne güzel bi cümledir yaa...:gitme:

ne mutlu canım san a ya çok kıskandım seni bizde her ay uğarşıyoruz göbeğini ver tüm vucutmu al öptümö

Back