- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
Merhaba arkadaşlar bir yıldır evliyim. Eşim tek çocuk annesi aşırı düşkün oğluna eşimde annesine düşkün ilk zamanlar bunu çok problem yapmadım ama artık evliliğime zarar vermeye başladı. Uzakta olmamıza rağmen telefonla yönetmeyr çalıştı hep saygısızlık etmedim hiç bir zaman ama sanırım yanlış yapmışım. Geçen komşuya gidecektik altın kolyemi annemgilde unuttum. Kaynanamda onu tak kolynen nerde deyince çantamda diye aklımda kaldı boynumda dedim. Ertesi günü eşim gelip kolye nerde anneme neden yalan söyledin diye üstüme geldi o öyle yapınca odadan çıkıp mutfağa gittim bi geldim ki çantamı aramış. Tekrar annemr niye yalan söyledin diye çıldırdı bende çantada diye aklımda kalmış annemgilde dedim. Ayrıca bana takılan altın ve paraları ailen aldı rızamı almadınız dedim sen kimsin diye iğrenç iğrenç güldü o an o kadar iğrendim ki eşimden suratı iğrenç göründü gözüme. Ailemin yanına gidicem dedim blörf yapıyorum sandı. Görümcemle ben evde kalınca babamı aradım çektim geldim. Gelince kaynanam bir kere aradı onunla konuşmak istemedim o yüzden dönmedim. Eşim ise 2 gün oldu beni aramadı ne mesaj ne bir arama hiç bir şey ya o kadarzoruma gittiki ben karısıyım bu kadar değersizmiuim cidden. Annesi eminim gaz veriyordur ona. Ailesinin yanında değilken çok bir problemimiz yok ama annesini görünce bambaşka biri oluyor. Yolun başındayken bu işi sonlandıtmalımıyım sizce siz olsanız napardınız