göbek - sırt - gögüs arası tüyleri SARI saç boyası ile boyamak

kızlar birde benim yüzümde çok tüylüdür genetik birşey benimki birazda.. çene kısmımda yanaklarımda alnımda tüylüyüm yani baya onlarıda boyasam nasıl olur???

canım tavsiye etmem çünkü çok olan tüyleri sarartınca kötü duruyo bi tanıdığımdan biliyorum yani sakın yapma kollarına yap ben yapıcam ama almıştım uzasınlar deniycem sırtıma yapıcam minik tüyler varonları yapıcam ama bebeğim var sürekli dışarı çıkamıyorum ilk sfırsatta alıp yapıcam yazıcam burayada

ben yüzüme yaptım alnıma yanaklarıma ve çeneme. belli olmuyorlar

bende aynı dertten muzdarıbım canım.. çıkan bi iki tanesini cımbızla aldım ve çoğaldılar koyulaştılar.. bir kere kendim sir ağdayla aldım gögüş aramı sanırım alırken hep kırdım:50: şimdi ne pacagımı bılmıyorum.. bir kerede kuaförde sir ağlayla aldırsammı gögüs aramı diye düşünüyorum.. yada onları sarartmak..

Canim benim gögüs aramda yok, kahverengi kismi varya onun etrafinda tüylenme var :( Cimbizla aldikca daha koyu cikiyor, agda da olmaz oraya ne yapmaliyim bilemedim.

Canim benim gögüs aramda yok, kahverengi kismi varya onun etrafinda tüylenme var :( Cimbizla aldikca daha koyu cikiyor, agda da olmaz oraya ne yapmaliyim bilemedim.
benimde aynı canım benimde aynı :( cımbızla aldıkca tüy degıl artık kıl olarak cıkmaya basladı ben sirle aldım bır kere orayı öylede devam etmeyi düşünüyorum cnm yoksa o şekilde durmak olmuyor :(:50:

hmmm ben kumral sayılırım galiba bugday tenliyim esmerimsi ama beyaza yakınım :52: acaba diyorum bitkisel bi boyamı kullansam hani koleston iyi bi marka besler mesler tüylerimi sonra:52:

esmerimsi ama beyaza yakın . yavrum nası bişesin sen :D bilmiyorum canım ya asıl bitkisel alırsan besler gibime geliyor. kmyasallar döker belkim :D :p:43:

ben de karar verdim kesin yapıcam
zarar vermemesi için bitkisel boya yapayım diye düşündüm ama bu sfer de onların içine hep bitkisel yağlar besleyici maddeler falan katmışlar vazgeçtim
normasl boya yapmayı düşünüyorum kollarıma ne kadar sürede eski haline gelir acaba

canım benim 1 ayı geçti herhangi bi değişme yok. yüzüm için de aynı hala :):34:

Son düzenleme:
esmerimsi ama beyaza yakın . yavrum nası bişesin sen :D bilmiyorum canım ya asıl bitkisel alırsan besler gibime geliyor. kmyasallar döker belkim :D :p:43:

ortaya karışık :D ne beyaz tenliyim nede esmerim anlayacağın :27: haklısın bitkiselden vazgeçtim benim yanak kısmımdada kucuk bı alanda sıyah tuycukler var onlarıda sarartıyım dıyorum:24:

ben de karar verdim kesin yapıcam
zarar vermemesi için bitkisel boya yapayım diye düşündüm ama bu sfer de onların içine hep bitkisel yağlar besleyici maddeler falan katmışlar vazgeçtim
normasl boya yapmayı düşünüyorum kollarıma ne kadar sürede eski haline gelir acaba

baya uzun sürer bencede hatta rengi hiç açılmayadabilir :32:

canım benim 1 ayı geçti herhangi bi değişme yok. yüzüm için de aynı hala :):34:

boya çünkü dipten gelmedikce kalır oyle:32:

benimde aynı canım benimde aynı :( cımbızla aldıkca tüy degıl artık kıl olarak cıkmaya basladı ben sirle aldım bır kere orayı öylede devam etmeyi düşünüyorum cnm yoksa o şekilde durmak olmuyor :(:50:

Sirle nasil aldin canim :53: Eline sir alip tek tek cektin mi, bende yapayim acimiyorsa :52:

Sirle nasil aldin canim :53: Eline sir alip tek tek cektin mi, bende yapayim acimiyorsa :52:

yok kız :1: roll on sirler varya onu sürdüm üstünede bez yapıştırdım caaart çektim :1: minik minik sivilce oldu sonra bunu engellemek icin pudra surmek lazım galiba

ewet daha çok göbek çevresinde oluyo onuda cırt cırt tabikii

yok kız :1: roll on sirler varya onu sürdüm üstünede bez yapıştırdım caaart çektim :1: minik minik sivilce oldu sonra bunu engellemek icin pudra surmek lazım galiba
Bende aynısını yaptım,ayna gibi oluyor ama çok güzel.Minik sivilce olayı bende de olmuştu ama değer :)

Back