Sen hangi aşamada anladın canım. Sana olan zararları neler
En son açtığım konumda ayrıntılı görebilirsin, yüzümde de çıkmaya başladılar. Bacaklarım, göbeğim önünü alamıyorum. Endokrine gözüktüm istediği tahlilleri yaptırma aşamasındayım şuan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hangi aşamada anladın canım. Sana olan zararları neler
Gogusunuzude mi?
Gideceğim önce bir internet arastirim. Çok mu kötü bişi bu ya
Baktım canım allah şifalı versin ben araştırdım biraz. Hiç adetim duzensizlesmedi ama bakalım. Hayırlısı olsun hepimiz icinEn son açtığım konumda ayrıntılı görebilirsin, yüzümde de çıkmaya başladılar. Bacaklarım, göbeğim önünü alamıyorum. Endokrine gözüktüm istediği tahlilleri yaptırma aşamasındayım şuan.
Zormuş be canımEeeeeeeeeeeh işte
Ben evliyim canım eşim hiç sorun etmedi ama ben ediyorum istekızlar aynı konudan bende muzdaribim benim göğüs uclarımdada var göbeğimde göğüs aramada lütfen etkili bir çözüm söyleyin evlilikte çok daha sorunla yaşayabiliriz
Ramazandan sonra gidip baktiracagim bakalimBen hormonal bozuklugun isareti die biliorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya çok acıyor cimbizla nasıl temizliyorsunbenimde gögüs göbek deligi kılarım ignelı epılasyonda yaptırdım çok zordu ama kıllar hala duruyor yapack bırsey yok cımbızla temızlıyrm evlılıgmde bu yüzden sorun yaşamadım cocuk emzırırken temız tutup şorun yaşamamayi düsünüyrm
Ay cidden zor yahiç üzülme bende de var göğüs çevresindeki belirgin olanları cımbızla alıyorum senelerdir. göbeğime henüz bişey yapmadım çünkü yazın mayo giydiğim için gözükmüyor. ama evlendiğim zaman kesinlikle göbeğime ağda yaptırmayı düşünüyorum çünkü çok itici geliyor bana bir kadın olarak
Yalnız değilim ben anlasilanBende de var malesef. zaman zaman alyorum ozellikle tatile gittigim zamanlarda
:) valla nedir bu çilemiz yaBende var bakarken doktora gittim filan birşey çıkmadı, hormon tahlili filan iyiydi. .şuanda hamileyim aman allahım göbek nasıl killandi görsen eşim dalga geçiyor adamda yok bende var.. doktordan utanıyorum valla uzadilar nedense
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Tamam canım öyle yaparimBu arada endokrinolojiye git, birkaç yıl önce birisi Jinekoloji topiğinde açmıştı, hormon testleri normal çıkıyormuş endokrinolojiye gitmiş ve böbrek üstü bezlerinin fazla çalışması mi neydi öyle birşeyden olmuş tansiyon ilacıyla sanırım tedavi oluyordu..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Sağol canimpko.da olabilir bobrek ustu bezlerinde sorunda olabilir... geçmiş olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende çok rahatsızim canım. Evet bende öyle yapmayı planlıyorum en azından göbegimdekileriBenim yok da bence siz bir doktora görünün.
Eğer bişiy çıkmazsa haddim değil ama ben olsam onları aldırırdım,öyle gezilmez bence.
Yani eş sorun ettiğinden değil ben kendim rahat edemezdim.
Benimde ayva tüyü şeklinde vardı ala ala kalınlaştırdım ve lazere gittim şimdi birkaç yerde var onlarıda alıyorum ağdayla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En son açtığım konumda ayrıntılı görebilirsin, yüzümde de çıkmaya başladılar. Bacaklarım, göbeğim önünü alamıyorum. Endokrine gözüktüm istediği tahlilleri yaptırma aşamasındayım şuan.
Merhaba kızlar
Hepiniz umarım iyisinizdir. Sizinle şu aralar kafama çok takılan bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Göğüsumun üstünde ve göbek dediğimiz etrafinda çok fazla ve uzunca killar var. Çevremde kimsede yok sizde böyle dertleri olan var mı be yapsam acaba ya
Canım bişey sorcam bende hormon testi yaptırmak istiyorum ama sanırım belli bi zamanda gidiliyormuş adetten önce mi sonra mı ne onu biliyorsan bilgi verir misin birde böbrek üstü bezinden kaynaklı da olabiliyormuş onun için gidilen bölümün adını yazmış arkadaşın biri ikisine aynı anda gitmeyi düşünüyorum onun için de belli zaman var mı biliyor musun ?
Ne kadar kalınlaştılar bende alıyorum ama eskisi kadar çok değil pütür pütür oldu bazı yerleri sinirimi bozuyor lazerle kaç seans sürdü bi süre sonra bende düşünüyorum çok kötü hissettiriyo bana ya
İkisine aynı anda derken anlamadım? Bir endokrin uzmanına görün o senden test ister onları yaptırırsın. Genelde adet zamanında yaptırıyorsun.