Arkadaslar ben 21 yaşındayım gayet iyi bir fizigim var fakat bende gobek var baya bir onu nasil eritebilirim egzersiz degilde kur olarak nasil eritebilirim. Yardimci olurmusunuz
Egzersiz tavsiye edecektim ben de. Neyse yine de edeyim benim de hiç gitmeyen bi ayva göbeğim vardı, zayıf biriyim ama orası gitmiyordu. İnternette kardio videoları filan buldum, şimdi adonislerim bile çıkmaya başladı eşim geberiyor kıskançlıktan. Bu arada günde on dakika yapıyorum, fazla da değil. Bi haftada sonuç alırsın beslenmene de dikkat edersen.
Bende de kocamaaan bi gobek bar gorseniz 6 aylik hamile zamnedersiniz. Ne yaptiysam olmadi ne kurler denedim fayda etmedi. Yakin zamanda eliptik bisiklet almayi dusunuyorum.. Umarim ise yarar
Egzersiz tavsiye edecektim ben de. Neyse yine de edeyim benim de hiç gitmeyen bi ayva göbeğim vardı, zayıf biriyim ama orası gitmiyordu. İnternette kardio videoları filan buldum, şimdi adonislerim bile çıkmaya başladı eşim geberiyor kıskançlıktan. Bu arada günde on dakika yapıyorum, fazla da değil. Bi haftada sonuç alırsın beslenmene de dikkat edersen.