• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gobek eritme ile ilgili bir bakar misiniz

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Arkadaslar ben 21 yaşındayım gayet iyi bir fizigim var fakat bende gobek var baya bir onu nasil eritebilirim egzersiz degilde kur olarak nasil eritebilirim. Yardimci olurmusunuz

Egzersiz tavsiye edecektim ben de. Neyse yine de edeyim:eğlence: benim de hiç gitmeyen bi ayva göbeğim vardı, zayıf biriyim ama orası gitmiyordu. İnternette kardio videoları filan buldum, şimdi adonislerim bile çıkmaya başladı:KK53: eşim geberiyor kıskançlıktan. :deli: Bu arada günde on dakika yapıyorum, fazla da değil. Bi haftada sonuç alırsın beslenmene de dikkat edersen.

Bende de kocamaaan bi gobek bar gorseniz 6 aylik hamile zamnedersiniz. Ne yaptiysam olmadi ne kurler denedim fayda etmedi. Yakin zamanda eliptik bisiklet almayi dusunuyorum.. Umarim ise yarar

Egzersiz tavsiye edecektim ben de. Neyse yine de edeyim:eğlence: benim de hiç gitmeyen bi ayva göbeğim vardı, zayıf biriyim ama orası gitmiyordu. İnternette kardio videoları filan buldum, şimdi adonislerim bile çıkmaya başladı:KK53: eşim geberiyor kıskançlıktan. :deli: Bu arada günde on dakika yapıyorum, fazla da değil. Bi haftada sonuç alırsın beslenmene de dikkat edersen.
Kardio videolarini izlersem cevabi bulur muyum yani orada.s

Back
X