- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç görülmemiş 1 tarif daha var saklıyorum sonra gelecek oEllerine sağlık hiç görmemiştim bu tarifi daha önce güzel olmuş :))
Başarılar dilerim![]()
Afiyet olsun şekerimEllerine sağlık canım
Çok leziz görünüyor![]()
Hep beraber şanslı olalım demek isterdim ama sıralama olmasaydıEllerine sağlık başarılar dilerim canım. Şansın bol olsun.![]()
Teşekkür ederim. Tarif lezzetli mutlaka deneyin.Cidden tebrik ederim bravo
Teşekkür ederim hepinize bol sanşben bunu deneyeceğim ellerine sağlık yarışmada bol şanslar diliyorum![]()
Aşk olsun hemen yollayim sana 2 taneEllerine saglik canimyemek cok guzel o ayri da haslanmis patatesi oyle guzel cekmişsin ki ekrandan tuzlayip agzima atasim geldi
![]()
Afiyet bal şeker olsun lop lop et pit pit yag olsun her gün muhakkak yapıp yemen olsunEllerine sağlık PinkyÇok merak ettim tadını,patatesi çok severim
Yarismada bol şanslar
![]()
Yok kız hamur hemen toplanıyor sadece şekil vermesi biraz uzun sürebiliyor ama 2 - 3 kişilik yapınca çabuk biter.ay bu çok zahmetli bir tarif vallaeline sağlık canım başarılar
![]()
Öyle dersen yapmam,yememAfiyet bal şeker olsun lop lop et pit pit yag olsun her gün muhakkak yapıp yemen olsun![]()
![]()
bu akşam yapıcam ne pişirecegimi kolay yolu buldum:)Teşekkür ederim hepinize bol sanş
Kolay mantı tarifi gibi güzel bir lezzet ve mantı gibi uğraştırıcı değil![]()
HahaÖyle dersen yapmam,yememTövbeler olsun
Hemen yap yeCok ilginc ama aciktirici![]()
Tamma canım takildigin bir yer olursa ben burdayımbu akşam yapıcam ne pişirecegimi kolay yolu buldum:)
Bak onu kabul ederim :))Haha
Tamam tamam sadece sana özel olarak az az kalori çok çok doyurma olsun![]()
![]()
unu bi kaşık mı atiyodun? aldığı kadar mi?Tamma canım takildigin bir yer olursa ben burdayım![]()
Aldığı kadar ama çok ünlü olmasın yavaş yavaş ekle bir de 1 su bardağından biraz fazla un alabilir.unu bi kaşık mı atiyodun? aldığı kadar mi?