kızlar bende göbişte piercing vardı yaklasık 6 aydır.babamdan gızlı kullanıyordum.hacı oldugu ıcın bıraz ters geliyor :) malum yaz ayındayız denizden cıkarken gördu kızdı aldı attı .bende yazlık yerde bulamadm piercing satan yer.2 haftadır kullanmıyorm acaba kapanmısmıdır ya çok uzulurum kapanırsaaa
Benim arkadasım bir seneden sonra çıkarmıstı delik kapanmıstı kisiden kisiye değisiyor ama eczanede 1tlye piercing delimi için iğneler var onunla tekrar delebilirsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderild
Ben 1 yıl kullanıp çıkarmıştım 3 yıl sonra geri taktım hiç kapanmadı. Bende beklemiyordum açık kalmasını açıkçası
Belli olmuyor herkes de değişiyor. Mesela dilimde 2 yıl kullandım, 1 saat çıkarmıştım kapandı. Çok üzülmüştüm.
Benim arkadasım bir seneden sonra çıkarmıstı delik kapanmıstı kisiden kisiye değisiyor ama eczanede 1tlye piercing delimi için iğneler var onunla tekrar delebilirsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderild
Ben 1 yıl kullanıp çıkarmıştım 3 yıl sonra geri taktım hiç kapanmadı. Bende beklemiyordum açık kalmasını açıkçası
Belli olmuyor herkes de değişiyor. Mesela dilimde 2 yıl kullandım, 1 saat çıkarmıştım kapandı. Çok üzülmüştüm.