Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

ayyyy şekercik göbüş 89 cm basen 101 çok mutlu oldum yahuuu

Slm kızlar benim göbek almış başını gidiyo bel bölgem 104 göbek 127 çokkkk utanıyorum herkes hamile sanıyo :84:

Kızlar bende "Göbek ve Basenini Eritmek İsteyenlerin Yarış Alanına" katılmak istiyorum.Bilgi verir misiniz? Nasıl bir yarışma bu?

Kızlar bende "Göbek ve Basenini Eritmek İsteyenlerin Yarış Alanına" katılmak istiyorum.Bilgi verir misiniz? Nasıl bir yarışma bu?

Yarışmaya ara verdik canım malesef ama dilersen o listedeki hareketleri düzenli olarak yapıp buraya yazabilirsin ölçülerini vs., bende devam ediyorum..

Tuh ya neden ara verdiniz ki? ne zaman tekrar başlar? Çok yararlı bir yarışmaymış yazık olmuş ya:44:

Tuh ya neden ara verdiniz ki? ne zaman tekrar başlar? Çok yararlı bir yarışmaymış yazık olmuş ya:44:

Bencede yazık oldu valla. Yokki kimse, kimle yarışıcaz? Yazdan sonra toplanıyoruz genelde ama bakalım..

Bencede yazık oldu valla. Yokki kimse, kimle yarışıcaz? Yazdan sonra toplanıyoruz genelde ama bakalım..

Ben topicimde toplamaya çalıştım birilerini ama..:97: Belki bireysel yarış yaparız ilerleyen zamanlarda.Ben şimdilik yazayım buraya yinede.

Kızlar; videodaki hareketleri yapıyorum iki gündür. İnanın gülerken bile acıyor göbeğim. Dün zorlandım ama bugün daha kolaydı. Hem 24 saatte bir yapılıyormuş (videodaki adam dedi valla ) hemde 8 dakika. Adamın yaptığı sayılarda yapmak zorunda değilsiniz. Yapabildiğiniz kadar deneyin.

[video=youtube;GRL-YGgm2IA]http://www.youtube.com/watch?v=GRL-YGgm2IA[/video]

Teşekkürler. Birkaçtanesini yapıyordum bende.

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar 20 gündür aşağıda adını verdiğim aletle çalışıyorum. Çok etkili benimde sizin gibi sorunum kalın belim kocama karnım. Otobüste karnımı şöyle rahatça bıraksam millet 5 aylık hamileyim diye yer verecekler o biçim yani Aslında mekik aleti alacaktım iyiki almamışım bu bel aleti daha kullanışlı normalde yanlara eğilerek yaptığınız bel hareketlerinde belli bir sayıdan sonra boyunda ağrı başlıyor eee bir o yana bir bu yana sallanmak kolay değil... Neyse kullanmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Özellikle bel, alt karın, ve bacak içlerine acaip etki ediyor. Birşey sormak isteyen bana yazabilir. Bu arada aletin reklamını filan yapmıyorum 2007 den beri buradayım kullandığım her ürünü yazarım beğendim mi beğenmedim mi? çünkü bende birşey alırken insanların konuyla ilğili fikirlerini almak isterim, kısaca almak isteyen gönül rahatlığıyla alsın... yalnız ilk günlerde alışık olmadığınız için dizleriniz acıyabilir. birkaç gün sonra geçiyor acıma olayı. Ab Circle Pro 360 Zayıflama Aleti - Bel İnceltici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…