Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben kolestonun çok açık doğal sarı boyasını yaptım, hatta yüzümdekilere bile yaptım çok memnunum, ben açık tenliyim hatta beyaz sayılırım. göğüs bölgeme yaptım 1 ayı geçti uygulayalı, hala sarı. herhangi bi zararı var mı bilmiyorum ama göbeğime şimdi yapmicam zararı olur diye çünkü yumurtalık bölgesi daha hassas. evlenirken yapıcam . denemenizi tavsiye ederim. renk açısından da dediğim gibi kolunuzda küçük bi bölgeye uygulayabilirsiniz hoşunuza giderse diğer bölgelere yapın. :)
masıl yaptın anlatırmısın bende deniyim bare sadece sarı boyamı sürdün
canım boyayı tarifteki gibi karıştırrıp direk koluma küçük bi bölgeye uyguladım nasıl sonuç alıcam diye boyadım bi 15 dk bekledim yıkadım soğuk suyla, direkt farkı görüyosun zaten sarı hiç belli olmuyor bile. açıcı falan hiçbişey kullanmadan direkt uyguladım, sonra yüzüme yapayım dedim çene etrafından faullere doğru sürdüm bi 8 9 dk da oraya beklettim hiç belli olmuyorlar :) çok mutluyumm:)
ayyyyy süper yaaa bndeee yapcaaaam şey diye düşünüyorum acaba kötü marka kullansak tüyleride dökme gibi bi sonuç alırmıyız??? ve göbege zarar marar demişsiniz boyların yan etkısı varmıki???
bende aynı dertten muzdarıbım canım.. çıkan bi iki tanesini cımbızla aldım ve çoğaldılar koyulaştılar.. bir kere kendim sir ağdayla aldım gögüş aramı sanırım alırken hep kırdım şimdi ne pacagımı bılmıyorum.. bir kerede kuaförde sir ağlayla aldırsammı gögüs aramı diye düşünüyorum.. yada onları sarartmak..Selam herkese
Sac derisi ile göbek derisi ayni olmadigi icin cildinizi tahris edebilir. Bunun disinda aldiginiz boyaya vücuda zarar verecek nitelikte icerigi olan boyalar varsa sayet baska etkileri de olabilir. Iyice arastirmak gerekiyor aslinda. Hatta bitkisel boyalar denenebilir. Ilk defa boya kullanacak olanlar mutlaka kollarinda dirsegin ön en hassas kisminda da denesinler. Bu zaten boyanin icinde de yazar. Alerji olup olmadigini test etmek icin.
Öneri mantikli ancak iyi arastirmak gerekiyor. Benim de gögsümün etrafinda tek tük tüy cikiyordu, cimbizla almaya basladim cogaldi ve koyulastilar. Bununla ilgili önerisi olan var mi?