Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ipekcim; sende gögüs aRanı boyadınmı??? ben esmerim ve oldukça tüylüyüm esmer tende sarı sarı tüyler nasıl durur acaba??? birde gögüs arasını alan varmı benim almam lazım
audreyy ; hangi marka hangi ton kullandın??
sağol tatlım bu hafta içi alıp denemeyeceğim bende.. bazı kızlar cildinizi boyar diyor yok öyle birşey değilmi ?? ben göbegimi boydan başa boyayacağım çünkübiraz meşgulüm şu sıralar.yeni görüyorum sorunu canım.
ben esmerim.ama vücut kısmım çok koyu değil.malum güneş görmüyor :) tüylerim koyu renk ama ince tüy şeklinde yani.palette aldım.numarasını falan inan hatırlamıyorum.ordaki kıza,çok açık doğal sarı olsun dedim :) ipek öyle söylemişti çünkü :) kız da aldığım boyayı verdi. :)
sağol tatlım bu hafta içi alıp denemeyeceğim bende.. bazı kızlar cildinizi boyar diyor yok öyle birşey değilmi ?? ben göbegimi boydan başa boyayacağım çünkü
esmer tenlılere lazer pek ıse yaramıo tuyle renklerı aynı oldugu ıcın makına gormuyomusben hiç tavsiye etmem arkadaşımiçindeki kimyasal maddeler cildine zarar verir ya lazer gibi yöntemleri dene yada biodern ürünlerini derim
cnm gerek kalmıyor arkadasların soyledıgıne göre çünkü boya hani dibi gelmedıkce cıkmaz malum o tüylerde öyle uzayan tüyler degıl... ıpeık ın 2 ay olmasına ragmen hala ılk gunkı gıbı sarıymıs bende bugun alcam bimde bı tane vardı A plus dıye bı marka acık sarısı da super duruyodu ama guvenemedım bılınmeyen markaya:26: heryerımı boyamayı dusunuyorum yüüzümdede alnımda falan tüycükler var benim heryerım tuylu göbegimi boydan basa gogus cevremı arasını sırtımı falan heeep boyucamKızlar ben hep sarartıcı kullanıyordum, ama hem çok çoğaltıyor, hemde sonra daha siyah ve kalın çıkıyor tüyler. Dipleri geliyor resmen Bunda herhangi bir sıkıntı oldu mu böyle? 1 kere yaptıktan sonra tekrar gerek kalmıyor mu?
tatlım bebe yagını ne sekılde kullanacaksın???? bende denemek ıstıyorum ya heryer koyu koyu tüylerben de kullanmaya kara verdim. ancak hasar vericek cilde o hasarı önlemek için de bir şeyler yapmak gerek bebe yağı kullanıcam.
şu bel arkasına bir yöntem olsa iyi olacak. benim ordaki tüyler ne alınır ne alınmaz o durumda yani saratmak iyi olur
uzun tüyler sararınca nasıl görünüyor?? uzun tüylerini boyayan arkadaşlar var mı?? :26:
yaz canım sürekli durumuben göbek etrafıyla sırtımda ince çizgi şeklinde inen kısma yaptım bugün. çok ince ve azlardı ama belli oluyordu nihayetinde. güzel de oldu inşallah gürleşip alıp başını gitmez. :18: yapanlar ara ara ne durumda olduklarını yazarsa daha sağlıklı sonuç almış oluruz. ben ipek adlı arkadaşımızın kullandığı kolestonun çok açık doğal sarısını kullandım. şimdilik iyi ama önemli olan sonrası nasıl olacak. buradan ara ara durumu yazarım