tatlım bebe yagını ne sekılde kullanacaksın???? bende denemek ıstıyorum ya heryer koyu koyu tüyler
boya kurutur diye canım. vücudumda boyayı sürdüğüm yerlere bakım uygulamak adına süreceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım bebe yagını ne sekılde kullanacaksın???? bende denemek ıstıyorum ya heryer koyu koyu tüyler
arkadaşlar kolestonun çok açık doğal sarı boyasını kullandım ben memnunumm.
nasıl yani??? boyamayınmı diyorsun yoksa boyayın ama saratıcılarla sarartmayınmı dıyorsun cnm??? ben az ince cıktım banyodan boyadım tüüüüüüüüüm göbegimi gogus aramı kollarımı süper oldu yaaaa resmen engim açıldı göbegimin çok mutluyummmmmsarartıcılar kökleri kalınlaştırıyor. bu hataya düşmeyin. ayrıca saçtan boya silici ürünler ellerdeki kararmayı veya bir yere kıyafete halıya dökülen boya kalıntılarını ve izleri geçiriyor.
ipek ben de senin tavsiye ettiğin boya markası ve numarasını kullandım. şimdilik güzel oldu. zaman geçtikçe de durumu arkadaşlara belirtcem. sen bu uygulamayı yapalı 2 ay kadar oldu sanırım. bu zaman zarfında yaptığın yerlerde durum nasıl? yeniledin mi, ilk yaptığın gibi mi duruyor? uzama, gürleşme hissettinmi? sarartıcıların akıbetine uğramaktan korkuyorum da :18:
2.5 ay sonramı yeniledin canım?? ben bugun boyadım haftaya üstünden bi dahamı boyasam diye düşünüyorum daha kalıcı olsun diye ne dersin??yeniledim canım :) ama 2.5 ayda olsa yenilemek benim için hiç sorun değil :)
neden...................?:) alemsiniz Cok guldum
nasıl yani??? boyamayınmı diyorsun yoksa boyayın ama saratıcılarla sarartmayınmı dıyorsun cnm??? ben az ince cıktım banyodan boyadım tüüüüüüüüüm göbegimi gogus aramı kollarımı süper oldu yaaaa resmen engim açıldı göbegimin çok mutluyummmmm
yok bebeğim yaaa ben voila nın açık sarısını kullandım.. yarısını kullandım yarısıda sonra ten rengini karartmayı bırak açıyo valla ben sürdüm sonra eldiveni çıkardım ellerimle daldım valla hiçbişey olmadı açık ya renk ondan galıba.. sürdüm tüm göbegime valla vakıtte tutmadım kollarımada sürdüm arada bi bakıyodum tüyler sardımı dıye öyle karar verdim vakıt tutmadım yani ama bi en az 20 dakıka durmuştur emin degılım :44:çok pis karar verdim bende yarın boyuyorum.yüreğinesor beni çok cesaretlendirdin teşekkür ederim.yalnız ten renginde karartı olmadı değil mi (boya kalıntısı karartıları)?birde boyayı kaç dakika tuttun teninde?
ee kızlar nasıl gidiyor durumlar :) :)
başka fikir beyan edebilecek yokmuuuu
ben bunları kullana kullana tüyleri iyice belirgin hale getirdim :26: ama yaptıktan sonra vucudun o güzel görünümü pahasına arada yine yapıyorum.tüyleri sonrasında daha da belrginlestriyo kızlar bn yaklasık 3yıldır yaparım ama sürekli degil tabii.buna ragmen tüyler arttı daha belrgin hale geldi.ayrıca kollarınıza yapmayın cünkü alttan cıkanlar kötü görünüyo ve yaklasık 2. hafta cıkmaya baslıyo