- 5 Ekim 2008
- 36
- 0
-
- Konu Sahibi melda_rose
bende yaklasik 10 sene önce deldirdim :))
Ozamanlar 100 euro tutmustu, simdi baya ucuzlamis heheh
hamileligimde cikardim, dogumdan sonra tekrar taktim, kapanmiyor yani kizlar...
Peki düşme gibi birşey söz konusu oluyor mu canım benim en merak ettiğim konu bu bazılarında düşme fln yaşanıyormuş bu iyi bir yerde yaptırmamalarından mı kaynaklanıyor? Bende yaptıracağım. Bu arada hamilelikte bazılarının çatlamış diye duydum sende böyle birşey oldu mu? Orda kötü bir iz kaldı mı?
ya arkadaşlar ben deldireli 6 ay falan oldu şimdi piercingi cıkarttıgım zaman tam 2 deligin orta kısmına biraz bastırarak dokundugumda orda bi sertlik var hatta iç kısmı sertlesmis gibi bi top gibi bişe var sizdede bi sureden sonra ole bi sertlik oluomu yoksa normal degilmi nolur cevap yazın piercingimi cıkartmak istemiormm cok severek kullanıorm ben onuuuuu
istersen deldirdiğin yere bir sor onlar daha iyi bilir ama ortasında bir sertlik olmasının sebebini oraya giren piercing'ten olduğunu düşünüyorum.sonuçta orada bir yer ediyor.ama ''içim rahatlasın''diyorsan git göster...
bende ole dusunuorm aslında sonucta kulak delıgını elledıgınde de bi sertlik var dedigim sekilde ama burda bi sormak istedim acaba bi tek benimmi bole diye belki yanls dusunuormdur yinede gidip bi soriim dediigin gibi..
buarada çook korkuyorum bir kulak ve bir burun vakasından sonra iltihap kapacak diye:sinifsinif:
korkumla yüzleşmeden önce yapmam grekense göbek yağlarımdan kurtulmak guclubacismile
ya arkadaşlar ben deldireli 6 ay falan oldu şimdi piercingi cıkarttıgım zaman tam 2 deligin orta kısmına biraz bastırarak dokundugumda orda bi sertlik var hatta iç kısmı sertlesmis gibi bi top gibi bişe var sizdede bi sureden sonra ole bi sertlik oluomu yoksa normal degilmi nolur cevap yazın piercingimi cıkartmak istemiormm cok severek kullanıorm ben onuuuuu
o piercing çıkan her yerde olur bnm dudağımda delıktı. artık kullanmıyorum ama hala ıcınde bir sertlık var tabıkı... 4 ay oldu kullanmayalı.. ilerde geçer belkii tam anlamyla olmasada. hihoyyyt