Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

arkadaşlar ben ne yazık ki aranızdan ayrılıyorum yanii mezun oluyorum :)
en son incelmiştim 2 cm bu haftada 1 cm daha gitti belim çok inceldi ve göbek görüntüsü kalmadı hiç çok şükür.. topiğe geldiğimde bel 65 göbek 67 basen 88di benim şimdiki ölçülerim ise bel 63 göbek 64 basen 87 :eek:

aslında bi süre daha devam etsem iyi olurdu ancak sınavlarım var çok çalışmam lazım :KK43:

umarım hepiniz istediğiniz ölçüye kolaylıkla gelirsiniz göbek basen kol bacak her ne derdiniz varsa umarım hepsi giderr incecik hatunlar olursunuz
ben istediğim göbek görüntüsüne kavuştum çok şükür aynaya baktığımda iyi ki sabretmişim diyorum iyi ki pes etmemişim
herkesin en yakın zamanda aynı şeyleri diyebilmesini umut ediyorum
bu arada yine öylece bırakmak yok devam edicem spor yapmaya yürüyüş yoga vs. o şekilde
hepinizi öpüyorum ŞenizŞeniztez zamanda incecik istediğiniz kıvamda olun inşallah:Saruboceq:Şeniz

ay canım ne güsell güle gülee tekrar gelmek nasip olmasın canıımm Şeniz

teşekkür ederim mltmcim kaydirigubbakcemile5
sen zaten incecikmişsin aslında hiç gerek yokmuş ama tabi önemli olan senin kendini nasıl iyi hissettiğindir eminim çok güzel bi fiziğin vardır hihoyyyt ve hep öyle kalman temennisiyle :a015:

meltemcim senin adına sevindim canım.ne güzel istediğin ölçülere kavuşmuşsun.darısı başımıza diyelim.

didscim regliyim canım.bugün hareketlerimi yapabileceğimi zannetmiyorum.

ölçülerim
bel:83
basen :96

1.yürüyüş / 60 dk
2. bacak esnetme / 20 ke
3. yere yat bacak kaldir / 30 ar kez
4. stepper / 2000 adım
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 200 defa
7. oryantal (hulahop) / 50
8. mekik / 30
9. çapraz mekik / 20 şer kez
10. derin nefes / aklıma geldikçe uyuyana kadar devam
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 20
13. görünmez sandalye / 10 sn lik bekleyişlerle toplam 10
14. ayaklari kaldir-indir / 25
15. geri tekme / 50 şer kez

göbek 74
basen 106 a.s.

Kızlar, ben dayanamayıp bugün başladım hareketlerime ama görünmez sandalye, step vs. yani ayakla yapılan hareketleri yapmadım ayağımı zorlamamak için, umarım bir kaç gün müsade edersiniz bu şekilde yapmama :eek:

Çok sağol bitanem, Allah bir bana değil kimseye vermesin :Saruboceq:

Ah o boyun ağrısını en iyi bilenlerdenim malesef, iki yıldır fıtıkla yaşıyorum, tutulma belirtilerinden biri, lütfen bir fizyoterapiste görün olurmu minecim, çok geçmiş olsun Şeniz

Seni düne izinli bugüne kaytardı yazdım canım, yarında bu şekilde uyanırsan bir tane kas gevşetici iç olurmu, gene izinli yazarım yapamazsan hareketleri, zorlama kendini :1hug:

ilgine teşekkür ederim canım umarım fıtık başlangıcı falan değildir çünkü ben çok dikkatsiz biriyimdir:KK43:( cmt sabah hala aynı uyandım tatil olduğu için malum hastaneye gidemedim de ama gecesine dayanamadım nöbetçi eczaneden hafif bi kas gevşetici aldırdım eşime o da pek etki etti sayılmaz ,anca bugün biraz daha kafamı çevirebiliyorum.
beni birkaç gün izinli yazabilrsen sevinirim canım çünkü tüm bunların yanında bi de grip oldum heryerim dökülüyor.senağlamasenağlama
ölçülerime gelirsek bel:109 basen:107
bu beldeki 1 cm incelme de muhtemelen hastalıktan bişey yiyip içemedim ondandır.
neyse canım fazla uzattım biraz daha iyi olduğumda hemen hareketlere dönüp sana haber veririm. dereceye giren arkadaşlara şimdiden tebrikler. herkese iyi incelmeler.a.s.

Kızlar, ben dayanamayıp bugün başladım hareketlerime ama görünmez sandalye, step vs. yani ayakla yapılan hareketleri yapmadım ayağımı zorlamamak için, umarım bir kaç gün müsade edersiniz bu şekilde yapmama :eek:

canım benim sen bu halde bile yapmayı düşünüyorsun valla benden kocaman bir öpücük sanaŞeniz

1-bisiklet:1 saat
2-ip atlama:100
3-mekik:20
4-çapraz mekik:20
5-yanlara eğilme:50x2
6-arkaya eğilme:50x2
7-öne eğilme:100
8-kibrit toplama:50
9-yana yat bacak kaldır:50x2
10-geri tekme:30x2
11-ayakta geriye bacak germe:30x2
12-sağ sol sopa ile:30x2
13-step:10dk
14-derin nefes:4x20
15-görünmez sandalye:2dk

göbek:102 basen:105

Tebrik ederim geleceğin tığları :sm_cool:

Bu hafta ikide mezunumuz var :hooray: Onlarıda yürekten tebrik ederim ŞenizŞeniz Darısı başımıza sırnaşık şey

