Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor deneyeceğim tarifini
ekleyebilirsin tabiYok kız hamur hemen toplanıyor sadece şekil vermesi biraz uzun sürebiliyor ama 2 - 3 kişilik yapınca çabuk biter.
Bir de artan hamuru yağın içine sikarak uzun uzun kizarta da bilirsin o da ayrı bir lezzet oluyor.
Tarife bu bilgiyi de eklesem mı ki?
Afiyet bal şeker olsun .dün akşam yaptım muhteşem..:)
yedik bitirdik bile
HayııırAfiyet bal şeker olsun .Jenna16 ya söylediğim gibi sana da söyleyeyim mi, lop lop et falan pıt pıt yağ falan.....
Seninle anlaştık ama belki @MigiMadid in ete yağa falan ihtiyacı vardırHayııırHem anlaşmıştık
ne pişircem dedim bluepinkin tarifine göre yaptım varya on nurmara:) halug dan sonra en güzel patates mantısı:)HayııırHem anlaşmıştık
Beğenmene çok sevindimne pişircem dedim bluepinkin tarifine göre yaptım varya on nurmara:) halug dan sonra en güzel patates mantısı:)
Kilo olarak geri dönmeyecekse ben de yiyeceğimne pişircem dedim bluepinkin tarifine göre yaptım varya on nurmara:) halug dan sonra en güzel patates mantısı:)
bi kilo aldim evet. bu haftaKilo olarak geri dönmeyecekse ben de yiyeceğim
Beni kapsamıyorsa sorun yok
Bundan dolayı değildir herhaldebi kilo aldim evet. bu hafta
Teşekkür ederimEline sağlık yarışmada başarılar
Yok kız tarifim 0 kalorilik hahahaBundan dolayı değildir herhalde
Emin olun çok kolay. Bir şeye ihtiyacınız olursa ben buradayım zaten yardım ederimYarin deneyecegim, sizin gibi basarili olabilirim insallah❤
Ben ikna oldumYok kız tarifim 0 kalorilik hahaha
Sen öyle hamurolduğuna bakma...
O zaman bu aksam yemekte Gnocchi varBen ikna oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?