- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tüylerim kendimi bildim bileli aynı canım. benim tüylerden daha da önemli sorunum sivilcelerkendimi kötü hissediyorumburda bi arkadaş çinko eksikliğinden olabilir dedi.bilmiyorum artık gidince öğrenicem ama artık çok yoruldum sürekli dr gidip sonuç alamamaktan:26::26::26:
dr. doğum k. hapı yazdı sivilce için ama kullanmak istemiyorum. hem nereye kadar dediğin gibi. kullananlar hep pişman kilo falan da yapmış. bitkisel şeyler de çok denedim. ama denemeye devam napıyım
bende polikistik vardı dr doğum kontrol hapı verdi , sivilceler için aman aman bir etkisini göremedim sadece reglim düzenli hale geldi
ben de yıllarca sivilce problemi yaşadım . roaccutane bile kullandım . berbat bi ilaçtı . ama ilaçtan sonra yine sivilceler çıkmaya başladı . Nihayet kurtuldum . Artık sadece özel dönemlerde küçük çıkıyor birkaç güne geçiyor.
denemediğim bitkisel kür kalmadı sivilceler için .Seni anlıyorum hem de çok iyi . Birkaç tavsiye yaziim , ben kurtuldum umarım sen de kurtulursun
ayyy canım çok geçmiş olsun. bi daha da gelmesinler inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum tavsiyelerini