Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

ne vuruyon be !!! sen görmeyeli şiddet yanlısı soğuk bi nevale olmuşsun:çok üzgünüm: al sana liste

Allah kuru iftiradan saklasın :dilcikar: Benden meleği varmı bu diyarda tesüf ederim :dilcikar::roflol::roflol:

Hoşgeldin :1hug: Önce kurallamızı oku http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 eğer kabul edersen; göbeğini göbek deliği hizasından birde basenini ölçüp buraya yaz bende alıyım takıma seni..

merhaba ...
ben 1. takımdayım ama burda da olmak istiyorum spor yapmam lazım. beni birilerinin gaza getirmesi lazım beni de alır mısınız?aynı anda iki takımda olunabiliniyor mu?

merhaba ...
ben 1. takımdayım ama burda da olmak istiyorum spor yapmam lazım. beni birilerinin gaza getirmesi lazım beni de alır mısınız?aynı anda iki takımda olunabiliniyor mu?

tabiki olunur şekerim..yeterki devamlılık konusunda hassas ol..boşlama üye olduğun başlıkları..didse küs olduğum için gıcıklık olsun die onun yerine cevap veriyorum hıhhh:dilcikar: hoşgeldin şekerim aramıza..amma velakin takımın kaptanı olan sevgili dids eli maşalı bi cadaloz olup zorunluluğıu belirtilmiş olan hareketleri yapmayıp yan çizmek gibi bi gaflet delalet ve hatta hıyanet içine düştüğünde seni temelden sarsar benden söylemesi:roflol:

seviyorum senii soğuk nevalemmm :sm_cool::sm_coolpuyorumnanaktan

merhaba ...

Gerçi açıklama yapılmış ama adetten birde ben yapıyım kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin canım :1hug: Önce kurallamızı oku http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 eğer kabul edersen; göbeğini göbek deliği hizasından birde basenini ölçüp buraya yaz bende alıyım takıma seni..

Seni fururum dicem ama gülmekten karnıma ağrı girdi birazdan furcam :roflol::roflol::roflol:

Seni fururum dicem ama gülmekten karnıma ağrı girdi birazdan furcam :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

5-6 ekim hareketlerim 7 sinde kaytardım ama sabah 90 dk yürüdüm

1. Mekik 100
2. Ters mekik 30
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20 kere
5. Çapraz mekik 30
6. Görünmez sandalye 30 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 100 kere
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 50 kere
11. Step 10 kere
12. Çömelme 20
13. Geri tekme 30 kere
14. İp atlama (zıplama) 150
15.oryantal 10 dk

didsim ben ölçülerimi almadım..
kızım geece ateşlendi..sabah doktora gittik...sonrası okul..ve bugün yataklarıda götürülüyodu..
bir telaşe ile çıktım unutmuşum..yarın sabah versem ölçümü olurmu şeker yaa..
çok şey oldum dimi:kedi:

didsim sonuçları bildiriyorum ;

göbiş : 78
basen :88

olleyyyyy 29 beden skinny alınca anladıydım bi numara olduğunu.meğersem incelmişim ayolll:dance::dance::dance:

merhaba kabul ediyorum zaten okumuştum daha önce....
şimdiii
göbek: 77
basen:95hergün bildirim mi yapacağız haptığımız hareketlerle ilgili. birde diğer topicte yazandan ayrı hareketler görüyorum bildirimlerde.. tam olarak neler yapmam gereektiğini yazar mısınız....
şimdiden teşekkürler

vereliniortak alkisalkisalkis yerimseniben kaydirigubbakcemile3

basenim bir cm artmış olacağı bu hareket listesini yazarım birazdan

Kızlar, anca gelebildim, hemen yapıcam listeleri :tomato:

Akrep'im senin ölçüleri yarın eklerim Şeniz

Her gün yaptığın hareketleri listeyle bu topiğe yazıcan canım, mecburi hareketlerimiz ve nasıl yapıldıkları linkte http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305757 mevcut. Bu hareketler kesmezse extra hareketler yapabilirsin, listelerimizde gördüklerinde onlardır. Ekliyorum senide listeye, hayırlı olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…