• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gobegimdeki ve gogsumdeki killar

gerçekten mi:36::36:çok teşekkür ederim canım mutlaka yaptırcam.inşallah bir an önce bulurum nedenini ve kurtulurum. umarım tüylerden de kurtuluruz:26::26:

Evet canim mutlaka baktir kanda.cinko eksikliginden cogunlukla.haplari var.doktor yonlendirir seni canim
İnsallah canim ya tuyler benimde basima bela:-(

Son düzenleme:
maalesef bu lanet olası tüylenme bende de var. tüylenmeyi geçtim en büyük sorunum sivilce. sırtım yüzüm göğüslerimin arası bıktım ya. hiçbir şey fayda etmedi. kadın doğuma gittim pco da yok şükür. ama niye oluyo bu sivilceler. kızlar öyle böyle değil görseniz. çok vahim durumdayım. ne önerirsiniz bana:50::50::50::50::50::50::50: lütfen bir şey söyleyin. psikolojimi bozdu artık. 1-2 tane olsa inanın dert etmem ama o kadar fazla ki:5::5::5::5:

endokrine git canım bi de
onlar iyice bi baksın farklı sebeplerden olabilir tüylenme

cihazi bilmiyorum iki farkli yerde lazeregl gittim biri tip.merkeziydi. iki farkli yerde de igneliye gittim. ama igneli lazere gore daha iyi sonuc gosterdi. benim yuzumde baya sakal gibi killar vardi igneliyle yok oldular. ama cenemdekilere napsam gitmediler. komple yuz lazer yaptirdim ama bitmedi temizlenmedi malesef. dusundum acaba her ay para aliyolar para kesilmesin diye ozellikle mi yaptilar bilemedim ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hormonlarına da baktır
eğer pko hormon vs sebeplerdense tekrar çıkıyomuş

ve yaptıracağın kişi çok önemliymiş bazıları düşük akım veriyomuş uzun sürüyomuş
biz de arkadaşım için yaptırıcaz ama çok sıkıntı gerçekten iyi bi uzman bulmak

en kısa zamanda düşünüyorum inşallah canım:10::10:

ihmal etme canım çünkü tedavi olmadıkça daha da artıyo
arkadaşımın tüyleri koyulaşmaya başladı psikolojsi bozuldu kızın
ilaç 6 ay sonra etki edecekmiş
bir an önce git sen zaten direk randevu alamıyosun bi doktorun sevk etmesi lazım

ihmal etme canım çünkü tedavi olmadıkça daha da artıyo
arkadaşımın tüyleri koyulaşmaya başladı psikolojsi bozuldu kızın
ilaç 6 ay sonra etki edecekmiş
bir an önce git sen zaten direk randevu alamıyosun bi doktorun sevk etmesi lazım

benim tüylerim kendimi bildim bileli aynı canım. benim tüylerden daha da önemli sorunum sivilceler:50::50::50::50::50:kendimi kötü hissediyorum:50::50:burda bi arkadaş çinko eksikliğinden olabilir dedi.bilmiyorum artık gidince öğrenicem ama artık çok yoruldum sürekli dr gidip sonuç alamamaktan:26::26::26:

hormonlarına da baktır
eğer pko hormon vs sebeplerdense tekrar çıkıyomuş

ve yaptıracağın kişi çok önemliymiş bazıları düşük akım veriyomuş uzun sürüyomuş
biz de arkadaşım için yaptırıcaz ama çok sıkıntı gerçekten iyi bi uzman bulmak

aslinda en iyisi bitme.garantili sabit bedelli olanlar tabi kaliteli yerlerde. cinku o zaman para almak icin uzun surduremiyorlar. kendilerine zarar oluyo oylesi. uzman iyi olmali cunku allah korusun yanik olma ihtimali de var

aslinda en iyisi bitme.garantili sabit bedelli olanlar tabi kaliteli yerlerde. cinku o zaman para almak icin uzun surduremiyorlar. kendilerine zarar oluyo oylesi. uzman iyi olmali cunku allah korusun yanik olma ihtimali de var

arkadaşım da istanbul ya da ankarada yaptıracak ama kendisi maraşta oturuyo napıcanı bilmiyo
seanslar arası çok sürüyo mu canım gidiş geliş yapabilir mi acaba iğneli ve lazerde
çnükü bu halde evlenemem diyo ya çok üzülüyorum haline her yerinde çıkmış ve koyulaşmaya başlamış

zaten mecbur bitirme garantili paketler filan alır yoksa çok pahalı oluyo zaten özel hastanelerde ayrı ayrı
bi sürü dert ya durduk yere
uzman iyi olmazsa o kadar para da çöpe gidecek

benim tüylerim kendimi bildim bileli aynı canım. benim tüylerden daha da önemli sorunum sivilceler:50::50::50::50::50:kendimi kötü hissediyorum:50::50:burda bi arkadaş çinko eksikliğinden olabilir dedi.bilmiyorum artık gidince öğrenicem ama artık çok yoruldum sürekli dr gidip sonuç alamamaktan:26::26::26:

