• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek - sırt - gögüs arası tüyleri SARI saç boyası ile boyamak

konu ne kadar geride kalmış
ben uyguladım bu yöntemi kızlar harika oldu hiç gözükmüyolar bile:1::1:
ama ben korktuğumdan fazla bekletememiştim:26:
bazı yerlerine de az sürmüşüm ona rağmen çok güzel oldu yaa
inşallah ilerde bi sorun çıkmaz:40:

konu ne kadar geride kalmış
ben uyguladım bu yöntemi kızlar harika oldu hiç gözükmüyolar bile:1::1:
ama ben korktuğumdan fazla bekletememiştim:26:
bazı yerlerine de az sürmüşüm ona rağmen çok güzel oldu yaa
inşallah ilerde bi sorun çıkmaz:40:
ayyy tatlım çok sevindim seinin için:3: nerende uyguladın???? bide hangi boyanın hangi rengini??? bide ten rengin nasıl:54: ben hala alıpta uygulamaya fırsat bulamadım sen yaz gidip alıyım aynısından:42:

bende geçen hafta yapptım kollarıma sonra ağda yaptım.güzel oldu.ben palettenin çok çok açık doğal sarı yazıyodu üstünde.10 dk. beklettim.ben beyaz tenliyim bira kızarıklık oluyo ilk anda ama geçiy sonra

ayyy tatlım çok sevindim seinin için:3: nerende uyguladın???? bide hangi boyanın hangi rengini??? bide ten rengin nasıl:54: ben hala alıpta uygulamaya fırsat bulamadım sen yaz gidip alıyım aynısından:42:

şöyle söyliyim canım başta çok tereddüt ediyodum ama artık yeter dedim gittim markete en ucuz paletteydi onun da açık küllü sarısı vardı ama sen daha da açığını alabilirsin ben başka olmadığı için onu aldım kollarıma,ensemden sırtıma doğru inen çizgiye,göbeğimden aşağı inen çizgiye:1: uyguladım baya da boya arttı:32: ten rengim çok açık beyaz benim hatta ceset gibisin derler ama çok güzel durdu ışıkta biraz turuncumsu duruyo ama umrumda diil kurtuldum yaa:24:

şöyle söyliyim canım başta çok tereddüt ediyodum ama artık yeter dedim gittim markete en ucuz paletteydi onun da açık küllü sarısı vardı ama sen daha da açığını alabilirsin ben başka olmadığı için onu aldım kollarıma,ensemden sırtıma doğru inen çizgiye,göbeğimden aşağı inen çizgiye:1: uyguladım baya da boya arttı:32: ten rengim çok açık beyaz benim hatta ceset gibisin derler ama çok güzel durdu ışıkta biraz turuncumsu duruyo ama umrumda diil kurtuldum yaa:24:

bende beyaz tenliyim ama ne hikmetse göbegim esmer:27: ben göbeğimi full boyamayı düşünüyorum benim tüyler vadi ve yol şeklinde :52:sadece o tüy yolundan ibaret değil yani heryerde var:50: tüm göbeğime sürcem nasıl olacak acaba

sevindim canım :):21:

güzel bir fikir acıkcası benimde hiç aklıma gelmemişti:)) Fazla tüy sorunum olmasa da mesela parmaklardaki incecik tüyleri bile sarı görmek cok güzel oluyor, normalde sarartıcı kullanıyordum ama bu yontemide deneyebilirim tek korkum cildimin reaksiyon göstermesi cunku cok beyaz ve hassas tenliyim :10: (bu arada sarartıcının tüyleri besledigine inanmıyorum cunku beslese bunca zamandır benimkileri beslerdi) Bende deneyip sonucları paylasacagım:)

bende beyaz tenliyim ama ne hikmetse göbegim esmer:27: ben göbeğimi full boyamayı düşünüyorum benim tüyler vadi ve yol şeklinde :52:sadece o tüy yolundan ibaret değil yani heryerde var:50: tüm göbeğime sürcem nasıl olacak acaba

benim de pek farkım yok canım ama diyorum ya korktum fazla süremedim ona rağmen çok güzel oldu meğer sarı tüylü olmak ne güzel bişeymişş:1:

sevindim canım :):21:

ssağol canım sen yapmış mıydın:))

bu konu geride kalmasın yaa..yapanlar paylaşsın lütfen.bana cidden iyi bi fikir gibi göründü.yapan herkes uzun zaman geçmesine rağmen hala memnun olduğunu söylüyor.her yolu denedim.bunu da denerim yani :27:

evet kızlar göğüs yüz bölgesinden sonra artık kollarımı da yaptım.. yaa inanın böyle mutluluk olamaz ikide bir kollarıma bakıp iyi ki yapmışım dyorum . çok mutluyummmm:52::52::52::52:

evet kızlar göğüs yüz bölgesinden sonra artık kollarımı da yaptım.. yaa inanın böyle mutluluk olamaz ikide bir kollarıma bakıp iyi ki yapmışım dyorum . çok mutluyummmm:52::52::52::52:

kaşınmaa kızarıklık falan olmuyomu yaah:26::26:

Back