Gebeliğe Hazırlık Göbek düşmesi gebeliği engeller mi bilen varsa lütfen yardım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prenses kz 21

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
134
196
18
Benim küçüklüğümden beri sürekli göbeğim düşüyor. Göbek düşmesi nedir bilen var mı bilmiyorum. Şöyle ki iştahsızlık ve mide bulantısı yapıyor. Sebebi de ağır iş yapmak bir kere düşünce tekrarlıyor. Evliyim gebelik düşünüyorum göbek düşmesi gebeliği engeller mi

Ayni sorun bende de var bende merak ediyorum bi arkadasimin da sekiz ay bebeği olmadi oda yaptırmış göbeğini o ay çocuğu oldu onemli bişey bende bebek düşünüyorum o yuzden yapcak birini arastiriyorum gidicem

Evet benim arkadaşım da yaptırdu o da kaldı bende bulsam yapan yaptırcam düştü mü nasıl bilmiyorum ama

Sabahlari ac karnina gobek deliginin ustune orta parmaginla bastirinca kalp atisi gibi bisi hissediyosaniz gobeginiz yerinde ama atmiyosa dusmus yada yukarı cikmis demektir ben yaptigimda az yukarda atiyo kaymis yani

Evet benim 4 yıl hiç bir engel olmaksızın çocuğum olmadı.meğerse göbeğim kaymış.annemin ısrarıyla gittik bi kadına.göbeğimi çekti ve kalp gibi atmaya başladı göbeğim.şok olmuştum.onu yaptırdığım ay hamile kaldım zaten.daha öncesinde neler neler denemiştim hamile kalmak için.bütün alternatif tıpları tüketmiştim.doktorlar sende hiç bir sorun yok diyordu.ana yinede gebe kalamıyordum.en son aşılama deneyecektik olmazsa ardından tüp bebek.aşılama olmadan önce bu yöntemi deneyelim dedik ve oldu şükürler olsun.

Göbeği nasıl çekiyorlar peki? Herkesin yapabileceği bişey mi

Göbeği nasıl çekiyorlar peki? Herkesin yapabileceği bişey mi
Zor bişey değil evet herkesin yapabileceği birşey ama ebe kadınlar daha iyi anlar.yada sürekli böyle kasık çeken kadınlar işin ehlidir zaten.nereye kaymış nolmuş şıp diye bulur.kasık çeken kadınları bulmak zor değil.etrafınıza bi sorsanız soruştursanız muhakkak falanca akrabam yapıyor der.normal karnına masaj.masaj yapıyo sonra kasık tarafından göbek deliğine doğru çekiyo,kaydıysa kayan bölgeyi göbek deliğine oturtmaya çalışıyo.öyle acı veren bişey değil masaj gibi işte

Çok sağolun. Kayıp kaymadığını kendim anlayabilir miyim peki? Bende gebelik istiyorum olmayınca her yolu öğrenmek istiyor insan

Maşallah:)
Peki bizide yonlendire bilir misin

Evet benimde bir süre olmamıştı hiçbir sebeb yokken. Göbeğim taa sol kaburgamın altına kaymıştı. Zaten orada kalp gibi atıyordu damar bütünü. Taktırınca göbek deliğimde atmaya başladı.Taktırdığım ay hamile kaldım. Önemli bişey gerçekten. Rabbim aratmadan versin inş dileyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…