Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor deneyeceğim tarifini![]()
ekleyebilirsin tabiYok kız hamur hemen toplanıyor sadece şekil vermesi biraz uzun sürebiliyor ama 2 - 3 kişilik yapınca çabuk biter.
Bir de artan hamuru yağın içine sikarak uzun uzun kizarta da bilirsin o da ayrı bir lezzet oluyor.
Tarife bu bilgiyi de eklesem mı ki?
Afiyet bal şeker olsun .dün akşam yaptım muhteşem..:)
yedik bitirdik bile![]()
HayııırAfiyet bal şeker olsun .Jenna16 ya söylediğim gibi sana da söyleyeyim mi, lop lop et falan pıt pıt yağ falan.....
![]()
Seninle anlaştık ama belki @MigiMadid in ete yağa falan ihtiyacı vardırHayııırHem anlaşmıştık
![]()
ne pişircem dedim bluepinkin tarifine göre yaptım varya on nurmara:) halug dan sonra en güzel patates mantısı:)HayııırHem anlaşmıştık
![]()
Beğenmene çok sevindimne pişircem dedim bluepinkin tarifine göre yaptım varya on nurmara:) halug dan sonra en güzel patates mantısı:)
Kilo olarak geri dönmeyecekse ben de yiyeceğimne pişircem dedim bluepinkin tarifine göre yaptım varya on nurmara:) halug dan sonra en güzel patates mantısı:)
bi kilo aldim evet. bu haftaKilo olarak geri dönmeyecekse ben de yiyeceğim![]()
Beni kapsamıyorsa sorun yok
Bundan dolayı değildir herhaldebi kilo aldim evet. bu hafta![]()
Teşekkür ederimEline sağlık yarışmada başarılar![]()
Yok kız tarifim 0 kalorilik hahahaBundan dolayı değildir herhalde![]()
Emin olun çok kolay. Bir şeye ihtiyacınız olursa ben buradayım zaten yardım ederimYarin deneyecegim, sizin gibi basarili olabilirim insallah❤
Ben ikna oldumYok kız tarifim 0 kalorilik hahaha![]()
Sen öyle hamurolduğuna bakma...
![]()
O zaman bu aksam yemekte Gnocchi varBen ikna oldum![]()