Göbek Eriten Yoğurt Kürü

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Göbek eriten yoğurt kürü..Öncelikle bir anlaşma yapalım sizlerle. Öyle 2 gün yeyip faydası olmuyor diye bırakmak yok. En az 2 hafta uygulamak gerekiyor. Limon ve yoğurt asitli olduğu için yağ yakıyor. Acı biber ise metabolizmayı hızlandırıyor. Yedikten sonra içiniz biraz yansa da:) faydası oluyor emin olun..

Malzemeler:
3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
yarım limon suyu
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Yapılışı:
3 malzemeyi verilen ölçülerle karıştıralım.
Gece yatmadan yarım saat önce yiyelim.
Bir kaç gün değil bir kaç hafta tüketelim.
Hem bayanlar hem erkekler güvenle uygulayabilir. Göbek eritmede bir numaralı kürdür.
Afiyet olsun:) (çiğdemce lezzetler)
Göbek Eriten Kesin Çözümler İçin Tıklayınız
Diyet Listeleri İçin Tıklayınız

index.php

Son düzenleme:
Gerçekten işe yarıyor mu sevdiğim bi karışım. Benim sadece göbeğim var eritmesi zor plates yapıyorum arada.. deneyerek mi paylaştınız acaba:34:

ben bir hafta oldu yapali ama sabah yiyorum guzel tok tutuyor aksam 5 ten sonra bisey yemiyorum 2 kiloya yakin verdim bir haftada yuruyus bisiklet az yemek bunun yaninda

hemen başlayacağım yeterki göbek erisin :1: sadece yatarkenmi yiyeceğiz gün içindede yenecekmi

Son düzenleme:
valla ben gün içinde yemedim ama gece yatarken yemeye başladım. Sabah kalkınca karnıma ağrılar girdi. :) wc ye çıkartıyo çok güzel :9: deneyin bence ne kaybedersiniz kii.. :34:

kızlar ıyı güzelde yatmadan yarım saat once yersenız kırmızı bıber yağınızdan önce mıdenızı yakar; ücüde faydalı muhakkak etkısı var fakat yatmadan 3 saat once yemek hem mıdenız ıcın ıyı olacak hemde gece yattığınızda yağların yakılması ıcın zaman oluşacaktır :) :33::33::33::33::33::33::33:

kızlar ıyı güzelde yatmadan yarım saat once yersenız kırmızı bıber yağınızdan önce mıdenızı yakar; ücüde faydalı muhakkak etkısı var fakat yatmadan 3 saat once yemek hem mıdenız ıcın ıyı olacak hemde gece yattığınızda yağların yakılması ıcın zaman oluşacaktır :) :33::33::33::33::33::33::33:

ben 4 gündür yiyorum canım şimdilik yanma yok inş olmazda :44: ama yarım saat değil tabi yatana kadar en az bir saat geçiyor bakalım faydası olcakmı.

ben 4 gündür yiyorum canım şimdilik yanma yok inş olmazda :44: ama yarım saat değil tabi yatana kadar en az bir saat geçiyor bakalım faydası olcakmı.

cok sevındım guzelım yanma olmaması harıka..demek kı benm mıdem hassas bende sabah kahvaltıdan bır saat once yıyorum..tadı umduğumdan daha güzel karnı duzlestırır mı bılemem ama tok tuttuğu kesın :56: en ıkı hafta deneyelim bakalım ölcumlerı yazarız..olur mu ?:54:

Bende basladim bugun mezuniyete kadar gobek gitmeli :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok sevındım guzelım yanma olmaması harıka..demek kı benm mıdem hassas bende sabah kahvaltıdan bır saat once yıyorum..tadı umduğumdan daha güzel karnı duzlestırır mı bılemem ama tok tuttuğu kesın :56: en ıkı hafta deneyelim bakalım ölcumlerı yazarız..olur mu ?:54:

benim midemdede sık sık yanma olurdu ama nedense bunda olmadı bende çok sevindim bu duruma :1: yarım yağlı yoğurt deniliyor ama yoğurdumu ben kendim yapıyorum tabi yağını ayıramam bişey fark edermi bilmiyorum :44:

Benim midem de gastrit ve ulser var bana bile dokunmadi cok sukur:-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vala denemekte fayda var ben diyet ediorum şuan zaten diyetim biter bitmez bunuda denicem kızlar varmı bana yoldaş olmak isteyek hergün rapor vercem hadi takılın bana

Back
X