Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

31 ekim 1,2 kasım hareketlerim

1. Mekik 100
2. Ters mekik 30
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20 kere
5. Çapraz mekik 30
6. Görünmez sandalye 30 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 100 kere
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 50 kere
11. Step 10 kere
12. Çömelme 20
13. Geri tekme 30 kere
14. ıp atlama (zıplama) 150
15.oryantal 10 dk

1. Mekik 3 x 15
2. Ters mekik 3 x 10
4. Omuzda sopa çevirme 50 kere
5. Çapraz mekik 3 x 10
7. Ayakları kaldırmaca 50 kere
8. Yürüyüş Leslie 2 mil
9. Bacak esnetme 40 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 40 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 40 kere
14. İp atlama (zıplama) kahvaltıdan önce 10 sporda 50

1. Mekik 3 x 15
2. Ters mekik 3 x 10
5. Çapraz mekik 3 x 10
8. Yürüyüş Leslie 3 mil
9. Bacak esnetme 40 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 40 kere
14. İp atlama (zıplama) kahvaltıdan önce 10 sporda 50

Hareketleri kimse yapmayacaksa yarışma yapmanın ne gereği var bilmiyorum.

3-4 ekim hareketlerim

1. Mekik 100
2. Ters mekik 30
5. Çapraz mekik 30
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50 kere
11. Step 10 kere
12. Çömelme 20
13. Geri tekme 30 kere
14. İp atlama (zıplama) 150
15.oryantal 10 dk

1. Mekik 3 x 10
2. Ters mekik 3 x 10
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 20 sn.
8. Yürüyüş Leslie 2 mil
9. Bacak esnetme 30 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 3 x 10
13. Geri tekme 40 kere
14. İp atlama (zıplama) 50

1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x 10
5. Çapraz mekik 3 x 10
6. Görünmez sandalye 40 sn.
8. Yürüyüş Leslie 1 mil
9. Bacak esnetme 30 kere
11. Step 50 kere
12. Çömelme 3 x 20
13. Geri tekme 60 kere
14. İp atlama (zıplama) 70

Kızlar, lütfen hareketleri yapmayacaksanız bana bildirin. Bende boş yere uğraşmıyım.

hastayım yapamıyorum bayadır ama telafi edicem yarından itibaren

Kızlar, lütfen hareketleri yapmayacaksanız bana bildirin. Bende boş yere uğraşmıyım.

cnm çok haklısın tembel çıktık bahanesi yok .. sen motive etmesen şahsen ben katiyen bu hareketleri yapmam .. inan boş yere uğraşmıyosun ..Şeniz ' d ' ne kavuşasın bi yastıkta kocayasınız inş.. :kedi:

şahsen ben 15 aylık bebişimle evde yemek yapmakta bile zorlanıyorum çünkü devamlı eteğimde hareketleri yaparken o da yapmaya başlıyo ama hemen sıkılıyo ağlamaya başlıyo o uyurken de yemek yapıyorum genelde .. bi de kızım çok kolay hasta oluyo .. bu ay ikinci kez hasta hem de bu sefer d. gribi korkusu da çektik öyle moralsizdim ki bu hafta yapamadım .. uzun uzun açıklama yapma ihtiyacı duydum çünkü belli ki kırılmışsın cnm .. tekrar söylim sen olmasan burası olmasa kendimi mecbur hissetmem ve elimi bile kaldırmam sanırım .. birlikte başarıcaz inş..kaydirigubbakcemile5

şimdiden söylim ayın 16 sında eşimle tatile gidiyoruz 10 gün yokum .. walla eli sopalı hocalar gibisin kıs korktum senden bi izin alim dedim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

06.11.2009
1 yürüyüş (leslie ) 30 dk
2 ip atlama 100 kez
3 geri tekme 40 kez
4 çömelme 30 kez
5 step 50 kez
6 bacak kaldırmaca 50 kez
7 bacak esnetme 50 kez
8 mekik 40 kez
9 ters mekik 0 kez
10 nefes al ver 50 kez
11 sopa çevirme 30 kez
12 çapraz mekik 30 kez
13 sandalye 20 sn
14 ayak kaldırmaca 50 kez

hastayım yapamıyorum bayadır ama telafi edicem yarından itibaren

Bir tek sen yoksunki takımda tatlım, ben bu yarışmayı herkes daha kolay motive olsun diye yapıyorum ama gördüğüm kadarıyla boşuna kürek çekiyorum. Hiç bir mecburiyetim olmadan, ben yapıyorum herkese faydam olsun diye uğraşıyorum ama olmayacak bu sefer galiba :çok üzgünüm:

didscim canım ben bikaç gündür evimde kalmıyorum annemdeyim burda pc bozuk kardeşimin leptopundan yazıyorum şuan..kaçırabildim nihayet 10dakka..ben hareketlerimi eksiksiz yapıyorum hergün haberin olsn tatlım..ben hala takipçinim yani o kadar uğraşıyorsun yarı yolda bırakmam bu sefer..yarından sonra ayrıntılı olarak vericem gene raporumu ok cnm..kendine çok ii bak tekrar görüşürüz..

selamlar..

