Canım aslinda bir düşük yaptım hemen bebeğim olsun istiyorum ama bu göbekte canımı sıkıyorHamile kalana kadar diyet ve spor hap hamile kalınca birak aslinda olay bu kadar kolay bu denklemi niye çözemedin ki
Ha sorunu şimdi anladım ben mesela adetten sonra spora başlasam ve o arada bebek olmuş olsa ben daha bilemeden düşük yapar mıyım diye korkuyorum.simdi ilişki sonrasında bebeğin yerleşmesi için bu hareketler riskli olabilir gibiCanım aslinda bir düşük yaptım hemen bebeğim olsun istiyorum ama bu göbekte canımı sıkıyor
Haklısın ama gebelik sonrasinda göbeğimin sahada büyümesi bilemedimGöbek çoğu insanda var özellikle kadınlar olarak tamamen kurtulma gibi bir şansımız yok maalesef. Ben de biraz kilo verip hamile kalmak istemiştim ama son dört beş kilo gitmek bilmedi. Ben de bıraktım artık. Çok kafaya takmamak lazım hayatı da buna göre planlamamak gerek tabi.
Bebek büyürken bağırsaklarını itecek yani o şişkinliğin extra bi büyüklüğünün olacağını zannetmiyorum. Aynı olur benceHaklısın ama gebelik sonrasinda göbeğimin sahada büyümesi bilemedim
Yani o zamanda hafif yürüyüşler yaparsin kendini zorlamadan spor deyince illa cok fazla efor sarfetmeye gerek yok hafif tempoda yuruyus bile yeter insan
Ya öyle mi düşünüyorsunuzSaglikli bebek amuda bile kalksaniz dusmuyor, sporunuzu yapabilirsiniz. Protein agirlikli diyet de hem size kilo verdirir hem de bebegi cok guzel besler
İnşallah dediğiniz gibi olur.bu arada boyum 1.68 kilom 68Bebek büyürken bağırsaklarını itecek yani o şişkinliğin extra bi büyüklüğünün olacağını zannetmiyorum. Aynı olur bence
Evet dusuk yasadim, spor yapmadim cunku diyetle 9 ayi gecirdim. İlk hamileligimde 5, 2. Sinde 4,5 kg aldim o yuzden spor cok gerekmediYa öyle mi düşünüyorsunuzsiz böyle bir durum yaşadınız mı
İnternette araştırma yaptım ilk üç ay sadece hafif yürüyüş yazıyordu onun dışında tehlikeliymisSpor yapamiyorum çünkü hamile kalmak istiyorum cumlesini anlamadim. Bir zararı yok ki hamileliğe.
Ya öyle mi düşünüyorsunuzsiz böyle bir durum yaşadınız mı
Anladım diyetle bebek beslenir mi sizceEvet dusuk yasadim, spor yapmadim cunku diyetle 9 ayi gecirdim. İlk hamileligimde 5, 2. Sinde 4,5 kg aldim o yuzden spor cok gerekmedi
Ben burada biriyle konustum. Asansörsüz 3 kat agir bavul taşıdım diyordu bebegini emzirirkenİnternette araştırma yaptım ilk üç ay sadece hafif yürüyüş yazıyordu onun dışında tehlikeliymis
Kaç kilo aldınız toplam nasıl bir diyettiHamileyken diyet yaptım
Hayir beslenmedi, benimkiler cop adam gibi dogduAnladım diyetle bebek beslenir mi sizce