• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gobegimdeki ve gogsumdeki killar

Sivilceler icin limon suyu kullaniyorlar belki faydasi olur isterseniz bi deneyin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim tüylerim kendimi bildim bileli aynı canım. benim tüylerden daha da önemli sorunum sivilceler:50::50::50::50::50:kendimi kötü hissediyorum:50::50:burda bi arkadaş çinko eksikliğinden olabilir dedi.bilmiyorum artık gidince öğrenicem ama artık çok yoruldum sürekli dr gidip sonuç alamamaktan:26::26::26:

dr. doğum k. hapı yazdı sivilce için ama kullanmak istemiyorum. hem nereye kadar dediğin gibi. kullananlar hep pişman kilo falan da yapmış. bitkisel şeyler de çok denedim. ama denemeye devam napıyım:43:

bende polikistik vardı dr doğum kontrol hapı verdi , sivilceler için aman aman bir etkisini göremedim sadece reglim düzenli hale geldi
ben de yıllarca sivilce problemi yaşadım . roaccutane bile kullandım . berbat bi ilaçtı . ama ilaçtan sonra yine sivilceler çıkmaya başladı . Nihayet kurtuldum . Artık sadece özel dönemlerde küçük çıkıyor birkaç güne geçiyor.
denemediğim bitkisel kür kalmadı sivilceler için .Seni anlıyorum hem de çok iyi . Birkaç tavsiye yaziim , ben kurtuldum umarım sen de kurtulursun

bende polikistik vardı dr doğum kontrol hapı verdi , sivilceler için aman aman bir etkisini göremedim sadece reglim düzenli hale geldi
ben de yıllarca sivilce problemi yaşadım . roaccutane bile kullandım . berbat bi ilaçtı . ama ilaçtan sonra yine sivilceler çıkmaya başladı . Nihayet kurtuldum . Artık sadece özel dönemlerde küçük çıkıyor birkaç güne geçiyor.
denemediğim bitkisel kür kalmadı sivilceler için .Seni anlıyorum hem de çok iyi . Birkaç tavsiye yaziim , ben kurtuldum umarım sen de kurtulursun

ayyy canım çok geçmiş olsun. bi daha da gelmesinler inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum tavsiyelerini:52::52::52::52:

27 melek ;

1)öncelikle cildini sabah ve akşam düzenli olarak hiç aksatmadan yıkaman lazım .Bunun için de iyi bir temizleme jeli kullanmalısın

Ben la roche posay effaclar jel ile tanıştıktan sonra sivilcelerimi çoğunlukla azalttım , tavsiye ederim . kozmetiklerden uzak dur daha çok dermokozmetik

ürünler tüketmeye çalış .Ben la roche dedim ama biodermanın da sebium jeli var sivilce için temizleme jeli , onu da kullanabilirsin ama dediğim gibi ben

la rocheden çok memnunum

2)tonik ... Yüzünü jelle temizledikten sonra tonik kullanabilirsin , aman aman bir şart değil , ben gül suyu kullanıyorum tonik olarak , cildini rahatlatıyor nees aldırıyor

3)nemlendirici..... kesinlikle cildine uygun bir nemlendirici kullanmalısın. öncelikle cilt tipini öğren, eczanelerde bu işi ücretsiz yapıyorlar.

mesela benim cildim yağlı ama nemsiz .cildimde pul pul dökülmeler oluyordu ama aynı zamanda sivilcelerim de vardı , ben cildimi kuru zannedip

nemlendirmek için yanlış yöntemler uyguladım sonuç hüsrandı . Yani cilt tipini öğrenip ona göre bir nemlendirici kullanmalısın .kullandığın nemlendiricinin

cildinde yağ tabakası oluşturmayacağına emin olmalısın .Eczanelerde bunu sorarsan sana yardımcı olurlar.

4) cildimde sivilceler var onları saklamalıyım diip ağır fondotenler kullanmamalısın . bu fondotenler cildinin nefes almasını önlüyor ve sonuç iki kat daha fazla sivilceyle geri dönüyor.

bu iş için bb kremler kurtarıcı .ama dermokozmetik bb kremler.... hem kapatıcı hem de cildini nefes aldıran bb kremler .

la roche un bb kremi var çok kapatıcı değil

bioderma nın bb kremi ten rengi buğdaydan biraz daha koyu olanlar için ideal

missha nın bb kremi benim favorim . ten rengine uygun olani seç ve cildinin nees aldığını hisset . Üstelik güneş koruması var ve bu sivilceler için harika bir durum.

5) haftada bir veya iki kez kil maskesi uygula .Bu adımı geçmemeni öneririm . Çünkü kil bir iki günde sivilceyi küçültüp yok etme potansiyeline sahip. Ama haftada 2 den fazla yapma cildin kuruyup esnekliğini kaybedebilir. 1 -2 kez yeterli

asla ve asla cildini temizlemeden güne başlama , cildini temizlemeden uyuma .Temiz bir cilt= sağlıklı bir cilt
umarım yardımcı olmuşumdur .Seni anlıyorum çünkü ben de çok çektim şu sivilcelerden :31:

Son düzenleme:
Back