sivilcelere doğum kontrol hapları iyi gelmez mi acaba
olmazsa bitkisel birşeyler dene
saraçoğlunun kürlerini filan dene istersen
ilaç kullan kullan nereye kadar ya bu cilt problemleri de kolay kolay geçmiyo maalesef

sen son kez gitmen yerlere git tahlillerini yaptır bakalım inş çözüm olur bu sefer

cihazi bilmiyorum iki farkli yerde lazeregl gittim biri tip.merkeziydi. iki farkli yerde de igneliye gittim. ama igneli lazere gore daha iyi sonuc gosterdi. benim yuzumde baya sakal gibi killar vardi igneliyle yok oldular. ama cenemdekilere napsam gitmediler. komple yuz lazer yaptirdim ama bitmedi temizlenmedi malesef. dusundum acaba her ay para aliyolar para kesilmesin diye ozellikle mi yaptilar bilemedim ki.

canım benimde yüzümde var lazerle arttırdı ya yaptırdıgıma pişman oldum.iğneli acıtıyomu peki bide iz yaptımı canım.cok soru soruyorum ama kusuruma bakma canım.benimki cok kötü oldu bide aldım ben daha kötü oldu:14:aynen varya paramızla rezil oluyoruz:ssz:bide iğnelide cesit cesitmiş sanırım

arkadaşım da istanbul ya da ankarada yaptıracak ama kendisi maraşta oturuyo napıcanı bilmiyo
seanslar arası çok sürüyo mu canım gidiş geliş yapabilir mi acaba iğneli ve lazerde
çnükü bu halde evlenemem diyo ya çok üzülüyorum haline her yerinde çıkmış ve koyulaşmaya başlamış

zaten mecbur bitirme garantili paketler filan alır yoksa çok pahalı oluyo zaten özel hastanelerde ayrı ayrı
bi sürü dert ya durduk yere
uzman iyi olmazsa o kadar para da çöpe gidecek

lazerde seanslar benim ayda birdi ama azaldiginda iki aya cikartiyorlar. ama ignelide daha kisa suruyor cunku bir yeri yapsa digeri cikiyor. bide lazerde tamamen temizlenirken , ignelide biliyosunuzdur temizlenmiyo ignenin girdigi yrrler dokuluyo sadece. komple yuzu temizlemek zor yani

sivilcelere doğum kontrol hapları iyi gelmez mi acaba
olmazsa bitkisel birşeyler dene
saraçoğlunun kürlerini filan dene istersen
ilaç kullan kullan nereye kadar ya bu cilt problemleri de kolay kolay geçmiyo maalesef

sen son kez gitmen yerlere git tahlillerini yaptır bakalım inş çözüm olur bu sefer

dr. doğum k. hapı yazdı sivilce için ama kullanmak istemiyorum. hem nereye kadar dediğin gibi. kullananlar hep pişman kilo falan da yapmış. bitkisel şeyler de çok denedim. ama denemeye devam napıyım:43:

dr. doğum k. hapı yazdı sivilce için ama kullanmak istemiyorum. hem nereye kadar dediğin gibi. kullananlar hep pişman kilo falan da yapmış. bitkisel şeyler de çok denedim. ama denemeye devam napıyım:43:

yasmin var kilo yapmıyo diye biliyorum ama kişiden kişiye de değişiyo sanki hapların yan etkileri
ama hap ödem yapıyo zaten kilo değil aslında bıraktıktan sonra eskiye dönebiliyosun ama sen bilirsin tabi

aslında bu sitede sivilceleri idrar sürerek geçirdiklerini okumuştum ve bi sürü kişi denemişti
ama onu da deneyemezsin sanırım :1:

yasmin var kilo yapmıyo diye biliyorum ama kişiden kişiye de değişiyo sanki hapların yan etkileri
ama hap ödem yapıyo zaten kilo değil aslında bıraktıktan sonra eskiye dönebiliyosun ama sen bilirsin tabi

aslında bu sitede sivilceleri idrar sürerek geçirdiklerini okumuştum ve bi sürü kişi denemişti
ama onu da deneyemezsin sanırım :1:

bencede deneyemem. kendimi öyle düşündüm de yok artık:1::1::1::1::1: doğum k. hapını biraz da bebek için istemiyorum aslında. bu senenin sonuna doğru düşünüyoruz inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

bencede deneyemem. kendimi öyle düşündüm de yok artık:1::1::1::1::1: doğum k. hapını biraz da bebek için istemiyorum aslında. bu senenin sonuna doğru düşünüyoruz inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

o zaman idare edersin canım böyle ya sorun yapma o kadar
inş olur bebeğiniz sonra tedaviye dönersin

o zaman idare edersin canım böyle ya sorun yapma o kadar
inş olur bebeğiniz sonra tedaviye dönersin
[/QUOTE

bugüne kadar zaten idare ettim. napıyım kaderim böyleymiş. inşallah olur canım ya sağol konuşmak yani yazışmak iyi geldi.:34::34:

Back