evet kızlar göğüs yüz bölgesinden sonra artık kollarımı da yaptım.. yaa inanın böyle mutluluk olamaz ikide bir kollarıma bakıp iyi ki yapmışım dyorum . çok mutluyummmm
kızlar sürdüm ama nasıl sürdüm bana sorun o 15 dk içinde tavan açık olsa havalanacaktım . çok kaşınıyo ama 15 dk dayandım sonra yıkadım pürüzsüz gibi çok güzel oldu. bu arada ben beyaz tenliyim canım hemde çok açık beyaz. kararma falan olmadı.
kızlaaar ben de boyadımm.fikri ortaya atan arkadaşımızaa, destek verip yardımcı olup,kendi tecrübelerini sunarak cesaret veren herkese teşekkür ediyorummm
çok güzel oluyor ya .belimdeki tüylere,göbeğime falan her yere sürdüm.kardan adam gibi oldum heheh
biraz kaşındı,özellikle sırtım baya kaşındı.20 dk dayanabildim.sonuç mükemmel :))
kızlaaar ben de boyadımm.fikri ortaya atan arkadaşımızaa, destek verip yardımcı olup,kendi tecrübelerini sunarak cesaret veren herkese teşekkür ediyorummm
çok güzel oluyor ya .belimdeki tüylere,göbeğime falan her yere sürdüm.kardan adam gibi oldum heheh
biraz kaşındı,özellikle sırtım baya kaşındı.20 dk dayanabildim.sonuç mükemmel :))
iyi güzelde cilde zararı olmaz mı acaba:26:
eğer öyle dediğiniz gibi güzelse bende göbeğimdeki tüyleri boyayaım ama belli olmuyor mu boya olduğu tüy sarartıcı gibiyse eğer ben hiç memnun kalmadım tüy sararttıcıdan tüyleri uzattı
saçımı geçtim şimdi birde vücudumu mu boyıcam yani sarıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?