- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
- #1.541
Kizlaar merhaba!! :) ben bir 10 15 kilo verdim stresim gectikten sonra ve 3 4 aydir da sporu biraktim hemen tembellestim yanive o kadar zayif olmama ragmen hoopp gobek silindir sekline dondu simdi tekrardan videolarima basliyooruum. sizlere de cok kolay gelsiiin. istedigimiz vucutlarla musmutlu gunler gecirmemizz dilegiyleeee
canım valla işe yarayıp yaramadığını yarın anlıcam.en azından 1 hafta olsun öyle ölçü alayım dedim.ama zaten üstünde de 2 haftada etkili olduğu yazıyor.eşim şubatın ortasında izne gelicek o gelene kadar az buçuk erise bari.adam lopur lopur görüyo hep göbekimibu göbeği eriteyim çatlak matlak dinlemicem bu yaz en seksisinden mayokini giyicem:)doğum yapalı 19 ay oldu hala hamile gibiyim ya.
bu yazıyı yazdığımdan beri 10 kilo aldımdün yapayım dedim bu gün yataktan kalkamıyorum sanırım kas gevşeticiye ihtiyacım var acilen :)) göbeğime fayda sağlarmı bilmiyorum ama ilk 2 videoyu yaptım belim çok çalıştı o kesin.ben nasıl böyle 1 senede 10 kilo alabildim ya.en son 48 kiloydum birde baktım 60 olmuşum şimdi 58 - 59 arası gidip geliyorum ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım yok gram gitmiyor (
Kizlar size motivation fotograflari getirdimmm!!! ben tam gaz spora devam 47 - 50 kilo arasi gidip geliyorum (gecen sene ilk spora basladigimda 60mistim) boyum zaten 1.63 hala erimesi gereken bir alt gobek var ama en azindan dar badi giyince gecen sene gogsumun yarisi kadar da altinda varmis gibi olan goruntu gitti
Hadi bakalim sizde bende tam gaz devam. ne yaparsaniz ise yariyor. yuruyun kosun mekik cekin step yapin eve agirlik alin agirliklarla boxer egzersizleri yapin ziplayin atlayin. tv izlerken kalkin yuruyomus gibi yapin. muzik acin dansedin terleyin hareket edin. yemek yerken asiriya kacmayin. hepimiz bir gun fit olucazz
Eki Görüntüle 645109 Eki Görüntüle 645114
canım bu kac günlük fotoğraf. 5 ocaktan beri spor yapıyorum egzersiz kıştanmıdır anlamadım sadece 1 kilo verdim 51 kiloyum 48 olmam gerekk!!
Ya kizlar benimde gobegim var yardim edin cok cikti is arkadasim hamile gibisin diyo
büyük ihtimalle şişkinliğin var öncelikle şişkinliğini atmaya çalış derim sonrası yavaş yaval gelir zaten.
Hareketleri yaptıgımın ertesi günü her tarafım ağrıdı bi gün ara verdim şimdi yine yapıcam
ben de size katılmak istiyorum çok mu geç kaldım acaba :26:
Merhaba, benim bu konuda hic bir bilgim yok. doktora danismadan bence hicbirsey denemeyin allah korusun spor yapip saglikli olucaz derken daha kotu sonuclara yol acmasin. Doktorunuza hangi tarz spor/exerciseleri yapabilirsiniz danisin. spor salonlarinda da kisisel antrenorler var egitim almis insanlar belinizin zarar gormemesi icin nasil egzersizler yapilmali onlari da gosterir diye dusunuyorum.Merhaba,yazdiklarinizi en basindan beri okumaya calistim.Videolardan sonuc almissiniz,size bir sey sormak istiyorum,hem bel fitigi tedavisi gorup hemde karin yaglarini eritmek isteyen hangi hareketlerle en cabuk neyiceye ulasir.Cok tesekkur ederim.