• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek - sırt - gögüs arası tüyleri SARI saç boyası ile boyamak

ipekcim; sende gögüs aRanı boyadınmı??? ben esmerim ve oldukça tüylüyüm:27: esmer tende sarı sarı tüyler nasıl durur acaba??? birde gögüs arasını alan varmı benim almam lazım:5:

ben hiç tavsiye etmem arkadaşımiçindeki kimyasal maddeler cildine zarar verir ya lazer gibi yöntemleri dene yada biodern ürünlerini derim

audreyy ; hangi marka hangi ton kullandın??

biraz meşgulüm şu sıralar.yeni görüyorum sorunu canım.
ben esmerim.ama vücut kısmım çok koyu değil.malum güneş görmüyor :) tüylerim koyu renk ama ince tüy şeklinde yani.palette aldım.numarasını falan inan hatırlamıyorum.ordaki kıza,çok açık doğal sarı olsun dedim :) ipek öyle söylemişti çünkü :) kız da aldığım boyayı verdi. :)

biraz meşgulüm şu sıralar.yeni görüyorum sorunu canım.
ben esmerim.ama vücut kısmım çok koyu değil.malum güneş görmüyor :) tüylerim koyu renk ama ince tüy şeklinde yani.palette aldım.numarasını falan inan hatırlamıyorum.ordaki kıza,çok açık doğal sarı olsun dedim :) ipek öyle söylemişti çünkü :) kız da aldığım boyayı verdi. :)
sağol tatlım bu hafta içi alıp denemeyeceğim bende.. bazı kızlar cildinizi boyar diyor yok öyle birşey değilmi ?? ben göbegimi boydan başa boyayacağım çünkü:24:

ben hiç tavsiye etmem arkadaşımiçindeki kimyasal maddeler cildine zarar verir ya lazer gibi yöntemleri dene yada biodern ürünlerini derim
esmer tenlılere lazer pek ıse yaramıo tuyle renklerı aynı oldugu ıcın makına gormuyomus
ayrıca koyu tenlılerın derısı hassas olmaz yanı boya bısı yapmaz bnce
bnm gogs aram srtım falan temızdebu yontemle bacaklarımın dızden asasını boyasammı dedım bnde almamıs olurum zaten tuyumsu cıkıo.
Acık tenlı olup deneyen varmı pekı

Kızlar ben hep sarartıcı kullanıyordum, ama hem çok çoğaltıyor, hemde sonra daha siyah ve kalın çıkıyor tüyler. Dipleri geliyor resmen :D Bunda herhangi bir sıkıntı oldu mu böyle? 1 kere yaptıktan sonra tekrar gerek kalmıyor mu?

Kızlar ben hep sarartıcı kullanıyordum, ama hem çok çoğaltıyor, hemde sonra daha siyah ve kalın çıkıyor tüyler. Dipleri geliyor resmen :D Bunda herhangi bir sıkıntı oldu mu böyle? 1 kere yaptıktan sonra tekrar gerek kalmıyor mu?
cnm gerek kalmıyor arkadasların soyledıgıne göre:8: çünkü boya hani dibi gelmedıkce cıkmaz malum o tüylerde öyle uzayan tüyler degıl... ıpeık ın 2 ay olmasına ragmen hala ılk gunkı gıbı sarıymıs:21: bende bugun alcam bimde bı tane vardı A plus dıye bı marka acık sarısı da super duruyodu ama guvenemedım bılınmeyen markaya:26: heryerımı boyamayı dusunuyorum yüüzümdede alnımda falan tüycükler var benim heryerım tuylu :52: göbegimi boydan basa gogus cevremı arasını sırtımı falan heeep boyucam:30:

BOYA YAPAN ARKADASLAAAAARRR
sac boyası elımıze deydığınde sımsıyah olurda zor cıkar ya oyle bı sorun yasadınızmı..?

Son düzenleme:
Sizleri bu konuda bilgilendirip yanlisinizi düzeltmek isterim.

Tüy sarartici ile sac boyasi arasinda pek fark yok. Sadece sac boyasi daha güclü yapida sararticiya göre. Nasil olsa biri saclari digeri tüyleri sarartiyor.
Tüy kalinlastirma ve karartma olayi ise tamamen göz yanilmasi. Tüylerin uclari dis etkenlerden dolayi daha acik ve incedir, dipleri ise daha kalin ve koyu renklidir. Siz tüylerinizi sararttiginizda diplerden daha saglikli ve kalin tüyler gelir. Sararan kisimlarla da karsilastirinca sizlere kararmis ve kalinlasmis gibi gelir.
Bunu su duruma benzetebiliriz;
Koyu kumral saclari olan bir insanin saclari zaman icinde dis etkenlerden dolayi acilir yer yer acik kumral hatta uclara dogru sari kisimlar görülür. Yani bütün olarak baktigimizda saclar koyu kumraldan daha acik görünür. Biz bu saclari acik sariya boyadigimiz zaman dipten gelen saclar koyu kumral gelecegi icin sari kisimlarla da karsilastirinca siyah görünür. Sararticidan sonra tüylerin kararmasini buna benzetebiliriz.

