• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek düşmesi ile ilgili yaşanmış bir hikaye

Okuyunca hatırladım. Çocukken bende de göbek düşmesi olmuştu. Bahsettiklerinizinle beraber iştahsızlıkta yapmıştı. Biraz belimi ovup , aç karnına 5-6 kez takla attırmışlardı. Düzelmiştim.

Yanlış hatırlamıyorsam yere oturup ayaklarınızı uzatın. Elinizi ayak parmaklarımıza uzatmaya çalışırken , dokunmamıyor, zorlasanızda uzanamıyorsa, arada çok mesafe kalıyorsa göbeğiniz düşmüş derlerdi.

Bu işlemi istanbulda yapan biri arıyorum bilen beni yönlendirebilirmi?kaç aydır baş dönmesi mide bulantısı beni mahvetti göbeğim yerinde atmıyor 5 cm yanda atıyor okuduğum kadarıyla yapılacak herseyi yaptım düzeltmek için ama olmuyor

Bu işlemi istanbulda yapan biri arıyorum bilen beni yönlendirebilirmi?kaç aydır baş dönmesi mide bulantısı beni mahvetti göbeğim yerinde atmıyor 5 cm yanda atıyor okuduğum kadarıyla yapılacak herseyi yaptım düzeltmek için ama olmuyor

bende de var göbek düşmesi . hatta göbegım baska bır yere ( göbek delıgının 4 parmak üstüne ) yer yapmıs dedıler ama yerıne koyabılen yok....

arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var işl başta göbeğim düştü zannediyordum fakat eş çıkması diye birşey varmış ve dayanılmaz bir acım var mideme baskı yapıyor yürüyecek takatım kalmıyor yemek yiyemiyorum midem bulanıyor istifra ediyorum ne olur antalya da yaşıyorum bu soruna nasıl çözüm bulabilirim karnımı ovalamaktan karnımın içi acıdı artık ne olur yardım edin.

küçükken annemde bize bişiler yapardı,göbeğiniz düştü deyip...karnıma bastırıp etrafında mı dönüyodu,ne yapıyodu???
doksanların başında popülerdi böyle şeyler :P

arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var işl başta göbeğim düştü zannediyordum fakat eş çıkması diye birşey varmış ve dayanılmaz bir acım var mideme baskı yapıyor yürüyecek takatım kalmıyor yemek yiyemiyorum midem bulanıyor istifra ediyorum ne olur antalya da yaşıyorum bu soruna nasıl çözüm bulabilirim karnımı ovalamaktan karnımın içi acıdı artık ne olur yardım edin.

Arkadaşlar merhaba. Bende bu göbek düşmesi ve eş çıkması ile ilgili ebe arıyorum. Tokatta yaşıyorum yakın şehirlerede gidebilirim.

ben de 12 yaşındayken ağaca tırmanırken yere düşmüştüm
birden mide bulantısı başladı, günlerce kustum

yediğim şeyi yuttuğum an çıkarıyordum

annem beni çocuk doktoruna götürdü , sanırım bu halk hekimlerinin işi, doktor birşeyi yok dedi

ilgi istiyor dedi fakat ilgi isteyen biri aniden kusmaya başlayamaz

bir komşumuz göbeği düşmüş olabilir diyerek, yardımcı olacak yaşlı bir kadının adresini verdi

beni yere sırt üstü uzattı kadın, karnımı ovaladı

ne oldu bilmiyorum mide bulantım kesildi

kesinlikle kabustan beter bir haldir inanılmaz hastaydım, allah düşmanımın başına vermesin

aynısı bendede oldu karnım ağrıyor midem bulanıyor iştahım yok ishal gibi karnım gurulduyor ama değilim aksine tuvalete çıkamıyorum çok yorgun ve halsizim uykumu almama rağmen uykum var bardakla çekti annem ama gene olmadı sabun ve masajı bilmediğimizden deneyemedik doktorlar bişey anlamıyor mide ilacı veriyor napacağımı şaşırdım =(

Arkadaslar bende gobegimin kaydigini dusunuyorum bartin yada zonguldak da varmi bunu yapan siz nerde yaptirdin iz

Back
X