• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek tüylerini alan var mı?

ben çok önceden göbeğimdeki tüyleri jiletle veya tüy dökücü kremlerle alıyordum ve daha da kötü olmuştu.. sonra epilasyon aletiyle almaya başladım ve bir yıldır sir ağdayla alıyorum, gerçekten çok azaldılar. çoğu yerde hiç çıkmıyor. göğüs arasınıda bi kaç kez sir ağdayla aldım artık sarı sarı çıkıyor almıyorum. bacaklarımı ve kollarımı da sir ağdayla alıyorum ama hiç bi azalma yok malesef..

ben çok önceden göbeğimdeki tüyleri jiletle veya tüy dökücü kremlerle alıyordum ve daha da kötü olmuştu.. sonra epilasyon aletiyle almaya başladım ve bir yıldır sir ağdayla alıyorum, gerçekten çok azaldılar. çoğu yerde hiç çıkmıyor. göğüs arasınıda bi kaç kez sir ağdayla aldım artık sarı sarı çıkıyor almıyorum. bacaklarımı ve kollarımı da sir ağdayla alıyorum ama hiç bi azalma yok malesef..

bende öyle tahmın etmiştim tuy dokucu kremle daha kotu olur sanki.. ya bende agdayla alacamda korkuyorum bide canım cok acıyor mafoldumben uff bende bi cesare edip alabilsem iyi olacak demek..sir agda kullanıyorum ama tum karın bolgesini almadıkca tuhaf duruyo mafoldumben

ben bi kere sirle aldırdım bir ayı gecti cıktı ama kısa kısa azaldı sanki birdaha yaptırdıktan sonra iyice azalır heralde

ay yazık o göbişlere neler çekiolarr.ben önceden tatile çıkmadan sarartıcı sürüodum ozaman çok göze batmıo ama hiç almayı düşünmedim daha sert çıkar gibime gelio

bende öyle tahmın etmiştim tuy dokucu kremle daha kotu olur sanki.. ya bende agdayla alacamda korkuyorum bide canım cok acıyor mafoldumben uff bende bi cesare edip alabilsem iyi olacak demek..sir agda kullanıyorum ama tum karın bolgesini almadıkca tuhaf duruyo mafoldumben

ya evet göbekteki sadece siyah tüyleri alınca diğer yerler sarı tüy olmasına rağmen çok kötü duruyor:bbo: e tabii bende mecburen sarı olanları da alıyorum. kışın uğraşmıyorum ama yazın deniz olayı olunca almak gerekiyor. canım bende ilk kökünden almaya başladığımda çok acımıştı ama inan sonra alışıyorsun. bence sir ağdayla almaya çalış, hem azaltıyor da kaydirigubbakcemile5

ya evet göbekteki sadece siyah tüyleri alınca diğer yerler sarı tüy olmasına rağmen çok kötü duruyor:bbo: e tabii bende mecburen sarı olanları da alıyorum. kışın uğraşmıyorum ama yazın deniz olayı olunca almak gerekiyor. canım bende ilk kökünden almaya başladığımda çok acımıştı ama inan sonra alışıyorsun. bence sir ağdayla almaya çalış, hem azaltıyor da kaydirigubbakcemile5

bende zaten hep sir kullanıyorum ama daha o sarı yerleri hiç almadım alsam nası olur bilemiyorum mafoldumben sen aldktan sonra nası cıkıyodu cıkanlar hiç azalma falan oluyomuydubilmiyorumkismile

canım sarı tüyleri alınca yine sarı çıktı bende. biraz azaldı tabi. senin tüy yapın nasıl bilmiyorum ama sonuçta sir ağdayla alıcaksan ve seni rahatsız ediyorsa al derim. tabi sen bilirsin. jiletle falan alsan deli gibi çıkar tüylerlaelaelaelaelae sir ağda olduğu için bence bi sorun yok, er geç azaltıyor yerimseniben

canım sarı tüyleri alınca yine sarı çıktı bende. biraz azaldı tabi. senin tüy yapın nasıl bilmiyorum ama sonuçta sir ağdayla alıcaksan ve seni rahatsız ediyorsa al derim. tabi sen bilirsin. jiletle falan alsan deli gibi çıkar tüylerlaelaelaelaelae sir ağda olduğu için bence bi sorun yok, er geç azaltıyor yerimseniben

anladım sagol canım içim rahatladı cesaret edip deniycem almayı :umursamaz: jilet hiç kullanmadım ben zaten insallah sirle alınca da koyulaşmaz bilmiyorumkismile

3-4 sefer sirle aldım şu an almıyorum :) Çook azaldılar ne gerek var yani o kadar tantanaya :)

yani, tantana yapıyoruz demek ki herkeste aynı etkiyi göstermiyor. sir ağda benim hiçbir şeyimi azaltmadı, seyreltmedi.

aslında bende de yer yer azalttı ama 2defamı aldım ne bilmiyorumkismile
bide tam alabilsem cok mutlu olcam :teselli:
bide aldıktan sora hep sivilce sivilce karnım bunun için bi öneriniz warmı bayanlar bilmiyorumkismile normalde karnımda hiç sivilce olmaz ama agda yaptıktan sora oluyo ve 2-3hafta da duruyo anlamadım bende ne yapmak lazım ki

Son düzenleme:
bişi dicem göbeği gecte benim göğüs uclarında tuy cıkıyor ama cok cıkıyor ve kalınar ne yapabilirm

yaaa kızlar lazerden başka yokmu kesin çözüm :2: sempremaj die bir ürün duydum ve fazlasıyla memnuniyet mesajları var bende düşünüyordum kullanmayı ama şuan hamileyim ve kullanamıyorum arananızda kullanan varmı 25 günde kuruttuğu söyleniyo kıl köklerini :18::17:

Back