- 15 Nisan 2010
- 1
- 0
-
- Konu Sahibi melda_rose
[COLOR="Red"]Slm Arkadaşlar.Benim en büyük derdim göbeğim ve orayı kamuflaş etmek için piercing taktırmak istiyorum istemesemde.2 doğum yaptım ve göbeğim çok çirkinleşti,içi karardı ne bileyim hoş bi görüntüsü yok,çatlaklaımı bunun yanında hiç problm yapmıorum bile.Bunu yaptırmak için bir yerede gidemem utanırım göstermeye çünkü.Kocamdan bile utanıorum.Yeğenim böle bir yerde daa öne çalışmış ben delebilirim dedi.Benim merak ettiğim bu dondurucu spreyi, titanyum piercingi we delmek için kullanılan iğneyi nerden alacağım ?[/COLOR]
cnm ben yurtdisinda yasiyorum
burda igneyi, spreyi, desenfekte ilacini eczaneden bulabiliyoruz orda nasil bilmiyorum ama yinede eczaneye bi danis derim
piercingide piercing ve dövme yapan biyerden bulabilirsin ama piercingi aldiktan sonra desenfekte suyunun icinde bekletmeni öneririm sana cünkü hijyenik olmayabilir
bide ilk piercinginin boyutu biraz uzun olsun cünkü deldirdikten sonra sisiyo ve cevresini sürekli temizlemen gerekiyo
eger normal bi uzunlukta piercing alirsan hem sisince piercingi temizleyemezsin hemde canini yakar
ha bu arada biliyosundur ama yinede söyleyim piercinglerin kalinligi genelde 1.6mm oluyo igneyide 2.0mm alki deldikten sonra rahatlikla takabilesin
bide ilk zamanlar hemen göbegini kapatabilcek bi piercing alma cünkü dikkatli olmak lazim takilabiliyo biyerlere opuyorumnanaktan
yegenin bunlarin hepsini biliyodur muhtemelen ama yinede söylemek istedim opuyorumnanaktan
Gerçekten çok faydalı olacak bu bilgiler bana, çok tşk ederim , inşallah bir sorun yaşamam canım saol.opuyorumnanaktan
Biliyorum biras fazla soruyorum ama kızlar insan deldirmeye o tattocunun kapısına kolay kolay gidemiyo.Benım omzumda bi dövmem var üçbuçuk atarak gitmiştim ki canım hiç tatlı değildir dövmeden gerçekten acı fln hiçbişey duymadım güle oynaya yaptırdım.Dövmesi ve piercingi olanlara soruyorum hangisi daha çok can yakıyı.Bişey daha...göbekten iğneylemi yoksa spreylemi uyuşturulunca delinirken canınız daha çok acıyo?