-
- Konu Sahibi melda_rose
benim 2 ay oldu dün gittim değiştirmek için 1 ay daha bekle daha çok yeni dedi. senin de kalsın bence elleme hiç. diğer sorunu anlamadım tam:26:
Piercingin ucunu diyor canim hani o vidali olan yeri var ya cevirip cikardigimiz orayi cikaramamis. Istersen yaptirdigin yere göster onlar cikarirlar. Benim bildigim 1 ay sonra degistirilebiliyor ama bu göbek tabi en kolay iltihap kapilan yer, iyilesmesi uzun sürebilir. Bi sey sormak istiyorum benim sindirim problemim yüzünden sürekli sisip inen bir göbegim varGöbegime piercing yaptirsam sorun cikar mi?
ayy benimde hep hayalimdi göbeğimi deldirmek ama bi türlü cesaret edemedimbide çok korkunç şeyler anlatıyolar bununla ilgili onunda etkisi olabilir tabi bi yere takılıp yırtılır falan diye çok korkuyorum
yırtılmasından korkuyosan korkma, benim arkadaşın annesi hamileliğinin 6. ayına kadar takmış rahat rahat
olabilecek en güvenilir ve rahat bölge desem sana
kıkırdağımı deldirdim iltahap içinde kaldı yastığa değse zıplayarak uyanırdım.
çenemi deldirdim elim sürekli oraya gittiği için mikrop kaptı.
ben yaptırmadım ama kaşında piercing olan bütün arkadaşlarım çıkartmak zorunda kaldı, ve sonrasında kalan iz tam bi facia.
göbeğimi deldirmeyi de 2 gün içinde karar verdim biraz araştırdım evet gerçekten korkunç şeyler de yazıyodu ama o estetik görüntü ağır bastıhiç de bi sorun yaşamadım şu ana kadar. her dakka elim de gitmiyo ve kıyafetin altında olduğu için diğer yerlere oranla mikrop kapma olasılığı daha az. çok da güzel duruyo, tereddüt etme gerçekten istiyosan :78:
3 ay oldu deldireli göbeğimi, deldirmek isteyenler tereddüt etmemeli bence, evet acıyor delinirken ama sonrasında onun varlığını bilmek insana mutluluk veriyorayrıca titanyum olmayan küpelerden uzak durmalısınız ve bazı insanlar titanyum olmayanları titanyum diye satıyorlar. ben kandım siz kanmayın kanadı iltahaplandı iyileşmesi çook zor oldu. ama şuan herşey yolunda:) ne tür modeller kullanıyorsunuuuuz?
olabilecek en güvenilir ve rahat bölge desem sana
kıkırdağımı deldirdim iltahap içinde kaldı yastığa değse zıplayarak uyanırdım.
çenemi deldirdim elim sürekli oraya gittiği için mikrop kaptı.
ben yaptırmadım ama kaşında piercing olan bütün arkadaşlarım çıkartmak zorunda kaldı, ve sonrasında kalan iz tam bi facia.
göbeğimi deldirmeyi de 2 gün içinde karar verdim biraz araştırdım evet gerçekten korkunç şeyler de yazıyodu ama o estetik görüntü ağır bastıhiç de bi sorun yaşamadım şu ana kadar. her dakka elim de gitmiyo ve kıyafetin altında olduğu için diğer yerlere oranla mikrop kapma olasılığı daha az. çok da güzel duruyo, tereddüt etme gerçekten istiyosan :78:
Ben de onu merak ediyorum titanyum olup olmadigini nerden anlayabiliriz? Ve kizlar Izmir'de oturan varsa bildiginiz en güvenilir piercingci hangisi, hem piercing hem delim konusunda?
titanyum olmayanlar çok ağır oluyorlar ve renkleri gümüş gibi parlak oluyo, titanyum daha mat. alırken çok dikkatli olmak lazım..
istanbul da guzel tıtanyum modelleri satan bı yer önerebilir misiniz ? hep aynı modeller var
benim piercingim 1 buçk sene sonra dışarı attı,iz var şimdi tekrar yapıcam...
benim piercingim 1 buçk sene sonra dışarı attı,iz var şimdi tekrar yapıcam...