- 13 Kasım 2011
- 2.291
- 1
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
hosgeldiin caniiim aci iyidir aciiibir unlu sporcu demiski no pain no gain!
millet yarisaaaa baslasiin ben okuldan gelip popomu devirip uyuyiim yaaa lanet olsun bu hayatya kizlar okul enerjimi aliyooo beniiiimm amaaa ben de yariscam yeeaaaa beni de alin aranizaa soz veriyorum aksatmicaamm simdi meselaaa 4 saat calisip sabahin 2 sinde spor yapmayi dusunuyorum nasilim
Harikasın canım hadi bakalım:)
"Yes lesson yes spor." buda benim lafım
kızlar gece gece beni güldürdünüz ya :) ben gittim kremimi sürdüm 1 saat sporumu yaptım dusumu aldım çünkü normalin iki katı terledim şimdi de ders çalışıyorumaferin bana yanlız bu sefer krem fazla yakmadı. sanırım neden yaktığını buldum ben yazın sürmüştüm çok yakmıştı şimdi gayet güzel oldu o kadar terledim ki sanırsın yağlar isyan edip gözeneklerimden fışkırdı ama duşa giriğimde sıcak su krem sürdüğüm yerlere dokununca acayip yandım anlatamam :)
kızlar gece gece beni güldürdünüz ya :) ben gittim kremimi sürdüm 1 saat sporumu yaptım dusumu aldım çünkü normalin iki katı terledim şimdi de ders çalışıyorumaferin bana yanlız bu sefer krem fazla yakmadı. sanırım neden yaktığını buldum ben yazın sürmüştüm çok yakmıştı şimdi gayet güzel oldu o kadar terledim ki sanırsın yağlar isyan edip gözeneklerimden fışkırdı ama duşa giriğimde sıcak su krem sürdüğüm yerlere dokununca acayip yandım anlatamam :)
kremi cok merak ettim canimm ya ama burda bulabilcegimi hiiic dusunmuyorum. ben hala ders yapiyorum hala ders.. sevmedigim zaman ders mi yapiyorum sivilce sikma yarisi mi orasini bende cozemedim
Bak ya bak yaa nasılda tahrik ediyorBende yarın alacağım ne var yani :)
Şaka bir yana süpersin canım. Sen spor yap bende burada kepekli galetaları indireyim mideye
evet saat 2:16 hadi bakalim gece sporum hayirli ugurlu olsun
sinav ve mekik cekin ise yariyor
Hadi bakalım bende yapacağım şimdi
Mekik çekebiliyorum da şınav imkanı yok çekemiyorum. kollarım çok güçsüz
Hadi bakalım bende yapacağım şimdi
Mekik çekebiliyorum da şınav imkanı yok çekemiyorum. kollarım çok güçsüz
ben simdiden baslayayim sabah sporuma:)
tek care spor yani:)
tek care ama kesim cozum ins caniim
allahim bizlerdeki azmee baaakk sabahin korundee mekik cekiyoruzmasallahh alllahh bozmasin boyle devam
aynen ya...bende ferhat gocerin mehtabin rengi sarkisini koyupta bir guzel mekik cektim..insan bi canli sarki dinler die kendime guluyorum...
hehehhehekoptum ya sen intense mekik cekiyorsundur belki yavas yavas canini cikara cikara kaslarin hihihi
45 dakikalık pilatesimin ardından vücudum rahatladı.. Mekik dediniz aklımı çeldiniz bak onuda yapayım öyle yatayım
iyi geceler tatlisyap yap bende ders calisirken sandalyeyle yapilan mekigi yapicaam saat basi yine oyle cok pis yaniyo