Haklısınız.ben düşük yapmasam korkmadım aslında ama tekrar yaşamaktan korkuyorumBen burada biriyle konustum. Asansörsüz 3 kat agir bavul taşıdım diyordu bebegini emzirirken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız.ben düşük yapmasam korkmadım aslında ama tekrar yaşamaktan korkuyorumBen burada biriyle konustum. Asansörsüz 3 kat agir bavul taşıdım diyordu bebegini emzirirken
Boy 168 kilo 68Boy ve kilonuzu yazarmisiniz bi bakalim endeksinize
Diyetisyene gittim ben. Kilo almadım da verdim. Daha doğrusu ödemlerim gitti. Sağlıklı beslendiğim için de çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğumdan sonra da bebek 8 aylıkken tekrar diyet + yüzme ile kalan kiloları verdim.Kaç kilo aldınız toplam nasıl bir diyetti
Boy 168 kilo 68
Çok güzel inşallah benimde oyleolurDiyetisyene gittim ben. Kilo almadım da verdim. Daha doğrusu ödemlerim gitti. Sağlıklı beslendiğim için de çok rahat bir hamilelik geçirdim. Doğumdan sonra da bebek 8 aylıkken tekrar diyet + yüzme ile kalan kiloları verdim.
Sıkılmıştıriyorum aslında ama olmayınca acaba dedim göbek yağlı ondan mı sebep bulamıyorum çünküSenin kilo cocuk yapmana engel degil ki hani hamile kalmak istiyorsan calismalari siklastir kafi
Ne zamana çocuk sahibi olacağına ben karar veririm . ayrıca mizrakla falanda kovalamiyor.ben açtığım konuda da hamile kalayım mi diye açmadımBoyle bir durum yasamaya gerek yokki biraz araştırirsaniz uzmanlarda aynisini soyluyor zaten biraz relax olup keyfine bak 9 aylik evlisin 1 dusuk yapmışsın ikinci denemeye gecmek istiyorsun bune acele birileri arkanizdan mizraklami kovaliyor
Ne zamana çocuk sahibi olacağına ben karar veririm . ayrıca mizrakla falanda kovalamiyor.ben açtığım konuda da hamile kalayım mi diye açmadım
Tamam ama arkandan mızrak faalan demeyip böyle soyleseydiniz teşekkür ederdim.yinede saolun teşekkürlerValla canim ben seni dusundugum icin yazdim 9 aylik evlisin 1 dusuk yasamissin kendine biraz zaman ver üzerinden biraz zaman gecsin sende kendini toparla diye dedim yoksa illaki sen karar verirsin beden senin
2 ay cocuk dusunme korun ve gobegini eritmeye calis dha yeni evlisin sonucta diyette yapablrsn spordaSelam kızlar.baktim ama hiç böyle bir konu bulamadım.Hadi toplamınınnnnKızlar ben aslında çok kilolu değilim ama acayip göbeğim var.yeni evliyim daha 9 aylik.kilo vermek istiyorum ama spor yapamıyorum.cunku hamile kalmak istiyorum.zaten çokta diyet yapabilen biriside değilim.spor yapsam gider gibi.Sorum şu kizlar hamile kalmaya çalışırken nasıl kilo verebiliriz.simdi diyet yapsam sanki bebiş beslenemez gibi.spor yapsam düşer diye korkuyorum.yardim edin kızlar.