Ben uzunca bir süre tüylerime tüy sarartici kullandim. Sararttiktan sonra tüyler uzarken bana da kararmis ve güclenmis gibi göründü ama sararticiyi tamamen biraktiktan sonra aksine tüylerin yipranip inceldigini farkettim.

Ayrica sac boyasi cilde uzun vadede büyük zararlar verebilir. Sac diplerine bile aslinda cok zarar veriyor ama saclardan ötürü biz o zarari net göremiyoruz. O yüzden tüylerinizi ya sir veya agdayla alin ya da tüy sararticisina devam edin.

Bir de tüylerin uzamadigini düsünen arkadaslar var sanirim. Tüyler uzamasa su an tüysüz kalmistik. Tüylerin belli bir ömrü var, ömrünü tamamlayinca dökülür ve yerine yenileri gelir. Bu yüzden aldigimiz tüylerin yerine yenileri gelir, boyadigimiz tüylerin dipleri gelir. Belirli ömürleri oldugu icin boylari hep aynidir. Aynisi saclarimiz icin de gecerli, saclar sonsuza dek uzamaz. Saclarin tüylerden tek farki bir kac yillik ömürlerinin olmasi, bu nedenle saclarimizi diledigimiz kadar uzatabiliriz.

Sanirim tüy sararticisi konusunda bu da sizi yaniltmis. Uzamiyor sandiginiz tüylerin sarartinca uzadigini farkedip bunu sararticiya baglamissiniz.

bende burda okuduktan sonra göbeğimdeki ve karnımda ki tüyleri boyucaktım ama vazgeçtim
çünkü boyanın ciddi zararları olabilir cildime diye düşündüm kimyasal ağır sonuçta boyada
o yüzden
kıllarımla barıştımm artık:1:
göbeğimi boyıcağıma ağdacıya sir ağdayla aldırırım olur biter:32:

ben de kullanmaya kara verdim. ancak hasar vericek cilde o hasarı önlemek için de bir şeyler yapmak gerek:31: bebe yağı kullanıcam.

şu bel arkasına bir yöntem olsa iyi olacak. benim ordaki tüyler ne alınır ne alınmaz o durumda yani saratmak iyi olur:31:

uzun tüyler sararınca nasıl görünüyor?? uzun tüylerini boyayan arkadaşlar var mı?? :26:

ben göbek etrafıyla sırtımda ince çizgi şeklinde inen kısma yaptım bugün. çok ince ve azlardı ama belli oluyordu nihayetinde. güzel de oldu :1:inşallah gürleşip alıp başını gitmez. :53: :18: :27: yapanlar ara ara ne durumda olduklarını yazarsa daha sağlıklı sonuç almış oluruz. ben ipek adlı arkadaşımızın kullandığı kolestonun çok açık doğal sarısını kullandım. şimdilik iyi ama önemli olan sonrası nasıl olacak. buradan ara ara durumu yazarım

ben de kullanmaya kara verdim. ancak hasar vericek cilde o hasarı önlemek için de bir şeyler yapmak gerek:31: bebe yağı kullanıcam.

şu bel arkasına bir yöntem olsa iyi olacak. benim ordaki tüyler ne alınır ne alınmaz o durumda yani saratmak iyi olur:31:

uzun tüyler sararınca nasıl görünüyor?? uzun tüylerini boyayan arkadaşlar var mı?? :26:
tatlım bebe yagını ne sekılde kullanacaksın???? bende denemek ıstıyorum ya heryer koyu koyu tüyler

ben göbek etrafıyla sırtımda ince çizgi şeklinde inen kısma yaptım bugün. çok ince ve azlardı ama belli oluyordu nihayetinde. güzel de oldu :1:inşallah gürleşip alıp başını gitmez. :53: :18: :27: yapanlar ara ara ne durumda olduklarını yazarsa daha sağlıklı sonuç almış oluruz. ben ipek adlı arkadaşımızın kullandığı kolestonun çok açık doğal sarısını kullandım. şimdilik iyi ama önemli olan sonrası nasıl olacak. buradan ara ara durumu yazarım
yaz canım sürekli durumu :42:

Back