bu arada ölçülerimde hala bi değişim yok :)) en azından kalınlaşmıyorum buna şükür..bugün 29 beden skinny pantolon aldım bayram için orta bedenim yani :)))

bide bişi dicem eskiden muhabbet ortamı olurdu sende pek yazmıyorsun sohbet amaçlı gündüzleri hala girmiyormusun nete kız..
neyse çenem düştü elime vurdu gene :))

5-6 ekim hareketlerim

1. Mekik 100
2. Ters mekik 30
5. Çapraz mekik 30
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50 kere
11. Step 10 kere
12. Çömelme 20
13. Geri tekme 30 kere
14. İp atlama (zıplama) 150
15.oryantal 10 dk

ben de evıme geldım ,pazartesınden ıtıbaren kaldıgım yerden devam :))

bugun camasırdır ,temızlıktır derken gecti kolumu kıpırtacak halım yok ..

cnm çok haklısın tembel çıktık bahanesi yok .. sen motive etmesen şahsen ben katiyen bu hareketleri yapmam .. inan boş yere uğraşmıyosun ..Şeniz ' d ' ne kavuşasın bi yastıkta kocayasınız inş.. :kedi:

şahsen ben 15 aylık bebişimle evde yemek yapmakta bile zorlanıyorum çünkü devamlı eteğimde hareketleri yaparken o da yapmaya başlıyo ama hemen sıkılıyo ağlamaya başlıyo o uyurken de yemek yapıyorum genelde .. bi de kızım çok kolay hasta oluyo .. bu ay ikinci kez hasta hem de bu sefer d. gribi korkusu da çektik öyle moralsizdim ki bu hafta yapamadım .. uzun uzun açıklama yapma ihtiyacı duydum çünkü belli ki kırılmışsın cnm .. tekrar söylim sen olmasan burası olmasa kendimi mecbur hissetmem ve elimi bile kaldırmam sanırım .. birlikte başarıcaz inş..kaydirigubbakcemile5

şimdiden söylim ayın 16 sında eşimle tatile gidiyoruz 10 gün yokum .. walla eli sopalı hocalar gibisin kıs korktum senden bi izin alim dedim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

didscim canım ben bikaç gündür evimde kalmıyorum annemdeyim burda pc bozuk kardeşimin leptopundan yazıyorum şuan..kaçırabildim nihayet 10dakka..ben hareketlerimi eksiksiz yapıyorum hergün haberin olsn tatlım..ben hala takipçinim yani o kadar uğraşıyorsun yarı yolda bırakmam bu sefer..yarından sonra ayrıntılı olarak vericem gene raporumu ok cnm..kendine çok ii bak tekrar görüşürüz..

selamlar..

ben de evıme geldım ,pazartesınden ıtıbaren kaldıgım yerden devam :))

bugun camasırdır ,temızlıktır derken gecti kolumu kıpırtacak halım yok ..

Sağolun kızlar, en azından boşa kürek çekmediğimi gördüm ŞenizŞeniz

bu arada ölçülerimde hala bi değişim yok :)) en azından kalınlaşmıyorum buna şükür..bugün 29 beden skinny pantolon aldım bayram için orta bedenim yani :)))

bide bişi dicem eskiden muhabbet ortamı olurdu sende pek yazmıyorsun sohbet amaçlı gündüzleri hala girmiyormusun nete kız..
neyse çenem düştü elime vurdu gene :))

Çok sevindim 29 beden işine :sm_cool: Eskiden muhabbet olurdu ama artık konu dışına çıkmak yasak şekerim, cezası 5 günden başlıyor naniknanik Gündüzleri nasıl gireyim nete ya, bir oturdummu kalkamıyorumki başından, hareketleri kim yapcak o zaman :roflol::roflol:

:roflol::roflal::roflol hay sen çok yaşa emi şekerim..bende çok sevindirik oldum hem 29 beden hem skinny olmasına :)) neyse ben bugün tamamladım hareketlerimi 3 mil leslie ve diğerleri..

ii geceler cnm..

:roflol::roflal::roflol hay sen çok yaşa emi şekerim..bende çok sevindirik oldum hem 29 beden hem skinny olmasına :)) neyse ben bugün tamamladım hareketlerimi 3 mil leslie ve diğerleri..

ii geceler cnm..

Listen nerde :mymeka:

ne vuruyon be !!! sen görmeyeli şiddet yanlısı soğuk bi nevale olmuşsun:kızgın::çok üzgünüm: al sana liste :KK43:

1. Mekik 80 + çapraz mekik 50
2. Ters mekik 60
4. Omuzda sopa çevirme 100
5. yanlara eğilme 100
6. Görünmez sandalye 45 sn.
7. Ayakları kaldırmaca 60
8. leslie walk at home 3 mil
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece 60
11. Step 60
12. Çömelme 15
13. Geri tekme 80 kere

artık bende size katılmak istiyorum uzun süredir bilgisayarım ağrızalıydı ilk doğum kilolarımı sizle vermiştim 78 den 64 e düştüm şimdi tekrar aranıza katılarak başlayacağım aksatırsam beni yok saymayın ben im bilgisayarım ağrıza yapıyor.... ama çok çok okuldan yazacağım....

X