• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek - sırt - gögüs arası tüyleri SARI saç boyası ile boyamak

evet kızlar göğüs yüz bölgesinden sonra artık kollarımı da yaptım.. yaa inanın böyle mutluluk olamaz ikide bir kollarıma bakıp iyi ki yapmışım dyorum . çok mutluyummmm:52::52::52::52:

ya hani saç boyası elimize bulaştığında ellerimiz kapkara oluyo..peki vücudumuza sürdüğümüzde de kararmaz mı? :26:

kızlar sürdüm ama nasıl sürdüm bana sorun o 15 dk içinde tavan açık olsa havalanacaktım . çok kaşınıyo ama 15 dk dayandım sonra yıkadım pürüzsüz gibi çok güzel oldu. bu arada ben beyaz tenliyim canım hemde çok açık beyaz. kararma falan olmadı.

kızlar sürdüm ama nasıl sürdüm bana sorun o 15 dk içinde tavan açık olsa havalanacaktım . çok kaşınıyo ama 15 dk dayandım sonra yıkadım pürüzsüz gibi çok güzel oldu. bu arada ben beyaz tenliyim canım hemde çok açık beyaz. kararma falan olmadı.

kesinlikle deneyeceğim önümüzdeki hafta.ben de yazarım sonucu..:8:

Bu boya işini yıllar önce bir arkadaşım söylemişti ben de yüz bölgeme denemiştim.Cildim hassas olduğu halde bir zararı olmamıştı.Ama hangi markayı kullanmıştım hiç hatırlamıyorum.Sonra tüy sarartıcılarına döndüm.Ama söylendiği gibi onlar da uzatıyor sanki.Ben de sarı boyaya geri mi dönsem acaba:)

kızlar bir de tam olarak kullandığınız boyanın numarasını yazsanız.ben hiç anlamam sarı tonlarından.hangisi uygun olur ki?

canım kolestonun çok açık doğal sarı boyasını kullandım ben. güneşte parlıyo sarı sarı birazcıkcık :D :D

kızlar ben fazla tüylü biri değildim ama yıllar önce hata yapıp yüzümü göbeğimi göğüs aramı falan alıp dahada azdırdım kılları bu sebeple mecburen sir ağdayla alıyorum tertemiz oluyor ama bazen dayanılmaz oluyor yani çok yoruyor bir ara kuaföre gidiyordum düzenli olarak artık kuaföre pek fazla bütçe ayıramıyorum alesef evde kendi yöntemlerimle halletmeye çalışıyorum :31: ama bu boya işi çok kafama yattı şöyle bir sorunum var ki erkek arkadaşım kollarımdaki tüylere falan hep çaktırmadan dikkat eder yani belki bilerek bakmaz ama dikkatini çekiyo yani biliyorum:17: şimdi ben boyarsam demez mi bu kız alıyodu tertemiz şimdi boyamış tüylerini falan diye:37:

Son düzenleme:
kızlaaar ben de boyadımm.fikri ortaya atan arkadaşımızaa, destek verip yardımcı olup,kendi tecrübelerini sunarak cesaret veren herkese teşekkür ediyorummm :16:
çok güzel oluyor ya .belimdeki tüylere,göbeğime falan her yere sürdüm.kardan adam gibi oldum heheh :52:
biraz kaşındı,özellikle sırtım baya kaşındı.20 dk dayanabildim.sonuç mükemmel :))

Son düzenleme:
kızlaaar ben de boyadımm.fikri ortaya atan arkadaşımızaa, destek verip yardımcı olup,kendi tecrübelerini sunarak cesaret veren herkese teşekkür ediyorummm :16:
çok güzel oluyor ya .belimdeki tüylere,göbeğime falan her yere sürdüm.kardan adam gibi oldum heheh :52:
biraz kaşındı,özellikle sırtım baya kaşındı.20 dk dayanabildim.sonuç mükemmel :))

çok iyi yaaa bendee denicem hemennn napalm sararsında kasıntıyı cekerız :))

rica ederim tatlım beğenmenize çok sevindim. arkadaşlarım da dua ediyor :) :21::21:.. bu arada diğer arkadaş benimde erek arkadaşım farketti ama hiçbişey sölemedim :):):) konuyu geçiştirdim

cnm mrb hangi markayı kullandın hangi ton? birde senin ten rengin nasıl?

yaza doğru bende deneyeceğimmm kızlarr aklıma yattı :)
kötü boya kullanmak iyi bir fikir değil bence..
cilt kanseri olursunuz alerji olursunuz birsürü riski var..

merhaba arkadaşlar . ben aslında her ay düzenli kuaföre gidip ağda yaptırıyorum ama renkleri hep koyu çıkıyor. ama yüzü her hafta almak gerek yüz mantıklı olabilir eğer yan etkisi olmazsa. bi de sırtımda tüy var mı bilmiyorum :1: ona da akşam eve gidince bakcam :1: sırt hariç heryerde var maşalllah :44:

iyi güzelde cilde zararı olmaz mı acaba:26:
eğer öyle dediğiniz gibi güzelse bende göbeğimdeki tüyleri boyayaım ama belli olmuyor mu boya olduğu tüy sarartıcı gibiyse eğer ben hiç memnun kalmadım tüy sararttıcıdan tüyleri uzattı:33:
saçımı geçtim şimdi birde vücudumu mu boyıcam yani sarıya:9:

kızlar ben yüzümü bile boyadım :):) bi yan etkisi olmadı ki benm tenim çok açık neredeyse beyaz. çok memnunum koluma göğsüme yüzüme yaptım :):16:

iyi güzelde cilde zararı olmaz mı acaba:26:
eğer öyle dediğiniz gibi güzelse bende göbeğimdeki tüyleri boyayaım ama belli olmuyor mu boya olduğu tüy sarartıcı gibiyse eğer ben hiç memnun kalmadım tüy sararttıcıdan tüyleri uzattı:33:
saçımı geçtim şimdi birde vücudumu mu boyıcam yani sarıya:9:

canım ışıkta parlıyor biraz ama o kadar da olsun :3: tüy sarartıcıdan nefret ediyorum ama bu boya işi çok güzel tavsiye ederim :):16:

kızlar merabalar.. öncelikle konuyu açan bu fikri ortaya atan arkadaşa teşekkrler :40: ben de geçen gün burda okuduktan sonra açık papatya die bi renk aldım kutuda baya sarı görünüyordu. boyadım göbek ve göğüs arası kısmımı. ilk başta biraz esmerleşti karardı gibi geldi bana ama şuanda normal görünüyor. gayet de güzel ve doğal oldu. yalnız kafama bişi takıldı. acaba boyadan sıkmasak da sadece oksidan olan açıcıyla boyasak aynı sonucu alamaz mıyız? o karartıya sebep olan boya değil mi? açıcı da tamamen sarıya açmaz mı???

Back