1. PaPRiii ( göbek : 80 -- basen: 98 ) ( göbek: 73 -- basen: 94 ) ( göbek: -7 -- basen: -4 )

2. mltm87 ( göbek: 67 -- basen: 88 ) ( göbek: 64 -- basen: 87 ) ( göbek: -3 -- basen: -1 )

hepiniz çok çok sağolunŞeniz
önümüzdeki kış gene burdayım :) şimdi havalar iyi yaa parka fln yürüyüşe çıkarım ama kış olup eve kapanınca yine burda olucam:jeyyar:
darısı sizin başınıza inşallahhhh:Saruboceq:
öpüyorum hepinizi çok çok sağolunŞeniz

dids beni furabilirsin canım....:eek: ben ölçülerimi vermeyi unuttum:çok üzgünüm:aynıyım ya herhalde ondansenağlama eksilme olsa heyecanla yazardım:bbo:suçluyum affet.....:teselli:

bugün yaptıklarım:

stepper:1250

bacak esnetme:50

bacak kaldırma:40

oklavalı:80

ipat:50

yanlara eğilme:50

yerde bacak kaldırma:40

yerde bacak açma,çapraz:50

geri, tekme:40

yana tekme:20

çapraz ve yarım mekik:50

kalça ezme:30

derin nefes:3-4

23 mart

1. yürüyüş /en az günde 30 dk
2. bacak esnetme /
3. yere yat bacak kaldir /20
4. yerimde / 100 koşar adım
5. ters mekik / 20
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /
7. merdiven çıkma /en az günde 7 kat
8. yarım mekik / 30
9. çapraz mekik / 20
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 50
12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /2
14. yerde pedal çevirme / 10
15. geri tekme / 20
16- kibrit toplama /
17. mekik /10
18. yanlara eğilme /50
19. stepper /500
20. body shaper /20 kere uzanma
6.dk video hareketlerinden bazıları 3 dk
Oryantal /20 dk

1.yürüyüş / akşam 45 dk - sabah 20 dk
2. bacak esnetme / 20 kez
3. yere yat bacak kaldir / 30 ar kez
4. yerimde adım / 50
5. ters mekik / 10
6.merdiven çıkma 200 basamak (sabah)
7. pilates mekik benzeri hareket -
8. mekik / 10
9. çapraz mekik / -
10. derin nefes / aklıma geldikçe uyuyana kadar devam
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 20
13. görünmez sandalye / -
14. ayaklari kaldir-indir / 25
15. geri tekme / 50 şer kez
16. -...

arkadaşlar ben ne yazık ki aranızdan ayrılıyorum yanii mezun oluyorum :)
en son incelmiştim 2 cm bu haftada 1 cm daha gitti belim çok inceldi ve göbek görüntüsü kalmadı hiç çok şükür.. topiğe geldiğimde bel 65 göbek 67 basen 88di benim şimdiki ölçülerim ise bel 63 göbek 64 basen 87 :eek:

aslında bi süre daha devam etsem iyi olurdu ancak sınavlarım var çok çalışmam lazım :KK43:

umarım hepiniz istediğiniz ölçüye kolaylıkla gelirsiniz göbek basen kol bacak her ne derdiniz varsa umarım hepsi giderr incecik hatunlar olursunuz
ben istediğim göbek görüntüsüne kavuştum çok şükür aynaya baktığımda iyi ki sabretmişim diyorum iyi ki pes etmemişim
herkesin en yakın zamanda aynı şeyleri diyebilmesini umut ediyorum
bu arada yine öylece bırakmak yok devam edicem spor yapmaya yürüyüş yoga vs. o şekilde
hepinizi öpüyorum ŞenizŞeniztez zamanda incecik istediğiniz kıvamda olun inşallah:Saruboceq:Şeniz

canım tebrik ederim
ben bu gidişle seneye de burda olcam görüşürüz inşallah

didiscim aman zorlama kendini
iyi olmana sevindim

dereceye giren arkadaşlarımıza tebrikler

23 mart
. yürüyüş /
2. bacak esnetme / 10
4. yerimde / 50
5. ters mekik / 10
6. bacak indir kaldır 5
7. sag sol sopali / 50
8. yarım mekik / 30
9. çapraz mekik / 20
11. geri tekme / 20
12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /2
14. yerde pedal çevirme / 50

1. yürüyüş 30 dk
2. bacak esnetme /10
4. tvstr 50
5.mekik10
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /50

12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /2
14. yerde pedal çevirme / 10
15. geri tekme / 20

biiraz kopya oldu ama nesee
ölçülerimde aynı maleseff biraz abarttım bu hafta yemek konusunda

selam kizlar ben geldim...
bilgisayarim nihayet yapildi ve artik mumkun oldugunca burdayim.
ama size kotu bir surprizim var..inanilmaz kilolarla geri dondum. tam 84 kiloyum :KK43:( 2 senedir hala ayni noktada oldugum icin kendime cok kiziyorum :eek:klava:
didemcigm bu aksam yeni olculerimi ve bugunku hareketlerimi yazar yollarim cnm...

1-bisiklet:45dk
2-ip atlama:100
3-yanlara eğilme:50x2
4-arkaya eğilme:50x2
5-öne eğilme:100
6-kibrit toplama:50
7-yana yat bacak kaldır:40x2
8-geri tekme:40x2
9-sağ sol sopa ile:30x2
10-ayakta geriye bacak germe:30x2
11-derin nefes:3x20
12-görünmez sandalye:2.5dk