Piercing, Hızma GÖBEĞİNİ DELDİRENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

benim 2 ay oldu dün gittim değiştirmek için 1 ay daha bekle daha çok yeni dedi. senin de kalsın bence elleme hiç. diğer sorunu anlamadım tam:26:

Piercingin ucunu diyor canim hani o vidali olan yeri var ya cevirip cikardigimiz orayi cikaramamis. Istersen yaptirdigin yere göster onlar cikarirlar. Benim bildigim 1 ay sonra degistirilebiliyor ama bu göbek tabi en kolay iltihap kapilan yer, iyilesmesi uzun sürebilir. Bi sey sormak istiyorum benim sindirim problemim yüzünden sürekli sisip inen bir göbegim var Göbegime piercing yaptirsam sorun cikar mi?

yırtılmasından korkuyosan korkma, benim arkadaşın annesi hamileliğinin 6. ayına kadar takmış rahat rahat

ayy benimde hep hayalimdi göbeğimi deldirmek ama bi türlü cesaret edemedim bide çok korkunç şeyler anlatıyolar bununla ilgili onunda etkisi olabilir tabi bi yere takılıp yırtılır falan diye çok korkuyorum

ayy benimde hep hayalimdi göbeğimi deldirmek ama bi türlü cesaret edemedim bide çok korkunç şeyler anlatıyolar bununla ilgili onunda etkisi olabilir tabi bi yere takılıp yırtılır falan diye çok korkuyorum

olabilecek en güvenilir ve rahat bölge desem sana
kıkırdağımı deldirdim iltahap içinde kaldı yastığa değse zıplayarak uyanırdım.
çenemi deldirdim elim sürekli oraya gittiği için mikrop kaptı.
ben yaptırmadım ama kaşında piercing olan bütün arkadaşlarım çıkartmak zorunda kaldı, ve sonrasında kalan iz tam bi facia.
göbeğimi deldirmeyi de 2 gün içinde karar verdim biraz araştırdım evet gerçekten korkunç şeyler de yazıyodu ama o estetik görüntü ağır bastı hiç de bi sorun yaşamadım şu ana kadar. her dakka elim de gitmiyo ve kıyafetin altında olduğu için diğer yerlere oranla mikrop kapma olasılığı daha az. çok da güzel duruyo, tereddüt etme gerçekten istiyosan :78:

3 ay oldu deldireli göbeğimi, deldirmek isteyenler tereddüt etmemeli bence, evet acıyor delinirken ama sonrasında onun varlığını bilmek insana mutluluk veriyor ayrıca titanyum olmayan küpelerden uzak durmalısınız ve bazı insanlar titanyum olmayanları titanyum diye satıyorlar. ben kandım siz kanmayın kanadı iltahaplandı iyileşmesi çook zor oldu. ama şuan herşey yolunda:) ne tür modeller kullanıyorsunuuuuz?

yırtılmasından korkuyosan korkma, benim arkadaşın annesi hamileliğinin 6. ayına kadar takmış rahat rahat

Iyi o zaman sagol

Kikirdak beni aylarca mahvetti ya. Bi de tabancayla deldirmistim. Aman derim deldircek olanlar kikirdagi sakin tabancayla deldirmesin Kikirdak bildiginiz parcalaniyor, iyilesmesi baya zaman aliyor.
Yaza belim istedigim sekilde incelirse göbegimi deldirmeyi düsünüyorum. Yazin mi deldirsem daha iyi yoksa kisin mi?

Ben de onu merak ediyorum titanyum olup olmadigini nerden anlayabiliriz? Ve kizlar Izmir'de oturan varsa bildiginiz en güvenilir piercingci hangisi, hem piercing hem delim konusunda?

bende burnumu deldirdim cnm pek acımadı bi cesaret edebilsem direk gidicem çok tşk ediyorum

Ben de onu merak ediyorum titanyum olup olmadigini nerden anlayabiliriz? Ve kizlar Izmir'de oturan varsa bildiginiz en güvenilir piercingci hangisi, hem piercing hem delim konusunda?

titanyum olmayanlar çok ağır oluyorlar ve renkleri gümüş gibi parlak oluyo, titanyum daha mat. alırken çok dikkatli olmak lazım..

5-6 sene önce göbeğimi iyi bir yere deldirdim ve bakımını çok iyi yaptım, titanyum piercing kullandım. ama tüm bunlara rağmen yarası iyileşmedi ve iltihap kaptı. ben de inat ettim (çok havalı durduğunu düşündüğüm için) yine de çıkarmadım. günden güne piercing dışarı kaymaya başladı ve zamanla incecik bir deri piercingi tutar oldu, sanırım cildim kabul etmedi. ve bir gün piercingi düzeltirken elimde kaldı, piercing kendini attı yani. şu an orda bir iz var ve geçmiyor. acaba bir daha yaptırsam yine aynısı olur mu diye düşünüyorum ama ciltle alakalı sanırım. mesela hala altın küpe bile taksam, 2 gün çıkarmasam, kulağım yara olur.

belki vücut kabul etmemiş olabilir ama piercing atması genelde yanlış delim işleminden oluyor diyolar. bence sen bi git görüş sor onlara, deldirirken çok acımıyor nasılsa iz kalmamış olur .

istanbul da guzel tıtanyum modelleri satan bı yer önerebilir misiniz ? hep aynı modeller var

kızlar çok hoş duruyo ama çok hassas bişey dikkat edin ben geçen yıl masaya çarpmştm iltihap olmştu şimdi her şey yolunda iyi bakın yeterrrrrr

bende yaptırmak istiyorum daha once kasıma birde burnuma yaptırmıstım cok hos duruyor kafama essinde bi ara gidiyim ya:76:

ben deldirdim acimadi (bana göre)
ilk 3 ay cok önemli piercingin etrafini sIK sIK temizleyip taktirmamaya dikkat etmeniz gerekiyor bu sürede yenisiyle degistirmemenizi öneririm hijyenik ortamda deldirkden ve sonrasi bi sorun yasamaniz düsük ihtimal ama bazi insanlarda alerjik olabiliyor yada iltihablanma dikkat ettikden sonra sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…