- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Bende hiç görülmemiş 1 tarif daha var saklıyorum sonra gelecek oEllerine sağlık hiç görmemiştim bu tarifi daha önce güzel olmuş :))
Başarılar dilerim
Afiyet olsun şekerimEllerine sağlık canım
Çok leziz görünüyor
Hep beraber şanslı olalım demek isterdim ama sıralama olmasaydıEllerine sağlık başarılar dilerim canım. Şansın bol olsun.
Teşekkür ederim. Tarif lezzetli mutlaka deneyin.Cidden tebrik ederim bravo
Teşekkür ederim hepinize bol sanşben bunu deneyeceğim ellerine sağlık yarışmada bol şanslar diliyorum
Aşk olsun hemen yollayim sana 2 taneEllerine saglik canimyemek cok guzel o ayri da haslanmis patatesi oyle guzel cekmişsin ki ekrandan tuzlayip agzima atasim geldi
Afiyet bal şeker olsun lop lop et pit pit yag olsun her gün muhakkak yapıp yemen olsunEllerine sağlık PinkyÇok merak ettim tadını,patatesi çok severim Yarismada bol şanslar
Yok kız hamur hemen toplanıyor sadece şekil vermesi biraz uzun sürebiliyor ama 2 - 3 kişilik yapınca çabuk biter.ay bu çok zahmetli bir tarif vallaeline sağlık canım başarılar
Öyle dersen yapmam,yememAfiyet bal şeker olsun lop lop et pit pit yag olsun her gün muhakkak yapıp yemen olsun
bu akşam yapıcam ne pişirecegimi kolay yolu buldum:)Teşekkür ederim hepinize bol sanş
Kolay mantı tarifi gibi güzel bir lezzet ve mantı gibi uğraştırıcı değil
HahaÖyle dersen yapmam,yememTövbeler olsun
Hemen yap yeCok ilginc ama aciktirici
Tamma canım takildigin bir yer olursa ben burdayımbu akşam yapıcam ne pişirecegimi kolay yolu buldum:)
Bak onu kabul ederim :))Haha
Tamam tamam sadece sana özel olarak az az kalori çok çok doyurma olsun
unu bi kaşık mı atiyodun? aldığı kadar mi?Tamma canım takildigin bir yer olursa ben burdayım
Aldığı kadar ama çok ünlü olmasın yavaş yavaş ekle bir de 1 su bardağından biraz fazla un alabilir.unu bi kaşık mı atiyodun? aldığı kadar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?