Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede yazık oldu valla. Yokki kimse, kimle yarışıcaz? Yazdan sonra toplanıyoruz genelde ama bakalım..
kuşum hani toplaşsak başlasak diyorum tekrardan ne dersin
Merhaba bayanlar 20 gündür aşağıda adını verdiğim aletle çalışıyorum. Çok etkili benimde sizin gibi sorunum kalın belim kocama karnım. Otobüste karnımı şöyle rahatça bıraksam millet 5 aylık hamileyim diye yer verecekler o biçim yani Aslında mekik aleti alacaktım iyiki almamışım bu bel aleti daha kullanışlı normalde yanlara eğilerek yaptığınız bel hareketlerinde belli bir sayıdan sonra boyunda ağrı başlıyor eee bir o yana bir bu yana sallanmak kolay değil... Neyse kullanmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Özellikle bel, alt karın, ve bacak içlerine acaip etki ediyor. Birşey sormak isteyen bana yazabilir. Bu arada aletin reklamını filan yapmıyorum 2007 den beri buradayım kullandığım her ürünü yazarım beğendim mi beğenmedim mi? çünkü bende birşey alırken insanların konuyla ilğili fikirlerini almak isterim, kısaca almak isteyen gönül rahatlığıyla alsın... yalnız ilk günlerde alışık olmadığınız için dizleriniz acıyabilir. birkaç gün sonra geçiyor acıma olayı. Ab Circle Pro 360 Zayıflama Aleti - Bel İnceltici
1. Isınmak için 20 dk yürüyüş
2. Esneme
3. Omuzda sopa çevirme ( yaklaşık 10 dk )
4. Kibrit toplamaca :) ( yaklaşık 5 dk )
5. Hulahopla oynama ( yaklaşık 1 saat )
6. 50 tane mekik
7. Akşam bi 50 tane daha mekik
Bunları haftanın 4 günü yapıyorum,3 günde sadece mekik çekiyorum (18 eylülden beri), sonuç: 3 cm inceldim
Sanırım bu yazdıklarını kim yapsa göbek filan sorunu kalmaz.Bir kısmını yapmayı deniyeceğim.
ne yapmam lazım üyelik için=)):44:
Eğer bu topik için üyelikten bahsediyorsan gerekmiyor öyle bir şey :) Yarışmamız yaz dolayısıyla şu an yok, ekim gibi kalabalık olursak başlıyoruz. Eğer hemen başlamak istiyorum dersen yarışma sırasında yaptığımız hareketlerden başlayabilirsin. Takıldığın yerde yardımcı olurum bende.
Dids; canim sana danismak istiyorum, sen fazlasiyla tecrubelisin bu konuda aylarca calistin burada bir suru arkadasla, benim de dogum sonrasi kalan hos durmayan, kalin, yaklasik olarakta 10 15 cm incelmesi gereken bir gobegim var. Dogum yapali da 11 ayi gecti dolayisla zamanla incelir durumu da pek kalmadi ve kilomda normal en azindan rejim derdim yok. Bu hareketleri aksatmadan hergun yapsam hatta fazlasini yapmaya da raziyim, incelir mi? Normal bir bunyede ne kadar zaman alir incelmesi ( tahmini tabi)? Ve biraktiktan sonra tekrar gobegim cikar mi?
yarışmayı bekleyenlerdenim...
ekim çok geççç: