Gebeliğe Hazırlık Göbek düşmesi gebeliği engeller mi bilen varsa lütfen yardım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim bi arkadasim 2 senelik evliydi göbeğinin düştüğünu bilmiyomus birgun babannme geldi cocugum olmuyo diye babannem gobegini dokundu biseyler yapti dediki gobegin dusmus sen nasil boyle durdun dedi babannm cekti gobegini dedi ki her hafta gel bna diye sonra o iki ay da hamile kaldi aglayarak geldi babannme hediye almis :-) yani gebeliğe engel canim surekli dikkat edersen olur inssllah senin de :KK200:

Ben kartaldayım şile bana uzak degil gidebilirim

Şile Ahmetli köyünde kahvehaneler var. Kahvelerin karşısında ki sokakta Zehra Teyze diye bi çıkıkçı var yaşlı. Göbekte takıyor. Bi tanıdığım ona gitmişti. Memnundu. Eğer istersen cep no sunu atayım özelden yaz cnm.

Kızlar aç karna (mümkünse sabah kahvaltıdan önce) yere uzanın. Düz ve sert olmalı. Dizlerinizi karnınıza çekin ve baş parmağınızı göbek deliğinize bastırın. Kalp gibi atması lazım. Eğer atmıyorsa kaymıştır. Göbeğin üstünde, altında veya kaburgaların altına vs geçmişse yerine oturtmanız lazım. Geçmeyen ve çözemediğiniz mide bulantınız varsa, bunalım depresyon halindeyseniz sebebi yine budur.

Bu işten anlayan kadınlar hem kasık düşmesi hem göbek düşmesine bakıyorlar. Eğer tıbbi hiçbir sorun yoksa eşiniz ve sizde kesinlikle göbeğize baktırmalısınız. Bana çevremde çok diyen olmuştu kızım göbeğine baktır diye.

Ayrıca sakın doktora bunu söylemeyin çünkü size sağlam güleceklerdir. :) Çünkü ne yazıkki tıp gerek bu tarz göbek düşüklüğü gerek ise çıkığa çare bulamıyor ve var saymıyor.

Benim bileğim çıktığında birsürü ortapedist gezdim çare bulamadılar. Bi teyzeye gittim iki parmağımı çekti çıt diye yerine oturdu kemik oh be dedim. Yani kendileri beceremeyince öyle bişey yok diyorlar 😂

Edit: Bende sorunsuz hamile kalamayıp göbeğini taktıran ve o ay hamile kalanlardanım. :)

Benim göbeğim 6 senedir düşük. Hamile kalmayı engellediğini ben de duymuştum hatta evlendiğimde ilk başta hapla korunuyorduk sonra dedim zaten benim çocuğum zor olur göbeğim düşük Bi de hap kullanıp iyice zora sokmıyım bebek işini dedim hapı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım 😂 kızlar test edildi onaylandı engellemiyor bence sadece olmıycak diye düşünceniz varsa bebek olmuyor. Yoksa ben kimlere kimlere gittim ovdurdum sabun bağladılar ip bağladılar hatta birisi kol altından damar çekerek yerine getirdi göbeğimi en uzun o durdu gece yaptı öğlen geri kaydı sonra da bir daha yaptırmadım bıktım çünkü. Düşük haline alıştım karnımın şişesine ağrımasına alıştım şu an hamileyim hiç sorun olmadı inşallah siz de hepiniz hamile kalırsınız Bi an önce 🙏

Kızlar aç karna (mümkünse sabah kahvaltıdan önce) yere uzanın. Düz ve sert olmalı. Dizlerinizi karnınıza çekin ve baş parmağınızı göbek deliğinize bastırın. Kalp gibi atması lazım. Eğer atmıyorsa kaymıştır. Göbeğin üstünde, altında veya kaburgaların altına vs geçmişse yerine oturtmanız lazım. Geçmeyen ve çözemediğiniz mide bulantınız varsa, bunalım depresyon halindeyseniz sebebi yine budur.

Bu işten anlayan kadınlar hem kasık düşmesi hem göbek düşmesine bakıyorlar. Eğer tıbbi hiçbir sorun yoksa eşiniz ve sizde kesinlikle göbeğize baktırmalısınız. Bana çevremde çok diyen olmuştu kızım göbeğine baktır diye.

Ayrıca sakın doktora bunu söylemeyin çünkü size sağlam güleceklerdir. :) Çünkü ne yazıkki tıp gerek bu tarz göbek düşüklüğü gerek ise çıkığa çare bulamıyor ve var saymıyor.

Benim bileğim çıktığında birsürü ortapedist gezdim çare bulamadılar. Bi teyzeye gittim iki parmağımı çekti çıt diye yerine oturdu kemik oh be dedim. Yani kendileri beceremeyince öyle bişey yok diyorlar 😂

Edit: Bende sorunsuz hamile kalamayıp göbeğini taktıran ve o ay hamile kalanlardanım. :)
Peki normalde sırt üstü yattığında göbek atması görünüyormu benim tshırtten görünüyor

Back
X