Kızlar aç karna (mümkünse sabah kahvaltıdan önce) yere uzanın. Düz ve sert olmalı. Dizlerinizi karnınıza çekin ve baş parmağınızı göbek deliğinize bastırın. Kalp gibi atması lazım. Eğer atmıyorsa kaymıştır. Göbeğin üstünde, altında veya kaburgaların altına vs geçmişse yerine oturtmanız lazım. Geçmeyen ve çözemediğiniz mide bulantınız varsa, bunalım depresyon halindeyseniz sebebi yine budur.
Bu işten anlayan kadınlar hem kasık düşmesi hem göbek düşmesine bakıyorlar. Eğer tıbbi hiçbir sorun yoksa eşiniz ve sizde kesinlikle göbeğize baktırmalısınız. Bana çevremde çok diyen olmuştu kızım göbeğine baktır diye.
Ayrıca sakın doktora bunu söylemeyin çünkü size sağlam güleceklerdir. :) Çünkü ne yazıkki tıp gerek bu tarz göbek düşüklüğü gerek ise çıkığa çare bulamıyor ve var saymıyor.
Benim bileğim çıktığında birsürü ortapedist gezdim çare bulamadılar. Bi teyzeye gittim iki parmağımı çekti çıt diye yerine oturdu kemik oh be dedim. Yani kendileri beceremeyince öyle bişey yok diyorlar
Edit: Bende sorunsuz hamile kalamayıp göbeğini taktıran ve o ay hamile kalanlardanım. :)