- 11 Eylül 2009
- 349
- 1
Geç kaldım kanumca kaydirigubbakcemile3 Film izliyordum zırlaya zırlaya :sinifsinif:
ben geldiiimmm...uykum kaçtı soluğu burda aldım:dance:
gece kuşum didsim buradaysan bi kıpraş action yap :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç kaldım kanumca kaydirigubbakcemile3 Film izliyordum zırlaya zırlaya :sinifsinif:
Kızlar, lütfen hareketleri yapmayacaksanız bana bildirin. Bende boş yere uğraşmıyım.
hastayım yapamıyorum bayadır ama telafi edicem yarından itibaren
cnm çok haklısın tembel çıktık bahanesi yok .. sen motive etmesen şahsen ben katiyen bu hareketleri yapmam .. inan boş yere uğraşmıyosun ..Şeniz ' d ' ne kavuşasın bi yastıkta kocayasınız inş.. :kedi:
şahsen ben 15 aylık bebişimle evde yemek yapmakta bile zorlanıyorum çünkü devamlı eteğimde hareketleri yaparken o da yapmaya başlıyo ama hemen sıkılıyo ağlamaya başlıyo o uyurken de yemek yapıyorum genelde .. bi de kızım çok kolay hasta oluyo .. bu ay ikinci kez hasta hem de bu sefer d. gribi korkusu da çektik öyle moralsizdim ki bu hafta yapamadım .. uzun uzun açıklama yapma ihtiyacı duydum çünkü belli ki kırılmışsın cnm .. tekrar söylim sen olmasan burası olmasa kendimi mecbur hissetmem ve elimi bile kaldırmam sanırım .. birlikte başarıcaz inş..kaydirigubbakcemile5
şimdiden söylim ayın 16 sında eşimle tatile gidiyoruz 10 gün yokum .. walla eli sopalı hocalar gibisin kıs korktum senden bi izin alim dedim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
didscim canım ben bikaç gündür evimde kalmıyorum annemdeyim burda pc bozuk kardeşimin leptopundan yazıyorum şuan..kaçırabildim nihayet 10dakka..ben hareketlerimi eksiksiz yapıyorum hergün haberin olsn tatlım..ben hala takipçinim yani o kadar uğraşıyorsun yarı yolda bırakmam bu sefer..yarından sonra ayrıntılı olarak vericem gene raporumu ok cnm..kendine çok ii bak tekrar görüşürüz..
selamlar..
ben de evıme geldım ,pazartesınden ıtıbaren kaldıgım yerden devam :))
bugun camasırdır ,temızlıktır derken gecti kolumu kıpırtacak halım yok ..
bu arada ölçülerimde hala bi değişim yok :)) en azından kalınlaşmıyorum buna şükür..bugün 29 beden skinny pantolon aldım bayram için orta bedenim yani :)))
bide bişi dicem eskiden muhabbet ortamı olurdu sende pek yazmıyorsun sohbet amaçlı gündüzleri hala girmiyormusun nete kız..
neyse çenem düştü elime vurdu gene :))
:roflol::roflal::roflol hay sen çok yaşa emi şekerim..bende çok sevindirik oldum hem 29 beden hem skinny olmasına :)) neyse ben bugün tamamladım hareketlerimi 3 mil leslie ve diğerleri..
ii geceler cnm..