ne vuruyon be !!! sen görmeyeli şiddet yanlısı soğuk bi nevale olmuşsun:çok üzgünüm: al sana liste
artık bende size katılmak istiyorum uzun süredir bilgisayarım ağrızalıydı ilk doğum kilolarımı sizle vermiştim 78 den 64 e düştüm şimdi tekrar aranıza katılarak başlayacağım aksatırsam beni yok saymayın ben im bilgisayarım ağrıza yapıyor.... ama çok çok okuldan yazacağım....
merhaba ...
ben 1. takımdayım ama burda da olmak istiyorum spor yapmam lazım. beni birilerinin gaza getirmesi lazım beni de alır mısınız?aynı anda iki takımda olunabiliniyor mu?
merhaba ...
ben 1. takımdayım ama burda da olmak istiyorum spor yapmam lazım. beni birilerinin gaza getirmesi lazım beni de alır mısınız?aynı anda iki takımda olunabiliniyor mu?
tabiki olunur şekerim..yeterki devamlılık konusunda hassas ol..boşlama üye olduğun başlıkları..didse küs olduğum için gıcıklık olsun die onun yerine cevap veriyorum hıhhh:dilcikar: hoşgeldin şekerim aramıza..amma velakin takımın kaptanı olan sevgili dids eli maşalı bi cadaloz olup zorunluluğıu belirtilmiş olan hareketleri yapmayıp yan çizmek gibi bi gaflet delalet ve hatta hıyanet içine düştüğünde seni temelden sarsar benden söylemesi:roflol:
seviyorum senii soğuk nevalemmm :sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktan
tabiki olunur şekerim..yeterki devamlılık konusunda hassas ol..boşlama üye olduğun başlıkları..didse küs olduğum için gıcıklık olsun die onun yerine cevap veriyorum hıhhh:dilcikar: hoşgeldin şekerim aramıza..amma velakin takımın kaptanı olan sevgili dids eli maşalı bi cadaloz olup zorunluluğıu belirtilmiş olan hareketleri yapmayıp yan çizmek gibi bi gaflet delalet ve hatta hıyanet içine düştüğünde seni temelden sarsar benden söylemesi:roflol:
seviyorum senii soğuk nevalemmm :sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktan
vereliniortak alkisalkisalkisyerimseniben kaydirigubbakcemile3
merhaba kabul ediyorum zaten okumuştum daha önce....
şimdiii
göbek: 77
basen:95hergün bildirim mi yapacağız haptığımız hareketlerle ilgili. birde diğer topicte yazandan ayrı hareketler görüyorum bildirimlerde.. tam olarak neler yapmam gereektiğini yazar mısınız....
şimdiden teşekkürler
Her gün yaptığın hareketleri listeyle bu topiğe yazıcan canım, mecburi hareketlerimiz ve nasıl yapıldıkları linkte http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305757 mevcut. Bu hareketler kesmezse extra hareketler yapabilirsin, listelerimizde gördüklerinde onlardır. Ekliyorum senide listeye, hayırlı olsun a.s.
teşekkür ediyorum....birde ne zamandan ne zamana ölçülerimizi veriyoruz...
Bir ayaklanma çıkarında ben napıyorum sizi :mymeka:
tebrikler ironicc darısı başımıza cnm :teytey:
Tebrik ederim fıstığım ŞenizŞeniz Gerçi küsüm sana ama neyse :dilcikar: :roflol: