• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüylerini alan var mı?

kızlar ben kilo verdikten sonra bir tüylenme durumu ortaya cıktı bende
göbegümde tüy yoktu su an var
bu gutto fılan ıse yarıyor mu kı kac lıra acaba fıyatı?
bana hep kandırmaca gıbı gelıyor bu karınca yagı kremı vs?
nerde uretılıyor kı

eczanelerde veya aktarlarda bulabilirsin tatlım.gutto yazınca da hakkındaki hersey cıkıo ztn cnm.fiyatı da cok fazla diil die biliorum sen yine de bi arastır..gercekten cok etkili.benim yengem eczanede calısıo oda bugun karınca yumurtası yagını önerdi.cok faydası oluomus tuyler icin.bende en kısa zmnda baslıcam.tavsiye ediorum simdilik.kullandıgım zmn da tkrar yazarım ztn memnun kalıp kalmadıgımı yerimseniben

oldu olcak komple ağda tenekesine batalım çıkalım cart cart alalımmm off. almam ben almam ya. pikini de giymiyom. elletmem tüycaazlarıma.. :ecrin_bebek:

yaa yapabilsem tüm vücuduma yapmam gerek.bi insanın her yeri mi tüy olur ya..baskalarının gözüne batmasa da bnmkine cok batıoo rhtsızım bu konuda :kedi:

yaa yapabilsem tüm vücuduma yapmam gerek.bi insanın her yeri mi tüy olur ya..baskalarının gözüne batmasa da bnmkine cok batıoo rhtsızım bu konuda :kedi:
e ben de aynı durumdayım. napcaksın. :teselli: Allah başka dert vermesin bacım.

hmm gerçekten mi can ya ozamn tam gazz devamm napiim ya vallahi gına geldi artıkk nedir bu çektiğimz yaa :Saruboceq:

valla fark etti arkadaşlar. en son kuaföre gittiğimde bikini bölgemi bacaklarımı ve karnımı aldırmıştım. ağdadan sonra her yerime guttodan sürmüştüm. bacaklarım ve bikini bölgem epeyi bi çıktı üstlerinden makinayla tekrardan geçtim. karnımı kontrol ettim de daha seyrek ve ince ince çıkmışlar. ben bile şaşırdım yani.. durmak yok guttoyla masaja devam diyorum ben. inşAllah hepimiz kurtuluruz şu kıl tüy illetinden. amiiinnn

valla benim de aynı bütün vucudumda kıl var nasıl alayım üstelik beni rahatsız da ediyor tüm karnım kıllı napıcaz biz yaa kafamçokkarıştı

göğsümün üstünde karnımda sırtımda bacak ve kollardakini zaten söylemiyorm bi de yakında evlenmeyi düşünüyorum o zaman napıcam hiç bilmiyorum eşim beni böyle görsün istemem sonuçta mafoldumben

göğsümün üstünde karnımda sırtımda bacak ve kollardakini zaten söylemiyorm bi de yakında evlenmeyi düşünüyorum o zaman napıcam hiç bilmiyorum eşim beni böyle görsün istemem sonuçta mafoldumben

haklısın canım seni çok iyi anlıyorum,benim de öyle her bir yerimde var.. moralim bozuluyor çok kötü,kafama takıyorum. evlendiğimde istemem bende kıl tüy.. en iyi çözüm lazer sanırım... inşAllah kurtuluruz canım opuyorumnanaktan

ince tüyler için iğneli epilasyon öneriyorlar. tüyün köküne akım verip cımbızla çekiyorlarmış.. görünen tüylere yapılıyormuş sanırım ama fiyatlar genelde sabit olmaz mı ?

hımm dakikası ne kadardır acaba? ben de istiyorum da epilasyon daha araştırma fırsatım olmadı..
of ya niye kılsız tüysüz doğmadık ki :(

iğneli çok uzun olur ya.. bi de acıtıyo, lazer gibi de anlık deil yani.. lazerin bile acısızı çıktı iğneliye çare bulamadılar. ama emla krem sürülüp gidilebilir.. kesenin ağzını iyice açmak gerek.. bi de iyi bi yere gitmek lazım bazıları acemi oluyo iz bırakıyo..

Ben normalde eski usul agdayla alıyorum...sorunsuz gayet iyi oluyor..ama acele oldugundan bir kaç defa epilatörle aldım..o da iyi oluyor ama batıklar oluyor...agdayı tavsiye ederm..

off off valla bıktım ya :( şimdi sir ağdayla aldırıyorum gutto sürüyorum biraz seyreltti gibi.. roaccutane tedavisi görüyorum tedavi bittikten 6 ay sonra kadar epilasyona başlayabilirmiişim.. bi bitsin de gidicem bi epilasyon merkezine artık hangisini uygun görürlerse başliycam.
anam nereye başlıyım neresi bitsin ki.. koltuk altı,bacak,genital... bitmez bu dert :(

Göbeğimdeki tüyleri epilasyon aletiyle alıyodum sonra baktım ki artmaya başlamış bıraktım epilasyon aletiyle almayı elimle alıyorum artık.

yıllar once ayva tuyler vardı ama salak ben onları cımbızla kopardım kopardım kopardım
artık sert uzun ve bı kokten ıkı ıkı cıkıyolar :(
bı ara agda ıle aldım gene degısen bırsey olmadı bende artık gulmeyın ama cakmakla falan yakıyorum en azından o zmaan cok kotu gorunmuyo
bırde gecenlerde yakınca bırsey dıkkatımı cektı yanan tulerı tuttugunuzda hemen kokuyle bırlıkte kopuyolar hemde hıc canım yanmadan :S nedendır anlamadım :S

kizlar göbeginizdeki killar alinmasi derecede cokmu
benimde varda almayi gerekduymuyorum alsam komple gögüslere kadar almaliyim cünki heryerde kücük tüyler var :ssss

aynı durumdayım:çok üzgünüm:

dursunlar öyle aman :lepi: senağlama

diğer taraflarla zor başediyorum kafamçokkarıştı

bi de orayı ekleyemem savaş bölgesinelaelaelaelaelae

Back