Göbeği eriten en güzel spor pilatestir.Pilatesteki karın hareketleri ile karnınız dümdüz.Normalde benim hep ayva göbeğim vardı,ama yaklaşık 1 yıldır pilates yapıyorum ve şu anda yok,kilo alsam bile bu durum değişmiyor.
cok doqru cümleler ama cok buyuk ve kalıtsal göbeği eritmek oldukca zor ve bnm qıbı abur cuburu kesemıorsanız ve öqrenciyesenız bıde ustune ustelık unıverstye hazırlanıyorsanız gayet zor
merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bi konu var. Aslında hiç kilom yok sadece göbek sorunum var. 2 haftaya yakındır pilates yapıyorum vücudumda incelme hatta iyice sıkılaşma oldu fakat göbeğim öylece duruyo ve bu beni oldukça rahatsız ediyor.İncelir düşünmeme rağmen tam tersine incelmeyip bayağı bi sıkılaştı. korkumsa göbeğimin incelmeyip daha sert kalması ne yapsam bilemedim pilatese devammı yoksa bırakmalımı? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ediyorum..
Sakın sakın pilatesi bırakma.göbeğin zaanla ortadan kaybolacak buna emin ol.üstelik karın kaslarını güçlendirmen kadar güzel birşey olamaz.asla vazgeçme karın kaslarının güçlenmesi hem olan göbeğini daha az gösterir hemde sarkık durmasını engeller.üstelik vücutta kas kütlesi arttıkça yağ yakman, metabolizman hızlanır böylece yesen bile olması gerekenden daha az kilo alırsın daha doğrusu kilo kontrolünü sağlar ayrıca trigliserid- kolestrol gibi kötü kan değerlerini düşürürsün.
Canım anlıyorum seni,ama inanki ben de abur cubur olayını çok yerim.Örneğin her akşam bir kase çekirdek,bazen patlamış mısır bazen tuzlu fıstık ve tatlı..öğrenci olmak ve üniversiteye hazırlanmak mutlaka zamanının tamamını alıyordur.Ama bunlar bahane değil çünkü şöyle anlatayım.Ben evliyim ve çalışıyorum.sabah 9 akşam 6 mesaim var.sabah 8 de evden çıkıyorum akşam ancak 7-7:30 da evde olurum.sonra yemekti ev işleriydi falan derken gün biter.ama bu koşturmada mutlaka haftada 3 gün 1 er saat pilatesim için zaman bulurum.Sadece istemek gerekiyor.Birde zamanla kalıtsal denilen göbeklerde kayboluyor.birazcık sabır.